Invitatie petrecere colega de gradi
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
dar poate mamica fetitei nu este de acord cu folosirea cosmeticelor/parfumurilor la o varsta atat de frageda. si atunci o sa iasa cu plansete, fetita o sa ceara parfumul, mamica n-o sa-i dea voie sa-l foloseasca, samd.
daca te orientezi totusi spre "cosmetice", se gasesc sampoane/geluri de dus/spray pentru descurcarea parului, pentru copii, cu ambalaje atractive, cu sclipici, printese si ce mai vreti voi. daca fetita are parul lung, un set de accesorii pentru par ar putea s-o incante (agrafe, elastice, bentita)
te poti orienta si la o mica gentuta/rucsacel, in care sa-si tina "comorile". am vazut recent la H&M o gentuta in forma de inimioara, de culoare roz-sclipitor. se incadra in bugetul tau.
cauta si seturile gelarti, la metro erau cu 40% reducere.
mai sunt si seturi gen beados, dar din care poti confectiona medalioane/brelocuri/mici figurine, ce pot fi agatate la un colier sau o bratara.
Lali spune:
Eu n-as lua parfum daca nu prea stiu multe despre fetita respectiva sau mama acesteia. Sunt mamici care sunt OK cu parfumurile la varsta asta, sunt care nu, de ce sa risc ?
Te poti incadra cu un puzzle si o carte, 6 ani e o varsta la care ar trebui sa le guste pe amandoua si e un cadou neutru.
Sau un joc cu margelute, de facut bratarele&co.
Fetita ta nu stie macar asa, informativ cu ce-i place colegei ei sa se joace. Adica e in grupul fetelor ce se joaca cu papusi, care deseneaza, care creaza diverse ?
Eu, in general luam informatii de la baiatul meu despre asta. Sigur ca nu direct, dar prin intrebari indirecte aflam cam ce stil de copil este.
Laura25 spune:
O jucarie sau o carte frumoasa, o enciclopedie interesant, un joc. Copiii mei niciodata nu se bucura de haine, parfumuri, cosmetice (chiar daca eu as prefera o pereche de pantaloni in loc de al 'tz'-lea bakugan in colectie).
catrinik spune:
Mai exista in Cora, Auchan etc tot felul de carticele cu activitati: sa invete sa deseneze ( desene destul de complexe, i-am luat-o si eu lui fi-miu ), carticele cu ceva moda:rochite, materiale, carticele in care sa invete sa faca animale din ciucurasi, enciclopedii, carti 3d, carti in care invata adunarea si scaderea, carti despre dinozauri, despre samurai, despre animale, despre corpul uman .. etc.
Sint foarte multe carti. Care sincer mi se pare mult mai educative decit un parfumel.
Laura25 spune:
si nu cred ca e o idee buna sa intrebi mama copilei ce isi doreste, ca ori nu va spune (mai ales pt ca nu sunteti apropiate, eu as da un raspuns evaziv de genul "nu stiu, nu va deranjati, ea se bucura de orice cadou"), ori va cere ceva exact , de ex 'o papusa Mariposa cu aripi mov", care e de la 90 de lei in sus. Sa te vad atunci cum te mai incadrezi in buget!
boticelina spune:
Eu n-am nimic in principiu cu parfumuri si alte cosmetice pentru copii, dar e riscant sa iei asa ceva, copilul poate fi alergic; noi am primit de doua ori asa ceva, un set de baie Hello kitty si inca ceva cu printese, dar copilul meu are o dermatita de contact la multe produse de baie (chiar de copii) si e foarte necajita ca nu putem folosi seturile primite , am incercat dar se umple de pete instant.
Hainute iar nu cumpar si nici nu as vrea sa primesc pt ca fiecare mamica isi imbraca puiul cum doreste si mai ales daca e un copil care nu e in medie, risti sa nu-i vina si sa fie dezamagit.
Tot jucariile sunt baza. Intrebatul mamicii e cu dus-intors, daca-ti zice de ceva ce depaseste bugetul tau, ce faci, te faci ca n-ai inteles sau ca ai uitat? Pe mine doar o singura mamica m-a sunat inainte de ziua copilului ca sa ma intrebe daca avem masina de spalat de jucarie ca ea asta vroia sa ia, n-aveam. Oricum e mamica de baiat si o inteleg ca a intrebat
emilia.m spune:
Eu pentru fetita nasilor mei am cumparat de 2 ori cadouri.
