Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47
Raspunsuri - Pagina 10
onutz83 spune:
Hello, gagici
Noi suntem cam colicosi
Si tocmai ce ma laudam...
Luam Infacol si daca ne ajuta pe el ramanem.
Cu lapticul stam din ce in ce mai bine. Asa ca, proaspete mamici si gravidute, perseverati, perseverati si iar perseverati, mufati bblusii cat de des posibil, mulgeti-va, mancati bine, beti multe lichide si totul va fi bine
creste, curand ne apucam de vizionat restaurante pt botez
Facem ceva restrans (sau cel putin asa avem de gand )
De recuperat... acum, dupa 2 saptamani pot spune ca sunt bine, ma mai doare operatia asa, un pic, de fapt nu operatia, ci muschii.
In prima saptamana era nasol cand radeam, am incercat sa nu stranut (am si reusit, la mine functoneaza daca imi tin respiratia). Dar acum sunt bine
fetele!
irilac31 spune:
Buna mamicute si viitoare mamicute...ce liniste se asterne peste subiectul nostru, se vede ca jumatate din noi au deja puiutii acasa
Am nevoie de un sfat din partea voastra, maine as vrea sa-l trimit pe sot la farmacie sa faca si ulttimele cumparaturi si nu stiu ce sa-i zic sa-mi ia pt colici. as vrea sa am ceva in casa...just in case...dar nu stiu ce sa ii spun sa cumpere, ca sunt f multe produse pt colici. Voi ce mi-ati recomanda, nu vreau nici ceva super sofisticat si scump dar nici unul de 2 lei care sa nu-si faca efectul.
Ceaiul de chimen si anason trebuie sa-l beau eu, ca sa nu balonez copilasul?
Azi am facut bagajelul, e gata cam 90%....ma iau niste emotii f mari si imi fac fel de fel de ganduri
O noapte linistita sa aveti si sa va odihniti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
onutz83 spune:
Iri, ceiucul e pt tine, in rest... e pe incercate...
Noua ne-au dat la spital niste cadouase, printre care si 2 plicuri de Alinan. F dulce.
Bonnisan am inteles ca e natural.
Restul... chimicale: Colief, Infacol (cel fabricat in Anglia), Sab Simplex... e de intrebat la farmacie.
Noi incercam acum Infacol. La unii bblusi merge, la unii nu, ca la loto.
Doura zicea de pus bblusul cu burtica pe burtica ta- piele pe piele; al meu nu sta nici picat cu ceara- si de samburi de cirese calzi pe burtica.
Incearca sa bei si tu multe lichide
angiuta spune:
irilac eu nu cred ca e neapart nevoie sa ai ceva in casa. La V nu am avut, dar nici el nu prea a avut colicici. La nevoie am folosit feonul la viteza mica, cam la 50 cm distanta de burtica sau pernuta cu samburi de cirese.
La curs ne-a recomandat moasa BiGaia, in Ro se numeste Protectis. Sunt probiotice, Doura zicea ca a folosit si ea la Misso.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Cu lapticul stam din ce in ce mai bine. Asa ca, proaspete mamici si gravidute, perseverati, perseverati si iar perseverati, mufati bblusii cat de des posibil, mulgeti-va, mancati bine, beti multe lichide si totul va fi bine |
BRAVO!!!
Vezi, stia el ce stia cand voia tzitzi non-stop. Ma bucur ca a crescut productia!
Imi pare rau de colici insa, incearca si ceai de chimen. E cam naspa la gust, dar bea si tu, da-i si lui 1-2 lingurite.
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
onutz83 spune:
Multumesc, Almy, chiar la ceaiul de chimen simplu ma gandeam, pt ca am citit ca se face o confuzie in privinta a 2 specii de anason si putem avea surpriza neplacuta ca in ceaiul pe care il bem sa ajunga o specie de anason chinezesc, care e otravitor...
tnicoleta spune:
Neata fetele
Sper ca ati dormit bine si voi si bbii.
Eu una stiu ca de pe la ora 4 m-a chinuit o durere de cap.
Felicitari Dora si Pya! Refacre rapida si mult laptic.
Onut Uite ca se regleaza si lapticul. Banuiesc ca acum mu mai stai cu bb mufat non-stop. Si da ceaiul de chimen este foarte bun, si pentru lapte si pentru colici. Eu cu Bia numai din asta am baut si a fost ok.
Iri E pe incercate pt colici. Felicitari pt bagaj. Eu nici nu m-am apucat de el. Am doua camasi prin dulap, 2 pachete de vata, chiloti si sosete. Toate imprastiate si inca nu imi vine sa le pun toate la un loc.
Nicoleta 34+ Corina
dannnah spune:
Neatza fetelor!
Felicitari Doura, Pya!
Iulia - la multi ani fericiti impreuna, stiu ca ati sarbatorit weekendul asta. Am ajuns la 37 de saptamani - deja suntem "la termen"!
Mena - am visat cu tine, ca ne-am luat bilete in Croatia impreuna si nu ne-a placut deloc cazarea Eu visez la vacante exotice
Eu simt ca nu mai am mult...am arsuri la stomac de vreo 2 zile, fiecare miscare a lui bebe e dureroasa, noaptea ma foiesc si nu-mi gasesc pozitia...ma trezesc de nu stiu cate ori speriata sa nu fie contractii, de fapt el loveste cand nu-i place pozitia!
Azi il sun de dr.meu, a fost plecat din tara saptamana trecuta. Si sotul pleaca in delegatie saptamana asta, sper sa nu ma apuce chiar acum...
O saptamana frumoasa va doresc!
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 36+
bioana spune:
neata,
ONUTZ ce bine ca ai mai mult lapte!! sper sa scapati si de colici repede.
DANA pitica mea nu s-a intors...asa ca nu mia zic nimic. maine merg la consultaie la tocolog.sunt curioasa daca imi mai da trimitere sa fac o eco sau ce urmeaza...nici control pe masa nu mi-au facut inca...sunt foarte relaxati...am dormit bine,cu vreo 5 treziri,dar asta mi se pare normal la nivelul asta...
MYA mai intai tu si apoi noi...stam la rand...parca nu imi vine sa realizez.
o saptamana cu multe vesti bune!!
embarazada de 38+
o minune de fetita...Irina Andreea
angiuta spune:
Buna dimineata!
Cam liniste zilele astea pe aici, se vede a a fost w-e.
Eu am azi iarasi programare la dentist. Gata, astazi si am scapat...desi data trecuta nu a fost deloc rau dar e mai bine fara anestezii.
mya bine ai venit in clubul celor cu dureri! Te-as sfatui totusi sa fii cat de activa poti, sedentarismul nu ajuta mai ales daca ai de gand sa nasti curand. Eu am stat tot w-e pe canapea si mi se pare si mai rau decat daca as fi iesit putin la plimbare...vizitele la baie au fost ieri un calvar. Asa ca voi incerca zilnic sa ies un pic la plimbare cu tot cu dureri.
dannach "la termen" esti abia cand intri in saptamana 38, nu te grabi...
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+