Burtici de mai-iunie 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
crina27 spune:
gandeste pozitv simcri. pana la urma ...e iarna.capul sus si priveste partea buna a lucrurilor: vin sarbatorile :)
insanatosire grabnica catelusului
12+
mony_omv spune:
Vio, multa bafta pe maine!
Fii pozitiva si ai incredere! Toata lumea e alaturi de tine, si DD la fel! Fara frica!
16+
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 gandeste pozitv simcri. pana la urma ...e iarna.capul sus si priveste partea buna a lucrurilor: vin sarbatorile :) insanatosire grabnica catelusului 12+ |
Multumesc crina incerc sa fiu pozitiva, doar mai e putin si vine Mosul
Kabecka spune:
Buna fetelor,
Eu nu mai pot de somn, imi vine sa ma culc pe birou...Azi noapte nu prea am dormit...nu stiu ce am avut.
Cu postul, si eu am zis sa mai tin miercurea si vinerea, pe tot nu cred ca l-as putea tine.
Simcri, si pe mine ma deprima vremea urata, dar azi am noroc, la Bucuresti este soare si se anunta temperaturi de primavara zilele aceste
Vorbeati de concentrare?Si eu sunt vaaarzaaaa.
va pup,
Mai revin
paulinio spune:
La mine in geamul biroului bate un soare... E chiar placut. Si dimineata mi s=a parut mai putin frig decat saptamana trecuta.
Dar tot n-am chef de lucru. Martea o fi mai bine???
flafi spune:
Am pus o poza facuta azi de dimi cu burtica mea, nu este foarte clara dar e cea mai clara din cate am facut :)
Vio hai sa iti zic ce am simtit eu pana acum si tu sa imi zici daca e bebele: acum vreo 2 saptamani sub buric la cateva degete sub, am simtit un gadilat, chiar m-a facut sa rad in hohote. Apoi saptamna trecuta am simtit un balonas, o bula, ca si cum ar fi gaze, dar mai superficial si placut. Iar de cateva zile simt ceva ce imi este greu sa descriu, dar pe partea drepata, usor sub buric, dar doar in partea drepata, ceva gen impunsatura usoara, miscare. Azi pe la 11 in masina am simtit de 2 ori. Ar trebui sa fie mai pe centru, nu doar pe dreapta?
16+
Kabecka spune:
duduta190578, daca vrei sa te spovedesti/impartasesti am inteles ca poti tine si 3 zile si apoi sa mergi. Eu asa cred ca o sa fac daca nu reusesc 1 saptamana. E adevarat ca postul acesta e usor, cu multe dezlegari la peste.
carmensilvia spune:
Buna fetelor,
sunt fericita posesoare a unei srcini de 15+ si doresc inscrirea in forumul buburuze de mai -iunie 2013.
Um=17 august 2012
DPN=24 mai 2013.
utilizator: carmensilvia
Multuesc foarte mult de ajutor !
Carmen
Graviduta 14s+
Trombofilie cu mutatii:
-mutatie heterozigota :F V Leiden;
-mutatie heterozigota F II Protrombinica;
-mutatie homozigota MTHFR C677T dar cu homocisteina normala.
paulinio spune:
Bravo Carmen! Sa fiti sanatosi si sa le ducem bucuroase pe toate.
Ce de Carmencite in aceasta odiseee.