Burtici de mai-iunie 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

...eu de-abia apuc sa stau treaza pana mananc, asa adormita si indragostita de perna mea ca acuma n-am fost niciodata!

azi si maine am liber, ma odihnesc dupa trei zile de munca

se poate sa am si eu parola sa ma uit la pozele cu voi ? multumesc anticipat pot sa pun si eu mai incolo, sa ma "vedeti" si voi pe mine

venind vorba despre ciorapi elastici, si eu mi-am cumparat o pereche dar din aceia cu chilot, interesant de vazut o sa fie cum o sa ii pun pe mine la amiaza, cand merg la lucru, nu dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata mamici,cum va simititi azi?
Eu mi-am baut cafeluta,si ma gandesc sa mananc ceva ca deja mi-e foame.
Ieri am facut piure cu snitele,am avut de la mama niste bors de peste si fasole de post.

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Neata fetelor!

Vineri l-am simtit prima oara pe bebe si de atunci il simt destul de des.

Ieri am avut invitati si cum au plecat, am cedat, am adormit pe la 7 seara si m-am trezit azi la 9. Nu imi vine sa cred.
Azi, mai avem o tura de invitati.

Raluca

S 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata fetelor,

Cand ar trebui sa ne treaca starea asta de continua somnolenta? Si la mine e la fel, as dormi toata ziua si nu am chef sa fac nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ori sunt nesimtita ori ... Eu nu am simtit nimic :( v-am zis ca am muncit ca nebuna saptama asta, ar fi trebuit sa merg si azi dar de ieri noapte m-a durut ovarul drept in continuu ( ovarul producator de bb) , ieri am lucrat, am racit, putin doar curge nasul. M-a durut toata noaptea ovarul drept si toata partea dreapta si in spate. Dar ce ma ingrijoreaza este ca eu nu simt strumful, de ce ? Nici cand sunt relaxata. Daca nu e bine?! Adica ce semne ar trebui sa am daca nu e bine? Offf sunt stresata si ingrijorata ca nu simt si pana pe 6 mai e asa mult...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna, fetele. Elyana, Flafi ma speriati, bine ca au fost doar mici ciocniri cu masina!
Eu simt lipsa de concentrare, cand citesc ceva, nu prea am rabdare, in ultima vreme. Tocmai acum, cand ar trebui sa exersez, pana vine bebe!!
Trece timpul foarte repede. Am fost sa caut haina de iarna, ca mai am vreo 5cm spatiu pana sa nu mai mai cuprinda la burtica paltonul...
Am comis-o iar, am uitat de data trecuta si m-am infiintat la un magazin cu taraba in loc de mall cu autoservire. Si iar, alta vanzatoare: sunteti cu burta, etc, sa-si vanda marfa. Pana aici ok. Cate luni? 4. Si de aici, incepe: vaai, dar cam mare e pentru 4 luni! dar sa vezi ca faci gemeni! Vai, ce mare e, dar tu ai sa ajungi fooarte mare pana la termen! Si ma intreb si eu, ca prostul, nu avea altceva de ce sa se mire? Poate ca sunt hormonala, dar ma deranjeaza foarte tare genul asta de manifestari. Una e cand vorbeste omul ca sa-si vanda marfa, dar cand nu inceteaza sa se mire, imi vine sa urluuuu!
Apropo, burta mea e chiar imensa. Si mi-e ciuda de mor, ca vecina din bloc cu noi nu a zis prin zona ca e insarcinata, pana aproape sa nasca, si burtica i se vedea cam de pe la 6 luni abia. Si nu trebuia sa dea explicatii.. Poate scap de Arefam-ul asta, ca de constipatie am inteles ca n-am sanse.
Vio, supa de pui, miere de salcam, lamai in convalescenta dupa raceala, poate si vitamine, vezi cu pediatrul. Asa am fost eu toata copilaria, permanent racita in sezonul rece. Poate va semana copilul nostru cu sotul, ca el n-a prea stiut ce e raceala. Si mare grija sa nu fie streptococ, vezi exudatul. Vio, Miche, sa iasa bine amnio!Ma gandesc la voi.
Mi-a zis cineva o vorba frumoasa: conteaza mult cum simti tu ca va fi. Ei, da, de cand am ramas insarcinata, in ciuda a ce-mi zicea gineco sa vedem, ca e cu risc, cu tratament progesteron, etc, am simtit ca va fi ok, am un sentiment ca e copil bun si sanatos si ok. Sa dea Domnul! Regiune nucala de aspect normal, translucenta 1,46mm, os nazal vizibil, asta a fost la 12 saptamani. Pe scurt, e bine.
De multe ori ma intreb oare ce mai face, in ce pozitie se mai misca, mai ales cand ma foiesc eu in pat ca o clatita. Un ecograf acasa e cea mai buna idee din forum pentru burtici! Votez!
14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, eu pe Maya am simtit-o la 20s. Stai linistita, e prea mic bebe si nu are atata forta.

Carmen3 si eu am burta mare Asta e, nu suntem toti la fel.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mersi ! Pe voi ma bazez cand ma iau gandurile negre :)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Salutare,
Carmen, nu-i mai baga in seama. \Si pe mine ma enerveaza comentariile si mirarile. Eu la sarcina trecuta am fost in categoria "vai ce mica e ". Deci, nici asa nu e bine.
Vorba lui Vicky, nu suntem toti la fel!
Si ma bucur ca ai sentimentul ca va fi bine. Asa simt si eu.

Flafi, eu prima sarcina l-am simtit pe la 17 saptamani, si aici cred ca depinde de fiecare. Imi spunea o tipa atunci ca a simtit copilul la 13 sapt si era la prima sarcina...

Va pup fetele, ma duc sa ma bag la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutic burtici

Vio, Miche, tin pumnii pt amnio. Ma gandesc la voi, ma rog sa fie bine.

Fetele cu accident de masina, bine ca sunteti voi bine.

Felicitari burticilor cu vesti bune. DD sa ne ajute sa fie tot asa pana la capat la toate burticile

Va admir ca aveti pofte. Eu iarasi ma simt ca la inceput de sarcina cu greturi si repuslie la mancare. Poate o fi din cauza ca acum sunt racita, nasul infundat rau, muci. Bag la greu lapte caldut cu miere, ceai cu lamaie, miere pe stomac gol. Incep usor usor sa-mi revin.

Si eu astept momentul sa-l simt pe bebitz. Ieri am avut senzatia ca l-am simtit, asa ca o falfaire, usor-usor. Poate mi s-a parut, ca e prea devreme sa-l simt

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

13+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput