Discovery iese din grila RDS/RCS
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana_Pos spune:
Citat: |
Daca au schimbat niste canale cu o tematica, de la un furnizor, cu canale cu aceeasi tematica de la alt furnizor, probabil au facut-o din motive de pret. Nu altul, ci ale lor. Poate ca ar fi putut mentine oferta Discovery majorandu-ti abonamentul. Ti-ar fi convenit mai mult asa? Citeste te rog prima postare. Nu cred ca trebuie luat de bun tot ce spun cei interesati in cazul de fata Discovery. Intre Dicovery si RDS ii cred pe cei de la Discovery. |
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Androix Mult imi pasa mie ce li se pare lor mai rentabil. Mi-au promis discovery si TLC cand i-am ales. Ii platesc pentru asta, atat cat mi-au cerut. |
Ai pus punctul pe AndroIx.
gabriela_tutuianu spune:
indiferent ce alte canale ne dau , discovery ramane pe veci discovery . adica doctor g nu vom mai gasi pe nici un alt canal si altele furnizate de ei .
eu voi plati sa le am din nou . asta este . insa ii voi intreba daca vreau doar pachet discovery fara baza se poate ? normal ca nu , de aia sunt suparata . de ce tre sa le platesc porcarii de canale si pe cele care ma intereseaza nu le dau ?
Rufus spune:
Am o nelamurire.
Eu de ce mai am Discovery? Ca tot abonat RCS RDS sunt.
Da, mi-au scos TLC si Animal P, dar pe asta nu.
Care-i treaba?
Rufus, Tora si iadele
giulia81 spune:
citat din mesajul lui Rufus Am o nelamurire. Eu de ce mai am Discovery? Ca tot abonat RCS RDS sunt. Da, mi-au scos TLC si Animal P, dar pe asta nu. Care-i treaba? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
fii fericit!
asa a fost si in vara cand au scos HBO-ul - unii aveau in continuare, altii mai putin norocosi nu...si rds isi ruga clientii sa sesizeze daca "din greseala" mai au hbo si hbo comedy -
oricum la rds nu stie stanga ce face dreapta - incepand de la angajatii de la casierii, relatii cu clientii si tot asa pana la conducere...
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Ioana_Pos spune:
Rufus, inteleg ca e vb de receptia prin antena (satelit) nu cea prin cablu. O fi asta o explicatie?
Eu de ce am TCL fara subtitrare? Am incercat sa 'incarc' subtitrarea (exista optiunea asta in receiver) dar nu exista.
giulia81 spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Rufus, inteleg ca e vb de receptia prin antena (satelit) nu cea prin cablu. O fi asta o explicatie? Eu de ce am TCL fara subtitrare? Am incercat sa 'incarc' subtitrarea (exista optiunea asta in receiver) dar nu exista. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
exact asta e si problema mea...nu are optiunea de subtitrare in lb romana...
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Androix spune:
Cred ca depinde si ce pachet aveti. Ca au inceput sa scoata din unele pachete. Eu am pachetul complet.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!