Discovery iese din grila RDS/RCS

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uite au facut petitie, eu am semnat deja:
http://www.petitieonline.ro/petitie/vrem_discovery_pe_rcs_rds_-p40340139.html

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

OK, chiar daca documentarele DIGi sunt de la BBC tot nu e OK. Mie mi s-au scos abuziv niste canale care au fost de la inceput motivul pentru care m-am dus la furnizorul asta. Dolcele ma momentul respectiv nu oferea decat Discovery, fara restul pleiadei.

O sa vad ce e cu petitia aia, dar cred ca ma paste o schimbare de furnizor.

Adntroix, voi TLC il aveti subtitrat?

Mergi la inceput

Da e subtitrat.

Normal ca nu e in regula ca s-au scos, dar sunt doua lucruri diferite.

Nu e in regula nici faptul ca in tara asta este permis unui operator de cablu sa isi faca propria retea de canale sportive si apoi sa preia in exclusivitate competitii intregi. Eu din cauza asta trebuie mai intai sa-mi conving sotul sa renunte sa se mai uite la fotbal deci e clar ca sunt cam cu mainile legate, asta daca nu vreau cumva sa ma mut singura cu alt furnizor decat RCS in brate. Nu e prea placut.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

OK, chiar daca documentarele DIGi sunt de la BBC tot nu e OK. Mie mi s-au scos abuziv niste canale care au fost de la inceput motivul pentru care m-am dus la furnizorul asta. Dolcele ma momentul respectiv nu oferea decat Discovery, fara restul pleiadei.

O sa vad ce e cu petitia aia, dar cred ca ma paste o schimbare de furnizor.

Adntroix, voi TLC il aveti subtitrat?

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Daca au schimbat niste canale cu o tematica, de la un furnizor, cu canale cu aceeasi tematica de la alt furnizor, probabil au facut-o din motive de pret.

Poate ca ar fi putut mentine oferta Discovery majorandu-ti abonamentul. Ti-ar fi convenit mai mult asa?

Nu cred ca trebuie luat de bun tot ce spun cei interesati in cazul de fata Discovery. Si cand a fost cu eliminarea antenelor a fost o problema de bani. Trustul intact cerea o suma consistenta.
Sigur negocierile dintre furnizorii de programe si distribuitori nu este discutata cu abonatii.

Mergi la inceput

Deceneus, mai informeaza-te. Nu au schimbat furnizorii. Si-au facut propriile canale in care difuzeaza niste documentare facute de BBC. E altceva. In plus Discovery spune in comunicatul lor ca au incercat sa prelungeasca contractul si nu au cerut mai multi bani decat pana acum. Vrei sa spui ca mint? Nimic nu opreste RCS sa iasa la rampa si sa spuna cat de nenorociti sunt astia de la discovery pentru ca au cerut mai multi bani asa cum trambitau cand se certau cu intactul. Dar ei nu au spus o vorba pana acum. Deci RCS nu avea ce sa majoreze la consumatorul final.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

noi aici in Belgia avem antena satelit cu receiver de la RDS. vad ca Discovery-urile inca merg, singura problema e ca TLC nu are subtitrare in limba romana; dar se poate opta pentru a vorbi in maghiara ceea ce pentru mine e ok. precizez ca eu platesc extra pentru pachetul discovery, pentru ca in grila standard nu era inclus, la fel cum nu este inclus nici un singur canal unguresc.
pe satelit rds a scos intreg trustul antena, macar pe cablu merge a1 si a3 - nu ca as urmari respectivele posturi, insa cu siguranta alte persoane au fost mahnite de aceasta decizie.
eu as fi schimbat de mult rds-ul, dar am un microbist infocat care nu renunta la canalele sport pentru nimic in lume
eu cred ca si de data asta va fi cum vor cei de la rds, o gloata de nesimtiti.
am semnat petitia, desi mare lucru nu cred ca vom obtine....

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Deceneus, mai informeaza-te. Nu au schimbat furnizorii. Si-au facut propriile canale in care difuzeaza niste documentare facute de BBC. E altceva. In plus Discovery spune in comunicatul lor ca au incercat sa prelungeasca contractul si nu au cerut mai multi bani decat pana acum. Vrei sa spui ca mint? Nimic nu opreste RCS sa iasa la rampa si sa spuna cat de nenorociti sunt astia de la discovery pentru ca au cerut mai multi bani asa cum trambitau cand se certau cu intactul. Dar ei nu au spus o vorba pana acum. Deci RCS nu avea ce sa majoreze la consumatorul final.

Androix Bijoux

Ei au niste frecvente pe care retransmit alte canale sau transmit proprile materiale.
Probabil solutia cumpararii de filme de la BBC este mai renatabila decat retransmiterea unui canal.
Solutia cu canale proprii le permite sa adapteze continutul la cerintele pietei, pe cand retransmiterea unui canal nu permite asa ceva.
Aceeasi solutie au adoptat-o la sport, unde pot retransmite sau pot sa-si stabileasca ei contiuntul programelor.
Sunt multe aspecte cere se iau in calcul ca sa se mentina sau sa-si extinda piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sa-si extinda?De aia am mers si eu de la UPC la ei...pe cat pariu ca plec inapoi sau la romtelecom?

Mergi la inceput

Mult imi pasa mie ce li se pare lor mai rentabil. Mi-au promis discovery si TLC cand i-am ales. Ii platesc pentru asta, atat cat mi-au cerut. Ca se trezesc ei ca ar vea sa castige inca si mai bine, nu numai din buzunarul meu ci si de la marile companii cu bugete de publicitate este cu totul si cu totul altceva. Ce nu pricepi? Ei nu redifuzeaza, nu retransmit nimic. Ei si-au facut canalele proprii, de nisa, cu care vor avea monopol odata ce-si elimina concurentii. Si asta fac.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Documentarele Digi sunt de fapt BBC, fara suparare, unele din ele rivalizeaza cu Discovery.

Mie cele BBC mi se par mult peste Discovery.
Asta fara legatura cu discutia in sine, n-am TV

-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-

Mergi la inceput