Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

LORELAY cum sa ne plictisesti¿ma bucur ca ai intrat sa ne spui ce mai faceti.ce cuminte e GIULIA.sper sa o ocoleasca colicii si de acum inainte.sanatate la sora ei mai mare. e important sa te odihnesti si tu.poate reusesti saptamana asta, daca e si sotul tau acasa.ca e pacat sa pierzi laptele. o plimbare placuta maine!!

ce liniste e pe aici..si eu ma plictisesc...

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Tare multa liniste pe aici... E normal
Pe mine m-a apucat iar frenezia cu curatenia si vad ca si pe barbati-miu. De sambata pana azi am scos tot din dormitoare, am facut curat si le-am bagat inapoi, am scos tot de prin toate dulapurile si le-am rearanjat... Am spalat tot ce se putea spala in casa, mai putin perdele si draperii. Mai avem treaba, dar asta saptamana viitoare, dupa ce pasam cateii socrilor, ca sa nu facem dimineata si sa murdareasca ei pana seara, cum au prostul obicei...

Si apropo de catei, de weekendul viitor ii mutam la socri pt primele 3 luni si m-a apucat asa o tristete... O sa-mi fie tare greu fara ei (cel putin pana apare domnisoara). O sa-mi fac de lucru in afara casei, ca sa nu vad ca lipsesc

Ema de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna seara!
Da,asa e Cellena liniste pe aici,multe dintre noi suntem ocupate cu bb.Mai ai un pic si ai sa simti si tu la fel ca parca nu iti mai ajunge timpul.Cel putin eu inca ma refac,abia mai pot sta sa-l schimb pe bebe pt ca ma doare f tare spatele.
Fetelor la bebele meu ia iesit niste bubite mici pe frunte cu mici pete rosii sub ele,acuma sunt mai multe ,arata groznic saracutzul cu ele.Am intrebat moasa si a zis ca e normal sa apara asa ceva,dar eu ma ingrijorez pt ca acuma e si pe sticluta cu lapte desi acest tip de lapte la primit si in spital in primele zile cit am fost eu la terapie intensiva,deci nu stiu o fi de la lapte,o fi normal.Nu stiu cu ce sa-l dau sau ce sa-i fac,o alta problema mai avem e ca este un pic constipat de cind e pe lapte praf,de faut face kk dar se chinuie si trebuie sa-l ajut cu termometru un pic cind vad ca e agitat si nu reusete singur.
O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Fetelor care mai sunteti 2 in 1: si voua va e asa sete? As bea apa incontinuu... Ma plimb prin casa cu sticlele de apa... Alaltaieri am baut 4 litri doar de apa (+cate un pahar de suc de fructe, niste sana, etc.)
Si inainte beam multa apa, dar parca nici asa... Si sarat nu mananc, pentru ca oricum am degetele ca niste carnaciori de Craciun... Fix sarea imi mai lipsea

Ema de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

lorelay mie nu mi se pare devreme deloc sa o scoti afara. V s-a nascut vara iar sotul meu a iesit cu el in curtea spitalului la 3 ore dupa ce s-a nascut iar de cand am ajuns acasa de la spital ieseam zilnic cel putin o ora. Acum n-o sa iasa asa repede dar dupa 4-5 zile sigur o sa iesim cate un pic la plimbare.
Ai mare gija de sanatatea ta, primele 2 saptamani se petrec mai mult in pat, fara nici un fel de efort si o masa calda pe zi. Este important pentru o recuperare rapida. Te inteleg insa cat de greu ti- fost cu un copil bolnav si un nou-nascut...

looana daca moasa ti-a zis ca nu sunt motive de ingrijorare incearca sa nu-ti faci griji. Moasele stiu de obicei ce spun, daca i se parea ceva in neregula te trimitea imediat la pediatru.
Citisem parca undeva ca pentru bubite e bun ceaiul negru...un pic de ceai negru pe un betigas de ureche dat pe bubite.
Aptamil e un lapte ok, nu te-as sfatui sa-l schimbi.
Moasa nu are nici un sfat pentru constipatie?

