Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47
Raspunsuri - Pagina 8
angiuta spune:
epopeasca atata timp cat copilul este alaptat exclusiv ( de regula pana la 6 luni) nu are nevoie de nimic altceva. Laptele ii tine si de foame si de sete.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+
vmadelain spune:
Buna burtici si mamici,
Sunt Madalina, prietena cu Douradoudou de la odiseea Maysei.
Am intrat sa va dau minunata veste, din partea ei ca a nascut azi pe la 19.30, pe Layla!!!
Sa-i uram un calduros Bun Venit pt Layla!!! Sa cresti sanatoasa, frumoasa alaturi de minunatii parinti si printesa Maysa!
aschiutza spune:
Vmadelain, multzumim de stire!
Felicitari Douradoudou !!! Refacere usoara si bebe sanatos si mincacios!
almy spune:
Bravo Doura, felicitari!!!! Bun venit bebe Layla, sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!!!!
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
mena1906 spune:
Felicitari Douradoudou!
Bun venit Layla!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
pyaoliang spune:
Buna fetelor!
am nascut pe 23.11 la ora 8:23 o minune de baietel de 3,700 kg si 51 cm. Travaliul s-a declansat pana la urma natural dar intrucat in 8 ore nu ma dilatasem decat 1 cm sisi bebe era maricel dr a zis ca mai putem incerca insa ca e indicatie de cezariana. asa ca tot prin cezariana am nascut.
va pup si felicitari proaspetelor noi mamici!
Looana spune:
Bine ai venit Layla,felicitari Doura pt ceea de a-2 printesa,refacere grabnica si bb cuminte,sanatos.
Looana 39Sapt.
angiuta spune:
Buna dimineata!
In dimineata asta doua vesti miunate!
Felicitari Doura! Refacere rapida! Bun venit Layla! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor!
Pya felicitari si refacere rapida! Sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+