Burtici de mai-iunie 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Ele spune:
Servus Burtici!
Ajutati-ma cu cateva raspunsuri din experienta voastra> Cand v-au lasat greturile? pe mine m-au apucat greturile la 5 sapt si de vreo 3 zile m-au lasat . Si astazi am 8 sapt. E normal sa ma lase deja sau tre sa imi fac griji?
Deci greturile de vreo 3 zile f slab si sanii s-au mai inmuiat .
Programarea la medic o am in 4 dec.
Elena & Denisa
Elyana spune:
Buna seara, burtici! Sper ca ati avut un weekend frumos!
Ele eu nu am avut greturi, insa si eu am simtit sanii mai relaxati tot pe la 8 saptamani. Nu te impacienta (da, e usor de zis asta si greu de facut), poti face o vizita la doctor sa vezi bb si sa te linistesti (marti ma duc la cabinet si ma gandesc cum sa o conving pe doctorita sa imi faca repede un eco sa vad inimioarele, cu toate ca eu simt ca sunt bine, parca tot cu dovada dorm mai linistita)
Eu de azi trebuie sa iau Utrogestan oral trebuie sa fac analizele de secretie... Am inteles ca o sa ma simt mai ametita, la ce altceva ma pot astepta?
pup fetele si bebelusii
Hellie spune:
Ele, sa stii ca eu sunt un pic mai mult paranoia cu simptomele...fetele stiu. Si pe mine pe la 7 saptamani m-au mai lasat durerile de sani in conditiile in care pana atunci ma dureau si cand puneam sutienul. Bineinteles ca m-am panicat rau pt ca erau practic cam singurul meu simptom de sarcina. Cateodata nu ma mai dor deloc, cateodata ma dor asa cat sa stau linistita. Am observat ca dupa pranz dor mai tare...probabil tine de nivelul progesteronului, si anume, probabil in cazul meu ce putin, la pranz e mai ridicat. Ce e clar, e ca nu ma mai dor ca la inceput. Greturi serioase nu am avut, decat cateva repulsii ( la carnea de pui, la mancarea gatita etc.). Dar la fel...cateodata ma lasa si greturile de tot. Cred ca si in cazul greturilor tot nivelul hormonilor dicteaza. Eu nu am mai fost la control de cand cu fluctuatiile sanilor, dar totul e bine deocamdata...adica nu dureri, nu sangerari...intelegi tu. Eu m-am "dresat" singurica sa nu disper...desi cateodata o iau pe aratura. joi acum ma duc la control.
Mcoca, abia astept pozele...dar te rog sa imi dai si mie parola si userul la picassa...inca nu le am. Merci!
9+
VIOIKA76 spune:
Buna seara!
Ele nu te lua dupa sani.O data te dor ,o data nu.Nu e o regula sa te doara non-stop toata sarcina.Stai linistita ,bebele tau e bine.
Noi astazi am iesit prin parc cu bicicletele ca am inteles ca o sa cam vina iarna dupa saptamana asta si asa si trebuie ca si din punct de vedere calendaristic mai avem cateva zile si intram in iarna.
Eu tot incerc sa nu ma mai gandesc la ziua de marti dar nici cum nu-mi iese.Nu mi-e frica de procedura cat mi-e frica de rezultat.
Deabia astept sa-mi zica daca-i bine sau nu ca nu mai suport incertitudinea .Sotul meu e si el afectat desi nu se arata ,el nu se exteriorizeaza dar si cand rabufneste nu se mai opreste.
Saptamanile astea ne-am certat ca niciodata si sunt sigura ca de vina e vestea proasta de la bitest.
Din ce citesc mai mult pe net din aia ma apuca mai tare teama de un rezultat rau.
Scuze ca ma mai descarc la voi !
Sper ca ati avut un wekend frumos!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
VIOIKA76 spune:
Raluca si Deny felicitari pentru bebeii miscareti!
Vicky si eu astept poze.
Flafi la prima sarcina e posibil sa-l simti putin mai tarziu ,poate nu ai fost nici tu atenta .Nici eu nu-l simt in fiecare zi.Acum sunt mici si nu au putere.
si acum15+
Hellie spune:
Vio, eu te inteleg in legatura cu certurile...asa se intampla si la noi: cand suntem amandoi intr-o situatie stresanta, atunci, in loc sa ne protejam unul pe altul, ne apuca cate o cearta din aia la cutite. Dar trece repede...e vorba de gestionarea stresului la care nu toata lumea se pricepe (noi doi, mai deloc). Oricum, eu cred in continuare ca rezultatul tau va fi bun...pur si simplu cred ca ai picat testul zarurilor statiscticii cu rezultatele tale la bitest. Pana marti nu mai e delod mult, si pana la aflarea rezultatului final ( pozitiv si bun, neaparat) probabil ca nu mai dureaza mai mult de 2 saptamani, nu?
Esti o femeie buna, mama a doi copii frumosi si isanatosi...trebuie sa fie bine. Nu se poate altfel.
Pup fata!
9+
simcri spune:
Buna seara burtici
Mai, mai cata activitate, nici nu am reusit sa citesc tot ce-ati mai facut, sper ca totul e bine.
Eu acum am ajuns acasa, am fost la o formation, un stagiu, pff da atat de plictisitor... de abia asteptam sa ajung acasa, asa nu mai am chef de astea, dar zic sa ma straduiesc acum, ca dupa ce vine bebe sigur n-o sa mai am chef deloc deloc si cred ca nici timp.
Acum fug la maine iar la munca poate maine o sa reusesc sa va ajung din urma.
Somn usor
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
Helie multumesc pentru gandurile bune!Inseamna mult pentru mine!
Simcri salutari!
si acum15+
crina27 spune:
Buna dimi. ati avut activitate, nu jucarie.dar nu am pierdut nimic:D. am citit tot! cum va simtiti azi?eu sunt tare mandra ca a inceput sa se vada un pic burtica, mi-a revenit pofta de mancare si parca sunt mai vesela.
Vio ai incredere ca totul va fi bine.o gandire pozitiva va va relaxa pe amandoi.bafta multa.
Spor la treaba fetele caci incepe o noua saptamana de burtici, sotii si job.
12+