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Va pupam, dragelor, cucuietelor, mamicilor si burticute dragi
Mai ajungem si noi un pic pe aici, ca in ultima perioada nu prea..
Bioana, suntem ok, multumim! Mai ai un pic, draga de tine -si o ai pe minunatia de Irinuca in brate..
Toate v-ati apropiat de termen, incet-incet lista noastra ajunge sa fie completa, ce familie minunata am devenit niu aicim, iubitele mele..

eu sunt cu bubulucea in brate, l-am luat din patut ca sughita de se zguduia tot(nu a scapat de asta) si a adormit tun pe mine, sta ca broscuta, rasfirat tot-asa ca va scriem in tandem!

nu am avut sansa sa le felicit in timp util pe draga de Doura si pe Pya, va pupacesc, dragele mele, Felicitari! , bucurati-va din plin de bebeii vostri scumpi cu nume frumoase, sa fie sanatosi tun, mancaciosi, necolicosi, sa va umple fiecare coltisor de gand, inimile, sufletele, tot!

Looana-scrisesem intr-un mesaj anterior- genul asta de eruptie cu bubite cu lichid-am fost avertizati de pediatrul din spital ca e normal-ca e stadiul 3 al eriptiilor nou-nascutului si nu e nimic ce trebuie sa faci-nu creme, nu tratament-ci rabdare, fiindca trec de la sine.
Cum te mai simti?

noi in fiecare dimineata avem program, o ora juma de stat pe burta la tati, ii place la nebunie!

ce sa va spun...daca nu l-am scula noaptea sa ii dam papa si sa il schimbam- ar dormi nemiscat pana dimineata! e foarte foarte cuminte, avem un noroc fantastic cu asa un pui.
La mine nu s-a omorat laptele sa dea navala, dar eu sunt constanta, in fiecare zi are perioadele lui de jucat de-a tzitzi si vad ca acum nu mai sta de paza si atat,ci papa.NU am eu cu tonele, pentru foamea lui nici atat-ca bea 90 ml la o masa, dimineata- insa combinam mami+formula si ne reglam..

eu mai am doar gleznele si labele umflate, dar nuuuu ca inainte, ma simt mult mai usoara, pot sa merg mult mai usor, intru in pielea mea.

Insa:sindromul ala de tunle carpian nu ma lasa deloc, la voi cum e?

!Aseara am facut primul meu dus fierbinte dupa ..10 luni! am fost atat de fericita, imi venea sa ma culc acolo, sub apa aia
Ma pot apleca sa ma sterg, sa imi tai unghiile, sa le ingrijesc, wow, ma simt eu si bebele ma lasa:)

de doua nopti incepe sa aiba ceva crampute, dar nu plange, se vaita asa, incetisor, om vedea, ii dau si eu Infacol-face o mutritzaaaa- mi-e si mila de el..Am primit din Ro si Sab Simplex si Cutaden si Baby Calm- asa ca m-am dotat, in caz de ceva mai rau.

Ma duc, fiindca se aud ceva scartaieli de zor din regatul lui.
va imbratisez si pup pe toate, dragele mele si iertati-mi rarele treceri-se regleaza si asta cand mai creste puiul si avem prigrame batute in cuie..

Aveti grija de voi, de puii vostri si de burticile voastre si asteptam in continuare sa vina barza, cu pui sanatosi tun!
Pe curand!va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Neata fetele

Dana Tin pumnii sa vina odata aia de la gaze sa va dea drumul. Am avut nu odata probleme cu ei. Pana nu le faci scandal nu vin. Asa ca roaga-l pe sot sa mai treaca pe la ei si sa le faca o reclamatie ca nu s-au prezentat in timpul din contract sa va dea drumul la gaze.

Lorelay Sanatate domnisoarei mari si sa ii treaca si tusea mai repede.
Si eu zic sa scoti pitica la plimbare ca nu ii face rau. Sanatate tie si poate reusesti sa te odihnesti.

Cellena Ne luam de mana, in starea asta sunt si eu. Sa fac curat si sa mut totul prin zona. Si eu as bea apa in nestire si imi simt gura uscata chiar si dupa ce beau. Problema e ca nu o mai elimin la fel de eficient dupa. Deci mainele si gleznele sunt niste pernite.

Loana Eruptia e normala pentru bb nu cred ca e din cauza laptelui. Or sa treaca de la sine.

