Discovery iese din grila RDS/RCS
Discovery Romania
"Dragi prieteni,
Īn aceasta dimineata RCS&RDS a scos Discovery Channel de pe platforma Digi Satelit, fara nici un fel de avertisment. Actiunile lor reprezinta o īncalcare a contractului de distributie dintre Discovery si RCS&RDS, contract care urmeaza sa expire pe 30 noiembrie. Īn pofida eforturilor noastre din cursul acestui an de a ajunge la un nou acord, RCS&RDS a respins toate ofertele noastre.
Īn ultimele saptamāni, operatorul a mai facut si alte modificari īn grila sa, eliminānd Discovery World, TLC si Animal Planet din unele pachete. Ne pare rau pentru aceia dintre voi care au fost afectati de acest lucru. Va asiguram ca am facut toate eforturile pentru a evita aceasta situatie. Daca vreti sa ne sprijiniti, puteti contacta RCS &RDS pentru a va exprima punctul de vedere. Intrati acum pe
http://prietenii.discovery.ro/"
Asta e un comunucat al Discovery Romania. M-am uiat in grila si intr-adevar nu mai avem Discovery. Avem TLC fara subtitrare, Discovery Science si World.
Are voie furnizorul sa modifice grila fara sa anunte? Legal inteleg ca este de ajuns acordul CNA dar CNA nu achita taxa de abonament, ea iese din buzunarul meu. In cazul asta poate ma trezesc cu 40 canale de manele si 60 de sport... Unde se trage linia?
Ca sa nu spun ca nu e ca si cum nu mi=ar placea ce covrigi se vand la colt si merg mai sus si iau altii. Ne-a costat antena + instalarea + decodoarele + cartelele (sa fie activate!) deci trecerea la alt furnizor inseamna alti bani.
Ioana, mami de zambarici
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
(EDIT ptr diacritice)
Raspunsuri
emilia.m spune:
Ce-i drept nu suntem departe de a avea canale doar de manele si sport. Eu ma uit doar pe Universal Channel, Diva Universal, National Geographic, Mezzo si Paprika. La altceva nu prea am la ce
20+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic
Creola spune:
Ma intristeaza o asemenea veste.
Nu imi amintesc sa fii primit nici un avertisment nici cand au scos Antenele.
Rusine lor!
Maine,poimaine ramanem cu programele care nu fac altceva decat sa ne indobitoceasca.
Creola spune:
Ma intristeaza o asemenea veste.
Nu imi amintesc sa fii primit nici un avertisment nici cand au scos Antenele.
Rusine lor!
Maine,poimaine ramanem cu programele care nu fac altceva decat sa ne indobitoceasca.
Ioana_Pos spune:
Marius, au lansat Digi LIfe si inca unul care au aceeasi tematica: documentare etc. Cumva insa aveam ami multa incredere in info pe care o primeam de la discovery decat in cea pe care o primesc dintr-un documentar Digi. Poate bat campii, dar ma gandesc ca Discovery-stii sunt mai rigurosi.
Oricum, ce ma intereseaza este daca au o baza legala, ca daca o au ma agit degeaba si cu toata cheltuiala va trebui sa gasesc alt furnizor.
marius spune:
Da, este legal.
Am crezut ca Digi este o alta sigla --- dar esenta este aceeasi. Imbatranesc
Canalele de acest gen sunt cele frecventate de mine in proportie de 80% din timpul alocat pt TV.
Credeam ca nu va mai fi.
eumada spune:
Marius,eu sunt patita deja.Digi life si world sunt o umbra palida.Si eu urmaresc in proportie de 80% toate canalele discovery,national geographic si cele de genul asta.Restul...mea culpa Axn-urile
Ma gandesc serios sa reziliez contractul cu ei si gata.
ch_dana spune:
Documentarele Digi sunt de fapt BBC, fara suparare, unele din ele rivalizeaza cu Discovery.
Eu ma mai uit pe Viasat Explorer si Viasat History, mai ales History e fain.
Androix spune:
Hai mai, Ioana, ca documentarele alea sunt facute de BBC nu sunt facute de digi sa zici ca n-ai incredere in ele.
Noi suntem pe cablu si inca avem toate canalele discovery, alea pe care le urmaresc in mod frecvent eu, ca n-am facut prezenta la ele. Dar ma astept la ce e mai rau. Daca ma lasa fara TLC incep un razboi cu barbatul sa ne mutam la alta companie. Insa asta e un fel de a face fata eu personal unei maragii uriase cu care eu platitor de taxe al acestei tari cu guvernare si instituii care o conduc nu ar trebui sa ma confrunt. Nu este posibil ca o firma sa impuna monopol pe piata in felul asta si sa nu fie trasa la raspundere! Asta e ce ma deranjeaza de fapt foarte tare, mai tare decat lipsa programelor discovery din grila mea. Nu e prima data cand rcs e implicat intr-un scandal de felul asta si totusi nici atunci cnad a fost vorba de antena 2 care inca imi pliseste din grila nu tin minte sa fi fost sanctionati in vreun fel.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!