Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Bubu Multumesc, o incerc pe cea cu sarea. Ajutor am, Bia, soacramea, sotul deaseara. Satrea trebuie sa fie din aia mare? Ies la panz sa imi iau. Nici fata nu e OK.
Nu stiu ce se intampla, de cateva zile nici pipi nu mai fac normal. Merg des, dar cantitatea e mica. M-au durut rinichii acum vreo cateva zile. Sper sa nu fie de la ei.

Dannnah Cred si eu ca ai emotii. Si cu varianta propusa de medic nu stiu cat merge. Daca nu esti inca la termen posibil sa nu se declanseze cand vrea el. Eu am patit-o, asa ca lasa bble sa vina cand vrea el.

Eu caut jucariile din lista Biei de Craciun. Nu stiu pe ce site a intrat ea de si-a facut lista si nici nu imi place ce am gasit pana acum. Cred ca va trebui sa fac un tur prin magazine cu sotul pentru asta. Anul asta Mosul va fi mai putin darnic. Pana acum, in fiecare an, luam si nepotilor cate ceva (am 9 nepoti), dar acum nu imi mai permit. Va fi doar pentru fetele mele. Si imi pare rau, pentru ca imi place sa vad copiii cum se bucura de cadouri.
Pe de alta parte Bianca tot incearca sa ma traga de limba si sa ii spun cine e Mosu. A auzit ea ceva, dar eu nu ii dau raspussuri exacte. Vreau macar anul asta sa mai creada ca exista Mosii.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,

BUBU ma bucur ca ai intrat sa ne spui ca sunteti bine...ca ma ingrijoram...un pupic la Nicholas. ce pui cuminte aveti.super ca te simti si tu mai bine.

DANNNAH sa mai stea putin mara in burtica,sa fie si tati acasa si sa se intoarca si nenea dr.

LOOANA

CELLENA sa nu exagerezi cu curatenia. nu te obosi prea tare...

TNICOLETA cam nasol cade serbarea la fetita ta cea mare...cu putin noroc sper sa se aranjeze toate...

eu am avut o noapte alba....contractii la greu,dureri de burtica...de spate...nu am reusit sa leg mai mult de 3 ore...ca sa nu mai zic de drumurile la baie..ce sa fac, e normal avand in vedere ca a mai ramas asa de putin...acum vreo 3 saptamani si eu beau foarte multa apa...in nestire,nu ma mai saturam..am avut insa norocul sa nu ma umflu decoc...doar v-am zis ca eu inc amai am verigheta si inelele...si picioarele sunt ok.nu am mai pus nici in greutate..
maine dimineata merg sa imi scurtez putin parul si s ama apuc sa fac o gramada de copii xerox ca la cate acte ne asteapta o sa avem nevoie...am sunat si la consulat sa vedem de ce e nevoie pentru certificatul de nastere roman...nu mai stiu ce sa fac..sa nu ma apuce harnicia, sotul s-a apucat saptamana trecuta de curatenie generala-geamuri,bucatarie, baie...e totul curat..e gata si caruciorul, inclusiv geanta de la carucior....plina cu tot felul...

ma pregatesc sa merg la tocolog.sunt 5 grade afara si imi e groaza sa imi scot nasul...mai ales ca ieri nu am iesit deloc.imi fac eu curaj pana la urma...

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

TNICOLETA spor la cumparat jucarii...si eu ii iau azi cadou sotului de mos niculas si de craciun...deci Bia e curioasa cine e mosul... nu e normal sa bei multa apa si sa urinezi putin...ai grija de tine!!

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!
Ce mai faceti voi, cum va simtiti?

Bubu, Looana, Lorelay ce bine ca ati mai intrat pe la noi! pentur voi si pt puiutii scumpi.
Looana, pt bubite mai poti incerca sa ii pui lui bb niste tarate in apa cu care ii faci baita. Sunt naturale si lasa pielea f catifelata. Si Sara a avut ceva asemanator. I-am dat cu violet de gentiana si arata ca un indian, dar nu am vazut vreun efect notabil.

