Burtici de mai-iunie 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Iris1211 spune:
Neatza, fetelor!
Vreau sa o felicit pe Raluca1109 pentru ca si-a simtit minunea...abia astept si eu, mai ales ca nu am mai avut parte de asa ceva.
Carmen333 sa stii ca aceasta lipsa de concentrare am simtit-o si eu. Mi se intampla des sa realizez acest lucru, deci nu esti singura. In privinta carcotasilor, sa stii ca si eu ma consumam la inceput, dar acum le zic in fata celor care vor sa-mi povesteasca ceva infricosator ca nu vreau sa aud, iar mama mi-a zis ca atunci cand vad persoane cu probleme (fizice, psihice) sa fac cruce si eu si pe burtica. Pot sa-ti spun ca sunt usor paranoia si fac cruce imediat ce mi se pare ceva in neregula.
Fetele cu accidentarile usoare, imi pare rau sa aud, dar important e ca sunteti voi si bebeii bine.
Celor cu amniocenteza le urez succes si vor vedea ca totul va fi bine.
Va pup si va doresc o saptamana usoara.
14+
mcoca spune:
Hellie, activeaza PM ca sa iti pot trimite parola.
Am reusit sa pun felicitarile la care am lucrat cu Maya ieri. Am facut de fapt 4. MAi avem inca 4 de facut, ca Miss are o lista lunga de persoane la care vrea sa dea :).
Vicky si Printzesone
duduta190578 spune:
Buna dimineata fetelor,va doresc o saptamana frumoasa si usoara.
Eu de azi m-am hotarat sa tin cel putin o saptamana post.Nu o fi nimic,si asa nu ma dau tare dupa carne,si de vineri se mananca 3 zile peste,adica tot e ceva.Azi vreau sa fac sarmale de post,si o ciorba de cartofi.
15
doina_1984 spune:
Neatza!
A dat cineva cafelutza? Daca nu, va servesc eu cu una cu mult lapte :)
Vio, te rog sa stai linistita ca totul va fi bine. din ce am citit poti sa ceri rezultatele preliminare la amnio care ies in 3 zile, ca sa nu astepti cu inima la gura 3 saptamani. sa intrebi ca eu iti spun din auzite.
Felicitari fetelir care si-au vazut bebeii :)
Mcoca, foarte frumoasa felicitarile :x abia astept sa ajungem si noi la etapa asta :)
Fug sa fac de mancare :((
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+
mcoca spune:
Doina, poti deja sa incepi cu Matei. Cu Maya tot pe la 2 ani am inceput. De pasti . Dar acum nu stiu daca prind la baietei activitatile astea.
Cu postul : mie mi se pare ff dezechilibrat postul la ortodoxi : fara lactate, fara oua ... Cu carnea, treaca mearga, dar cu celelalte mi s epare dificil, mai ales in sarcina.
Azi noapte am dormit ff prost toti, inclusiv bebe, care se agita si eld e numa.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
duduta bravo tie ca poti sa tii postul!
Nici eu nu ma dau in vant dupa carne dar ceilalti vor numai carne ,asa ca nu ma mai duc puterile sa-mi gatesc mancare separata doar pentru mine.
Asa e Doina ,se face un test rapid QF-PCR care ei spun ca e gata in 2-3 zile si apoi cariotipul in 14-20 zile.Ma contrazic cu sotul ca el nu vrea rezultatul rapid ca de baza e tot cel final de la analiza cariotipului.Dar eu vreau ceva cat mai rapid si i-am zis ca o sa fac testul rapid neaparat.
Vicky frumoase felicitarile!
Dragos nu are rabdare sa faca ceva cap-coada.Incepe cu entuziasm apoi le abandoneaza si trebuie sa-i termin eu sau Ana.Nici cu coloratul nu stam prea bine.
Am schimbat si saptamana dar uitasem sa modific.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piticutz imi trimiteti si mie parola, va rog ? |
Ti-am trimis PM.
O zi buna tuturor!
16+
mcoca spune:
Vio, da, trebuie sa faci testul ala rapid, clar.
Cu Dragos, na e baietel, trebuie sa gasesti activitati care chiar sa il atraga. Nici Maya nu coloreaza. Face in schimb fise intr-o veselie daca ii dai.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Buna dimineata
Nu e un inceput de saptamana tocmai bun, aici ploua, m-am deprimat toata si mi-e frig, am dat caldura aproape de maxim si pacientii se plang ca e asa cald, mor de somn, m-a trezit catelul pe la 4 ca a vomitat, si de atunci n-am mai adormit, nu stiu ce-a patit saracutul, am reusit sa-l linistesc un pic, dar era asa tristut cand am plecat, a ramas sotul sa mearga cu el la medic.
Bafta pentru fetele cu amnio tinem pumnii stransi
Vreau si eu parola, va rog