Discovery iese din grila RDS/RCS
Raspunsuri - Pagina 5
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_OR dar chiar nu se poate face nimic pentru a opri escrocheriile astora? eu aveam de la inceputuri,de cand au inceput sa transmita,cablu si apoi internet de la ei.acum 3 ani,mi-ar fi folosit foarte mult un digi mobil,tocmai ce aparuse nebunia cu digi la ei.m-au fraierit in fata,am renuntat la romtelecom in favoarea lor,am schimbat pachetul care il aveam pana atunci cu rds,cu un altul care includea si telefon fix si mobil (CICA ).mi-au promis ca,prin prisma unei clauze de fidelitate,voi primi abonamentul la telefon la 1 euro pe luna,iar digi gratis.VRAJELI vreau sa va spun ca nici in zi de azi nu am vazut inca acel digi mobil, ma duc cu zaharelul luna de luna,internet cu portia,probabil sa nu ne obosim ochii prea mult,am ajuns de ies cu laptopul pe afara si folosesc si eu ce reusesc sa prind din aer.dar dezavantaje,garla :semnalul, cum spuneam, oribil,la tot pachetul, ca si cost....fara convorbiri ajung undeva la 80 lei(abonamentul initial era de 7 euro,plus 1 euro telefonul ar trebui sa fie 8 euro,probabil ei calculeaza 10ron/euro),iar cireasa de pe tort.....nu am reusit sa platesc intr-o luna pana vineri seara(30 ale lunii),iar sambata dimineata,desi nu am fost decablata,m-am trezit cu costul recablarii inclus in factura,39 ron,ceea ce mi se pare enorm,plus jecmaneala oribila. nu ma intrebati de ce mai sunt inca la ei (alta varianta la mine in oras e doar Dolce),ma intreb eu singura ,probabil inca mai astept acel digi mobil,desi intre timp mi-am cumparat telefoane in mai multe retele aaa,si asa,ca o atentionare: vi se pare ok ca operatorul de telefonie rds sa va foloseasca datele in sondaje politice?(pe criteriul ca "candidata" este patroana retelei locale) |
eu am de la rds intreg pachetul: tv cablu+net+tel fix si mobil plus inca 3 mobile tot pe abonamentul meu. au fost luni in care depaseam termenul de plata, dar niciodata nu mi-a aparut pe factura recablarea. de obicei primesc instiintari pe mobil cu soldul, iar cand deschid netul imi pare pagina lor in care ma atentioneaza ca daca in termen de x zile nu platesc ma deconecteaza. cand am depasit si acel termen imi inchide netul si tel fix plus mobilul meu; restul tel mobile functioneaza, desi, asa cum am spus sunt pe acelas abonament. niciodata insa nu au taiat cablul, tv-ul functioneaza.
pe langa abonamentul asta am si digi satelit (cel pe care il folosim aici in belgia), unde daca nu ai platit 2 luni consecutiv ti-l inchide si daca nu platesti nspe luni, cand vrei sa ti-l redeschida platesti doar cele 2 luni neplatite plus luna in curs. (restul lunilor se considera ca nu ai folosit satelitul, deci nu platesti)
la inceputul acestui an rds avea cele mai mici tarife in roaming, si ti-l activau fara nici o garantie, spre deosebire de alte companii.
semnalul la net este foarte ok, nu am avut probleme deosebite niciodata, mai putin cu semnalul la telefonul mobil, care nu functioneaza oriunde in tara.
deci au si puncte ok, insa per ansamblu nu sunt multumita de ei si de schimbarile pe care le fac ad-hoc cum li se nazareste lor.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
giulia81 spune:
citat din mesajul lui giulia71 off-topic dar legat de subiect Eu am programele de la romtelecom, prin satelit, insa am alt bai, toate programele gen Discovery sunt subtitrate in maghiara. N-am nimic cu limba maghiara, insa sunt obisnuita sa le aud in enleza, e mai soft pentru urechea mea. Exista vreo modalitate sa le aud in english? |
nu ai optiuni pe telecomanda?
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Deceneus spune:
www.mediafax.ro/cultura-media/motivul-pentru-care-rcs-rds-nu-mai-difuzeaza-canalele-discovery-sumele-cerute-au-crescut-continuu-de-a-lungul-anilor-10351115" target="_blank">Motivul pentru care RCS&RDS nu mai difuzeaza canalele Discovery: Sumele cerute au crescut continuu de-a lungul anilor
Īntr-un comunicat remis luni agentiei MEDIAFAX, compania de telecomunicatii RCS&RDS spune ca "nu intentioneaza sa renunte la difuzarea canalelor documentare, ci doar sa le īnlocuiasca pe unele dintre acestea". .. "Compania noastra nu poate fi de acord sa continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decāt cele pentru alte canale similare, pentru toti abonatii sai, īn conditiile īn care cota medie de audienta a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc si 100% platesc! Īntrucāt tarifele Discovery au fost īntotdeauna īn dolari SUA, desi abonamentele noastre sunt platite īn lei, sumele solicitate de grupul Discovery, numai pentru Romānia, au crescut continuu de-a lungul anilor, indiferent de criza economica sau de ratele de schimb valutar. Astfel, echivalentul īn lei al sumelor din 2012 este de doua ori mai mare decāt al celor din 2008, adica o crestere cu 100% īn 4 ani", spune RCS&RDS. |
marius spune:
Din ceea ce am citit eu cred ca mai degraba este o chestiune de interes RCS&RDS pt produsele simiare proprii DIGI.
A scos canalele Discovery si le-a inlocuit cu cele similare DIGI. Rece si scurt despre asta este vorba. Restul de fatada declarativa. Chestiune de interes de piata.
Ramonika spune:
de 3 luni nu am cablu. prind doar TVR-urile si proTV-ul. stiti ce bine e? la ce sa dau 30-40 lei pe luna pt. taraf TV si altele asemenea?
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Deceneus .. "Compania noastra nu poate fi de acord sa continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decāt cele pentru alte canale similare, pentru toti abonatii sai, īn conditiile īn care cota medie de audienta a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc si 100% platesc! Īntrucāt tarifele Discovery au fost īntotdeauna īn dolari SUA, desi abonamentele noastre sunt pl |
Mda, atata doar ca acele canale de 3 ori mai ieftine sunt canalele DIGI iar aia 1% interesati erau cei care aveau pachetul extra1 sau extra 2 care includea in mod expres pleiada de Discovery.
gabriela_tutuianu spune:
s-au saturat cu binele si acum vor sa dea faliment . probabil cea mai mare parte se vor muta la concurenta ...
eumada spune:
Ori nu vad eu bine,dar de aseara a reaparut doar history...pur si simplu.
History HD-da?