Prima data de Craciun i-am luat din Cora un Monopoly si inca o cutie cu un joc gen Micutul Magician, cu trucuri simple de magie, a fost foarte incantata de ambele.
A doua oara i-am luat o chitara pentru ca mai nou vine la sotul meu la lectii de chitara si la prima lectie a cantat pe chitar sotului meu dar acum i-am luat noi una cadou de ziua ei, albastra, foarte frumoasa, 300 ron cu tot cu husa si tuner, dar asta clar depasese bugetul precizat de tine deci sfatul meu este sa mergeti pe jocuri. Boardgames de genul Colonistii din Catan, Alhambra, Dixit sunt ceva mai scumpe de 50 ron dar exista cel putin unul suuuper fain care e e sub pretul mentionat de tine si care se numeste Saboteur www.shopspider.ro/saboteur-boardgames--pret--prod534531--cat861--dis138.html" target="_blank">http://www.shopspider.ro/saboteur-boardgames--pret--prod534531--cat861--dis138.html si e distractiv pentru toate varstele, noi il jucam acum si avem 30 de ani...
21+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic
blackgirl0 spune:
Ce subiect frumusel!
Si pe mine ma intereseaza cum invit anumiti colegi de la gradinita la ziua copilului? Mai am ceva timp pana atunci, nu-i cunosc prietenii de la gradinita, iar parintii nici atat. Insa copilul vrea sa-si tina ziua de nastere la un loc de joaca, cu fetitele si baieteii de la gradinita. Pana acum am dibuit 2-3 baietei si 2 fetite cu care vb mai des (insa cand il intreb pe copil cum ii cheama imi spune ca nu stie ). As vrea sa-i invitam fara sa suparam alti copilasi, insa eu sunt vesnic ocupata/pe fuga, barbat'miu nu-i atent la chestii de'astea de socializat. Poate la serbarea de Mosu' (de-oi fi prezenta si atunci...)
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Ce subiect frumusel! Si pe mine ma intereseaza cum invit anumiti colegi de la gradinita la ziua copilului? Mai am ceva timp pana atunci, nu-i cunosc prietenii de la gradinita, iar parintii nici atat. Insa copilul vrea sa-si tina ziua de nastere la un loc de joaca, cu fetitele si baieteii de la gradinita. Pana acum am dibuit 2-3 baietei si 2 fetite cu care vb mai des (insa cand il intreb pe copil cum ii cheama imi spune ca nu stie ). As vrea sa-i invitam fara sa suparam alti copilasi, insa eu sunt vesnic ocupata/pe fuga, barbat'miu nu-i atent la chestii de'astea de socializat. Poate la serbarea de Mosu' (de-oi fi prezenta si atunci...) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Eu nu ii fac petrecere cu colegii de la gradi, nici eu nu-i cunosc pe toti/majoritatea parintilor, dar ii duc un tort+suc natural la gradi. Fac un tort de cioco la cofetarie (imi trebuie certificat de analiza ptr gradi), au acolo coifuri de petrecere, mai duc farfurii si pahare de unica folosinta si se amuza teribil.
Alexandra Maria
14.12.2007
mcoca spune:
Blackgirl, sa iti spun cum se face aici. Am intrebat copila pe cine vrea sa invite, mi-a dat o lista cu prietenii ei (era coerenta cu ce imi povestea ea de la gradi). Am facut invitatiile, si le-am dat la educatoare care le-au dat parintilor, eu nu-i cunoasteam. Parintii au sunat sa confirme.
A fost chef fara parinti.
Am avut parte si de o faza haioasa. Am rugat-o pe educatoare sa-mi dea un biletel cu prenumele copiilor scris. OK, care sunt? PAi, X, Y, Z Sara. Sara? NU avem Sara in clasa. Cum nu aveti, ca numai de ea imi vorbeste. Aaa, este vorba de Farah, este prietena ei. Na, fie-mea, un an de zile a crezut ca pe fetita o cheama Sara in loc de Farah :))).
Vicky si Printzesone