Mena ai fost tare tacuta zilele astea. Pe unde esti si ce-i cu tine? Sper ca nu in butoi ca nu ai voie, mai ales ca mai ai atat de putin sa iti vezi delfinasul!

Nicoleta, te rog mult verifica tensiunea si sumarul de urina. Nu e ok ce povestesti tu. Poate sa nu fie nimic, dar mai bine te asiguri. Si i-a o mai usurel cu elanul muncitoresc.
Spor la cumparaturi! Pt Craciun noi am pregatit doar partial cate ceva pt Sara (niste jocuri luate de la targ saptamana trecuta), in rest nimic si nici nu avem cu ce momentan, asa ca vom vedea. Pt noi am luat niste cadouri mai consistente de ziua noastra cea de duminica , asa ca probabil vor fi doar niste lucruri pur simbolice. Iar pt restul din familie (noi avem 3 sarbatoriti in perioada Craciunului: bunica mea paterna nascuta chiar pe 25, soacra mea pe 26 si ziua de casatorie a parintilor mei pe 27) vom vedea la fata locului. Cu ani in urma luam pt finii parintilor mei cadouri sa faceam pe mosul in noaptea de ajun si tare mai imi placea. Acum nu avem nici resursele necesare si s-au facut si ei mari.
In schimb anul trecut s-a imbracat tata in Mos si a venit acasa, iar pe post de barba si-a pus niste vata, si era cat pe ce sa o piarda si sa il desconspiram. A fost foarte haios momentul.

Dannnah, of, cunosc tare bine sentimentul asta. Lasa ca Marc va sta cumintel la caldurica pana se intoarce dr. Mara ce mai face?

Bioana, succes la control! Te asteptam cu vesti proaspete!

Lorelay, imi pare rau ca micuta ta a fost racita! Eu am tot fost la policlinica zilele astea si am tot auzit-o pe dra de Biosept de la fares. Au unul - ulei biosept plus, care se poate administra de la 3 ani. Eu i-am dat acum vreo luna sotului, dar capsule. Am inteles ca ar trebui administrat pe termen mai lung, gen o luna, si e un fel de antibiotic natural, la care sunt sensibili majoritatea germenilor care provoaca amigdalita. Vezi daca iti poate fi de folos la printesa cea mare, ca altfel riscati sa plimbati intre voi crocobaurul.

La Sara in grupa au fost foarte multi copilasi bolnaviori rau: noi am scapat doar cu muci si tuse, dar altii au ajuns la spital cu pneumonie, asa ca se pare ca a fost un virus uratel.

Dana000 tu cum te mai simti mami? Ce face bb? Doamne ajuta sa rezolvati cu gazele si sa va puteti muta!

Angiuta, sa stii ca azi ma apuc de facut maimutele. O sa pun poze sa le vedeti Azi am zi de tesut!

Aschiutza, Cellena, Almy
Mya, ceva vesti?

S.ellena tu pe unde esti? Logam, printul tau a venit deja pe lume? Ilinca nici tu n-ai mai zis nimic de o groaza de timp!

Pup toata familia, vorba lui Bubu!

