Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Felicitari Douradoudou si Pyaoliang! Refacere rapida si bebei sanatosi si papaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,ce liniste pe aici...

DOURA FELICITARI!!BINE AI VENIT PE LUME LAYLA.

PYA FELICITARI PENTRU BAIETEL!!

BUBU,VREUSANINGA,ANDIE sunteti bineż

incep sa nu mia am rabdare...ieri am cumparat un sac de pus in carucior,rosu si gros...l-am spalat.tot asa am dat peste o perna de alaptat, de care sunt tare mandra...azi noapte am dormit pe ea.am sters caruciorul de praf...a mai ramas asa de putin...sa vad ce imi zice marti la consultatie. ieri ne-au sunat niste prieteni si s-au oferit sa ne boteze ei fetita! a fost o sambata placuta...acum ne pregatim sa mergem la un concert de colinde cu furdui iancu...se apropie craciunul!!

o duminica placuta va dorim.

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

FELICITARI,DOURA !!!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME,PRINTESA LAYLA !
( ca ai nume de printesa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

IRILAC bine ca bebele e bine. deci in cateva zile vei afla si pe cand e marea intalnire...super.

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Pya, felicitari! Bb sanatos si mancacios sa ai!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

Va multumesc mult pt. gandurile bune!
acum am realizat ca eu nu am mentionat cum il cheama pe voinicul nostru...ei bine juniorul e VICTOR ANDREI
Sunt sigura ca e si efectul hormonilor insa sunt atat de fericita cum n-am fost in viata mea...vad viata cu alti ochi...e un sentiment care nu poate fii descris!
si sa va si inveselesc putin...nu o sa va vina sa credeti ce mi-au pus astia "la pachet"...! cand am ajuns in camera de la TI am simtit ca am ceva cu mine in pat, la picioare...il rog pe sot sa verifice, le intreaba pe asistente si ele raspund ft. natural...the placenta!!! am mai auzit de obiceiul asta la ei insa m-am gandit ca, daca am completat in formulare k suntem crestin poate trec peste detaliul asta...asa ca o am pusa la rece, in frigiderul din camera... ce fac cu ea??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Felicitari, Doura si Pyao!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

pya placenta o poti ingropa la radacina unui pom roditor, mar sau par. Stiu ca si aici asa fac unii...dar pentru asta mai trebuie sa ai si curte . De obicei intreaba in spital daca o vrei.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Doura, Pya FELICITARI!!!

Vad ca sunt urmatoarea pe lista, am presimtirea ca voi sta mult si bine pe lista de "nasteri ce urmeaza" asa ca nu ma grabiti fetelor, va rog!!! Nu stiu exact dupa ce data sa ma iau, dupa ultima menstruatie DPN ar fi 1.12 dar dupa eco era 30.11. Oricum o zi in plus sau in minus nu mai conteaza...
A inceput sa ma doara din ce in ce mai tare bazinul, deja mi-e groaza cand trebuie sa ma ridic de jos, incerc sa o fac doar cand e chiar necesar cred ca va fi destul de maricel baiatul...

azi am fost la cumparaturi la un outlet village. am ramas uitimiti cu sotul ce ieftin am iesit cu cumparaturile. bine, am avut si un voucher de 30% reducere si mai erau si reudceri in magazin. mi-am cumparat haine pt dupa nastere, asa ca abia astept sa treaca

mami de ( iulie 2010) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Doura, Pya FELICITARI!
Bebe Layla si bebe Victor sa fie sanatosi,necolicosi si sa va aduca numai bucurii!

Am lipsit un pic,v-ati facut de cap
Mya si eu cred ca o sa depasesc DPN, va rog sa puneti 06.12 sa fie cel dupa UM ca cele date la eco nu prea sunt relevanteSi stergeti Marius,sa ramana doar Sebastian,mai negociem al 2lea nume.

Mamici ce mai fac bebeii?Voi cum va recuperati?
Cred ca nu aveti timp nici de un pui de somn,daramite de forum.
Bioana mai avem putin,burtica ta cum e? A mea sus de tot,nici gand sa coboare.
Va pup,somn usor

Mergi la inceput