Discovery iese din grila RDS/RCS
Raspunsuri - Pagina 6
carmencat spune:
Discovery Romania nu am, deja e altceva pe canalul asta desi titulatura a ramas aceeasi, Investigation Discovery nu, Discovery World nu, dar e altceva pe canalul respectiv - PV TV habar nu am, nu am mai vazut pana acum, Discovery TLC nu, Discovery Science nu.
Eu nu sunt de acord cu declaratia aia 1% doreste 100% plateste, ca de aia au diverse variante de pachete si de aia am ales sa il platesc pe ala cu Discovery, indiferent ca e mai scump. Nu le vroiam, nu le plateam, simplu.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
ch_dana spune:
Azi am primit un mail al carui final suna asa :
Citat: |
Canalele Digi Animal World si BBC Entertainment vor inlocui Animal Planet si Discovery Channel, care ies din grila la 01.12.2012. |
Noi suntem pe Digi cablu.
Personal, prefer oricand BBC-ul.
SirifeiAnton spune:
Stimata companie RCS-RDS,
Sunt abonatul vostru de vreo doi ani de zile: cablu tv, telefonie si internet. Si timp de vreo doi ani de zile parca totul a mers cat de cat ok in relatia cu voi. Daca tot ne scoateti programele din grila, sa ne si ieftiniti abonamentul. Eu unul nu platesc pentru canalele lor de documentare facute pe genunchi...
giulia81 spune:
tocmai am citit pe net ca hbo nu are contract cu rds dupa data de 31 decembrie: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/hbo-romania-in-momentul-de-fata-nu-avem-un-contract-cu-rcs-rds-de-la-1-ianuarie-2013.html
oricum au scos hbo fara nici o notificare in prealabil azi vara chit ca plateam extra pt el.
de cateva zile au disparut din grila discovery si tlc, desi credeam ca in cazul in care il platim ca extra-pachet nu le vor scoate. acum astept cu nerabdare luna ianuarie cand voi ajunge in tara si voi rezilia toate contractele cu ei: cablu, net, telefoane fixe si mobile si satelit.(intr-un final fericit am reusit sa conving si sotul microbist)
le pompam lunar in buzunar in jur de 300 ron, dar m-am saturat de mitocaniile pe care le fac dupa bunul lor plac fara sa le pese catusi de putin de abonatii cu care au semnat contracte si pe care nu le respecta.
si m-as bucura nespus daca si-ar pierde macar jumate din abonati, poate s-ar trezi la realitate.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
ramiris spune:
Ce nu inteleg eu este cum se poate ca RCS-RDS sa poata modifica grila lasand nescimbate preturile abonamentelor.
De exemplu in momentul in care am achizitionat pachetul "Extra + HBO" diferenta de pret provenea tocmai din faptul ca in acest pachet exista toata pleiada de canale Discovery si HBO. Daca au disparutl canalele Discovery si dispare si HBO in ce baza mi se poate incasa in continuare un abonament mai mare in conditiile in care nu mai primesc canalele contractate?
Inteleg ca sunt acoperiti legal insa nu inteleg cum anume.
Adica daca eu ma oblig sa vand
"Pachetul de baza" - 1 mar cu 1 leu
"Pachetul extra para" - 1 mar si 1 para cu 2 lei
Cum pot ajunge sa continui sa vand
"Pachetul de baza" - 1 mar cu 1 leu
"Pachetul extra para" - 1 mar cu 2 lei
Cred ca este totusi o situatie de reclamat la OPC, cel putin din punctul de vedere al preturilor abonamentelor. OK, inteleg ca au dreptul sa renunte la canale din girla dupa bunul plac, nu cred totusi ca au dreptul sa continue sa-mi ia banii ca si cum mi le-ar furniza.
giulia81 spune:
Sunt de acord cu ce a scris Ramiris...
noua ne-au scos din grila hbo-ul azi vara, dar abonamentul a continuat sa apara pe factura. nu inteleg de ce...a disparut abia pe factura din luna noiembrie.
in luna noiembrie am platit in avans facturile pentru satelit unde am pachetul discovery, dar eu din decembrie nu am mai beneficiat de aceste canale, deci teoretic ar trebui sa imi primesc banii inapoi, nu?
oare rezolvam ceva daca facem plangere la opc? mai ales ca eu nu primesc facturile regulat, in sensul ca imi vine cate o factura ratacita o data la 3 luni...cum dovedesc ca eu am dreptate?
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Lali spune:
ramiris, se pare ca nu pot scoate programe din grila fara aprobarea CNA-ului, aprobare pe care nu o au.
"RCS&RDS a scos, pe 29 noiembrie, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fara a avea aprobarea Consiliului National al Audiovizualului pentru modificarea grilei de programe, asa cum impune Legea audiovizualului. Potrivit articolului 74, alineatul 3 din Legea audiovizualului, "distribuitorii de servicii pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul Consiliului". Aceea#351;i lege prevede ca in astfel de cazuri CNA poate aplica sanctiuni cuprinse intre 10.000 de lei si 200.0000 de lei."
sursa aici: http://www.gandul.info/news/cazul-rcs-vs-discovery-intra-intr-o-noua-faza-cna-sesizeaza-consiliul-concurentei-si-anpc-10369113
ramiris spune:
citat din mesajul lui giulia81 oare rezolvam ceva daca facem plangere la opc? mai ales ca eu nu primesc facturile regulat, in sensul ca imi vine cate o factura ratacita o data la 3 luni...cum dovedesc ca eu am dreptate? |
Eu cred ca se rezolva daca facem plangere la OPC. Ideal ar fi sa ne coordonam si sa redactam impreuna o plangere pe care s-o punem la dispozitia celor interesati s-o foloseasca (personalizan-do cu datele individuale, evident).
Fie care va trimite apoi sesizarea la OPC (se poate si online). Cred ca e mai de impact sa bombardam OPC cu sute de plangeri decat cu una generica semnata de mai multe persoane....
ramiris spune:
citat din mesajul lui Lali ramiris, se pare ca nu pot scoate programe din grila fara aprobarea CNA-ului, aprobare pe care nu o au. sursa aici: http://www.gandul.info/news/cazul-rcs-vs-discovery-intra-intr-o-noua-faza-cna-sesizeaza-consiliul-concurentei-si-anpc-10369113 |
Teoretic nu pot, ca practic au facut-o... E bine totusi ca se pare ca se misca ceva... sper sa nu fie doar de fatada. Ca daca CNA ii amendeaza insa eu raman cu banii dati si fara canalele respective....
Ideea e ce se intampla cu banii pe care noi ii platim oricum in perioada asta pentru canale care nu mai exista. Si doi, cum ne protejam pe viitor, daca achizitionez un pachet care contine X chestii prin contract, cine si cum ma protejeaza pe mine sa-l primesc nemodificat.