Iulia, mami de Sara Andreea si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Iulia sunt ok,ms de intrebare.Doooorm de rup cate 9-10 ore pe noapte cu o plimbare,maxim doua pana la baie.E linistea dinaintea furtunii.
In afara de usturimea pielii de sub sani si durerile de spate cand stau pe scaun sunt ok,neumflata cum zicea Ioana, port verigheta fara probleme,nici kg nu ma deranjeaza.
Nico cu gazele e complicata treaba ca noi am cumparat casa si contractul e facut de dezvoltator,ne-a tot promis ca vin aia sa monteze contoarul,acum sa vedem.
Looana prin ce ai trecut,DD a avut grija de tine ca tu sa ai grija de bebe toata viata.
Bubule ce bine ca incepi sa iti revii,era si timpul.
Dana tu cum vrei sa nasti? Ca am uitat
Bebe al meu se misca mai altfel,cu totul..e maricel si normal ca il simt de jos pana sus cand face vreo miscare.
Angi ceaiul ala e gretos rece,acumm mi-am dat seama ca asta era problema...de obicei il beau cald.
Mya nici un semn?Cand mergi iar la control?
Va pooop pe toate,e 11.30 si nu am facut nimic pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Buna fetelor! Va citesc in fiecare zi dar nnu am mai scris nimic pt ca nu am stare deloc. Sunt intr-un smotru continuu (profit ca e sotul la serv, ca altfel nu ma lasa), ma racaie pe creier orice scama pe jos sau fir de praf. Acum tocmai am scos din cuptor un tort de mere, sper sa-i placa surpriza sotului, diseara.
Fetelor, ieri de dimineata am fost la biserica. M-am spovedit si impartasit si ma simt f bine. Parintele de la biserica unde o vom boteza pe Eva m-a sfatuit asa, zicea ca prin impartasirea mea se coboara harul divin si asupra copilului meu. Nu prea sunt eu bisericoasa de felul meu, dar chestia asta m-a impresionat si m-am dus cu tot sufletul.
Acum imi astept puiutul cu mare drag. De vreo 4 zile am burtica tare, am inceput sa am niste dureri jos, ca la ciclu si de asemenea ma cam doare si bazinul. Oare se apropie momentul sau o fi de la faptul ca eu nu am stare?
Dr la care merg eu e iranian si nu prea stie el ce si cum e pe la noi cu ceaiurile din plante. Cand l-am intrebat ce parere are de ceaiul de frunze de zmeur s-a burzuluit la mine ca asa facem toate, bagam numai prostii in noi si apoi, daca se intampla ceva, dam vina pe el :))). M-a cam speriat atunci insa acum parca as incerca si eu ceaiul asta, mai ales ca joi facem 39 sapt. Ce ar putea sa-mi faca rau? Voi il beti indulcit cu miere sau asa? Oare cel din seminte de schinduf se bea indulcit? Va pup pe toate

38+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Elena eu zic ca ceaiurile trebuiesc neindulcite.
Cel putin eu asa il beau,zaharul mi-l iau din alte prostii cum ar fi biscuiti cu crema
Mai nou am dezvoltat o pasiune pt fidea cu lapte,la 2 zile mai bag o portie
Sunt lenesa azi desi speram ca poate ajung pe la Ikea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

s.ellena ceaiul de frunze de zmeur se bea de obicei neindulcit dar daca chiar simti nevoia poti pune si o lingurita de miere. Cel de schinduf se bea dupa nastere si cred ca neindulcit.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Iulia, sunt bine. Intru si va citesc dar...nu prea am ce scrie. Sunt ok cu butoiul in sensul in care dorm prea mult ca sa ma gandesc la el. Dorm in jur de 15 ore din 24. Pun treaba asta pe un puseu de crestere a puiului pt ca a crescut burta mult intr-o saptamana iar el a inceput sa miste f diferit, adica nu prea mai loveste ci se fataie si sughite f des (dupa fiecare masa a mea si de fiecare data cand se trezeste din somn) . Sunt nerabdatoare sa il tin in brate si fericita ca am ajuns aici. Maine fac 34 de sapt. In weekend montam patul. Am tinut nestingul in frau pana acum si sper sa o pot fac in continuare pana la 37 de sapt, cand vreau sa primenesc casa pt venirea puiului de om, atat de asteptat. Mai e putin.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Mena, odihneste-te cat poti acum ,ca pe urma o sa fie un lux in primele luni

Dana ma bucur ca esti bine! Ai grija de tine si s-o rezolva si cu gazele pana la urma

Elena, mai usurel cu smotru, da!

Fetele, am reusit in sfarsit sa pun niste poze cu burtica de prin septembrie si cu Sara. Revin cu unele mai noi, dar dupa ce ma duc la dr., la orl.
Pup si sa fiti cuminti!

Iulia, mami de Sara Andreea si 37+

Mergi la inceput