Bubulina Pupa somnorosul mic si rasfata=te in voie cat te lasa. Ma bucur ca aud ca esti bine.
Si acum vin cu rugamintea sa ne mai dai odata reteta de desumflat picioare . Te rog. Poate merge asa ca au inceput sa ma doara si nu imi place.

Am fost aseara la sedinta cu parintii la scoala. Ne-a explicat doamna ce vor face in continuare in programa, s-a stabilit si data serbarii (fix cand am eu termenul pentru Corina) si ce bani sa strangem.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza dragelor!
Cellena - si eu beau multa apa, si ma enerveaza ca ma puca setea seara - asta insemnand muuuulte drumuri la toaleta peste noapte...
Ieri am fost la dr. sa-mi iau adevertinta ptr prenatal....vrea sa ma vada lunea si miercurea viitoare la control, sa vedem daca e vreun semn...ptr ca el va fi plecat in 7-8-9 decembrie... Am o alternativa daca se va intampla cand e el plecat, voi naste cu medicul cu care nascut-o pe Mara.

Mai exista varianta sa provocam nasterea saptamna viitoare dar am refuzat. Vreau sa vina pe lume cand vrea el (de ziua lui), nu cand vreau eu! Mai mult, sotul va fi in delegatie saptamana viitoare...Deci, un final de sarcina cu emotii ptr mine! Nu-i nimic, ma descurc eu, chem salvarea daca trebuie. Nu stiu ce fac cu Mara in schimb...
Cu Mara am avut exact aceleasi emotii, dr. a fost plecat si s-a intors exact cu o zi inainte sa nasc.

Va pup, ma duc inapoi in pat

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

TNicoleta, solutia miraculoasa era o saramura, la un l de apa-un pumn de sare-fiarta bine,lasata la racit si cand e calduta, inmoi prosopele mici in ea, storci bine si infasori talpi, glezne, tot.Repeti operatiunea la fiecare 20 min- inmoi, storci, aplici;de regula, ai nevoie de ajutor, eu nu mai puteam face asta; uneori mai puneam si foi de varza, zdrobite, tinute 20 sec in microunde-si aplicate, apoi infasurate pe glezne si folie peste.Insa cu varza e o prob. ca dimineata miroase de mori cand le scoti-si imi venea sa vomit asa ca sarea e de preferat.Incearca, mai alina putin, chiar daca se refac...
Sanatate multa si te rog verifica-ti si tensiunea daca ai si mainile umflate, eu aveam numai una.Fatza e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Angiutza legat de Lp e bun acesta Aptamil dureaza un pic pina-si formeaza singur scaunul,moasa mi-a zis ca sa-l ajut cu virful de la termoetru.Am si supozitori din tara pt scaun in caz de urgenta,dar reusim cu termoetrul.Citisem pe net ca bobitzele sunt cica un fel de Accnee,vreau azi sa-l sterg cu un pic de ceai de musetel pe fatza...vor disparea ele.Maine facem prima baita cu moasa pt ca buricul ia cazut abia duminica a durat 15 zile la noi.
Bubu eu ma simt f bine,chiar i-mi era frica sa nu dau in alte ,alea ....acuma nu mai pling cind sunt singura cu bebe pur si simplu ma uitam la el si i-mi venea in minte tot timpul ca puteam sa nu mai fiu linga el.Deci dumnezeu ma intarit si sunt bine,el creste deja a recuperat ceea ce pierduse dupa nastere (la nasterea avea 4080gr) acuma ieri avea 4260 gr.
In spital am vazut si eu ca-i dadea Sab Simplex ,mi-am luat si eu de la farm.dar scrie pe cutie si moasa mi-a zis la fel sa-l pun in lapte,in spital ai dadea direct in gurita cu o siringa.Eu ai mai dau pe linga inainte de lapte Colief,dar i-mi ajunge 10 zile o sticluta,se duce repede.
Tnicoleta mie mi-sa umflat rau picioarele inainte nasc cu o sapt si dupa acea si mai tare,eu mi-am comandat ciorapi speciali pt tromboza de la farmacie ,acuma nu mai am nimic nici un pic de umflatura sunt ca noua
Dannah stai linistita ,nu te stresa ca D-zeu le aranjeza pe toate sa fie bine,si bebele vine cind nici nu te astepti .
Fetelor o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput