Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ieri mi-a aratat sotul un mesaj pe care i l-am trimis eu pe 20 iulie : "are 124 de grame" . Era vb despre puiul nostru mic. M-am emotionat asa de rau...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Foarte emotionant Mena. acum puiul vostru cantareste cel putin cu un zero in coada fata de atunci, iar cand s-o face mare o sa te tina dupa umeri si ai sa te uiti in sus ca sa il poti privi in ochi.
Ma trec fiori numai cand ma gandesc.

Eu tocmai ce m-am intors de la spital de la control. Ma duc maine sa vb cu dr pe indelete, la cabinet, ca azi la spital a fost f aglomerat si prins. Am rezolvat insa cu eco si masurarea fluxurilor (ir) pt care fac clexane. Bb e f bine, ca de obicei f nemultumit cand pune cineva sonda ecografica pe el. A lovit f tare in ea si a fost f greu de facut doppler-ul pe artera ombilicala. Are in jur de 2900 cu eroare de +- 400g. Tind sa cred ca va fi mai mare ca Sara

Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Cele care ati facut clexane si ati incercat/ nascut natural, cum ati procedat cu oprirea lui?

Nicoleta ai reusit pana la urma sa faci bagajul? Ce activitati mai ai in plan pt sapt asta?

Iulia, mami de Sara Andreea si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna din nou

Acum pap un sufleu de conopida. O sa ma cam coste ca a fost barnza cam sarata, desi am tinut-o in apa rece vreo 2 zile sa se duca.
Bagajul nu l-am facut. Am fost la medlife sa fac consultul preanestezic si neonatal. Aici asigura ei tot ce trebuie pt internare, si pentru mine si pentru bb, dar tot trebuie sa pregatesc actele si cu ce imbracam bblusa cand plecam.

Saptamana asta ma ocup de dormitor. Am reorganizat mobila sa facem loc la patut. Mai mult sotul care ma trimitea la plimbare ca nu vrea sa se nasca fisa atunci. Maine ma duc la soramea sa ii dau niste lucrusoare la spalat ca tot s-a oferit voluntar. M-as duce in we si la mine acasa sa aranjam lucrurile pe la locul lor, da nu stiu daca o sa ma lase panicosu de sot.

Ipopica. Bine ca s-a invatat Mara cu masajul. Nu mai plange ca te ignora la citit poezii si eu mi-a racit gura cu aia mare si chiar si atunci cand ma asculta imi dadea replica ca nu am spus poezia bine.

Iri - Te-ai gandit la fete pana le-ai visat impreuna.

Iulia Felicitari pentru masuratori. Si mie mi-a zis la eco ca s-ar putea sa fie mai maricica Corina decat Bia. Nu-i problema, important e sa lase acum cordonul in pace si sa si-l de jos dupa gat.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Hello burtici si mamici!
E liniste pe la noi
Eu beau ceai de frunze de zmeur,deja ar trebui sa beau 3 cani pe zi dar e asa gretos,abia reusesc sa beau 2.
Ioana imi pare rau ca nu s-a intors micuta
Iulia te-ai distrat in we,bv voua!
Tineti-mi pumnii sa ma pot muta si eu curand ca vine bebe si noi tot la prietenii nostrii stam,nu credeam vreodata sa mi se intample asa ceva.
Tot ma ustura sub sani,burtica nu mai coboara deloc.V-am zis ca am 1mil de vergeturi?Sunt urate rau,rau
Mena ce mare s-a facut bebelusul tau,o sa fie bine o sa vezi.
Vorbeati de bagaj,ce bagaj? Eu ma duc cu mana in buzunar la MedicoverSi abia joi am consult preanestezic,o sa am fix 39sapt.
Ce repede trece timpul,nu credeam ca o sa zic asta dar mai e asa putin pana ne vom tine cu toatele minunile in brate
Va las cate un pup si pt burtici,mamici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

dana mie ceaiul nu mi se pare gretos. Poate il faci tu mai concentrat? eu pun 2 lingurite rase de plante la o cana de 250 ml. Asa scrie pe punga, 1-2 lingurite la o cana.
Si eu tot 2 cani beau, de joi intru in saptamana 38 si voi bea 3.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

angiuta oare ceaiul la pliculet din frunze de zmeura este la fel de concentrat ca si cel varsat? din cate inteleg tu folosesti ceai varsat? ca aici nu se gaseste asa ceva, si acesta la pliculet doar intr-un loc in gasesc.

mami de ( iulie 2010) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

LAURIKA ce bine ca ai lapte. incet, incet isi regleaza si Andrei programul.

IULIA felicitari pentru masuratori!

DANA sper sa va mutati repede.

MENA a crescut piticul tau...nu mai e asa de mult si o sa faceti cunostinta...

eu i-am pus deja unele lucruri in geanta de la carucior...le tot aranjez...

ANDIE¿¿ VREAUSANINGA¿¿ INA¿¿ BUBU¿¿ TOTUL OK¿

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

mya nu stiu, posibil totusi ca cel varsat sa fie mai concentrat. Eu l-am luat de la farmacie, e la pungulita de 50 gr. La pliculete nu am vazut aici, doar de zmeura fructe ceea ce nu e acelasi lucru.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
incep prin a felicita toate mamicile care si tin minunile in brate pana acum si vreau sa va incurajez pe cele care urmeaza. Fiecare bobocel este o minune si veti fi topite dupa ei.
Noi suntem acasa de o saptamana. Am ajuns chiar de ziua mea. Din pacate nu am reusit sa mai intru pe forum din cauza problemelor cu netul. Forumul se incarca foarte greu si am incercat sa va scriu 2 mesaje dar din pacate inainte de a le trimite mi-au disparut.
Cand am ajuns acasa duminica, fetita mea cea mare era cu febra, asa ca am chemat medicul sa o vada. Mi-a spus ca are rosu in gat si amigdalita. Am inceput antibioticul pentru ca nu ma simteam in stare sa lupt cu boala cu naturiste. Vreau sa va spun ca a continuat cu febra pana sambata. O saptamana a facut febra...si a fost foarte greu pentru mine sa o vad asa. Sotul nu si-a putut lua liber de la lucru... asa ca am acumulat foarte multa oboseala care a dus si la laptic mai putin. Vineri m-am dus din nou cu ea la medic pentru ca nu mai rezistam sa o vad tot cu febra...parca starea ei era din ce in ce mai rea. I-a schimbat antibioticul si de sambata de la pranz nu a mai facut febra dar a ramas cu o tuse destul de urata. Saptamana asta e si sotul cu noi acasa si speram sa o punem pe picioare si eu sa-mi revin din oboseala...
Giulia este bine, cumintica. Papa bine, are deja un program bine stabilit de ea, adica la 3 ore papa, doarme bine si nu avem dureri de burtica. Eu mananc mai orice, am mancat portocale, clementine, banane, conopida. nu am mancat fasole, varza, linte.
Apropo s-a modificat numele, este GIULIA REBECA si nu SARA.
Eu de aseara am o durere de spate ca abia ma misc prin casa. sper sa nu raman cu durerea asta. Asa se spune ca dupa nastere trebuie sa stai sa te odihnesti si sa nu stai mult in picioare ceea ce eu am facut... din pacate nu am avut ce face.
Maine vrem sa iesim cu totii afara la o plimbare ca am inteles ca va fi vreme frumoasa. Sper sa fiu in stare sii sa ma lase durerea de spate. Operatia ma mai deranjeaza din cand in cand...
Acum 2 saptamani eram deja in travaliu.... ce trece timpul....
va las ca m-am intins cu ditamai romanul si nu vreau sa va plictisesc
va pup si va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Am vazut minunile pe picasa . Ce frumoase sunt... nu-ti poti lua ochii de la ele.
Fetelor voi ati scos bebelusii afara pana acum? K soacra mea s-a mirat tare ca vreau sa o scot maine pe Giulia afara. a zis ca e prea devreme. Eu nu cred... Voi cum ati facut?

Mergi la inceput