Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47
Raspunsuri - Pagina 11
bioana spune:
DANNNAH felicitari pentru schimbarea saptamanii!!
TNICOLETA, incet, incet te apuci si tu sa-ti faci bagajul, ca nu ai de ales...[:D ce spuiż
embarazada de 38+
o minune de fetita...Irina Andreea
IuliaCospy spune:
felicitari Doura!
felicitari Pya!
Lipsesc si eu 2 zile si iata ce surprize gasesc! Sa va traiasca bb- i fetelor, mult laptic si somnic lin noaptea.
Multumesc mult pt urari fetelor! Am petrecut frumos : sambata eu si Sara am fost cu bunica-mea la dr., sotul la apartament sa mai retuseze ceva cu mesterii, apoi toti trei la plantat copacei cu gradi, apoi am dus-o pe ea la soacra-mea iar noi ne-am intalnit cu cei care ne-au fost dra si cavaler la o nunta si carora le vom fi nasi in iunie. Iar ieri am fost la cofetarie si am papat o praji, ca in copilarie.
Acum sunt iar la dr pt tratament. Incerc sa ajung si la control dar nu stiu sigur daca reusesc.
Azi schimbam si noi saptamana: 37 implinite
Pupici tuturor
Iulia, mami de Sara Andreea si 36+
IPopica spune:
Buna, fetele!
Doura, felicitari! bebe Layla sanatoasa, mancacioasa si tot ce-ti mai doresti tu pentru ea!
Pya, Felicitari! Bun venit flacaului!
Iulia, inca 100 de ani fericiti impreuna!
Am fost si noi la baby expo, vineri seara, si cu aceeasi impresie am plecat - ca e mai slab ca editia trecuta. Am achizitionat doar 2 jucarele sa i le aduca mosii, niste lingurite de silicon si o rola de hartie speciala pentru scutecele textile.
La noi toate bune si frumoase; haplea a ajuns la 3,145 kg. Maine ajungem la pediatru si am o lista cu vreo 12 intrebari si sper sa ne dea si o solutie pentru fornaiala / sforaiala care ma scoate din minti.
Miercuri pleaca mamanul meu si cam am emotii ca o sa raman singura cu fi-mea, desi copila e cuminte in 80% din cazuri. Numai ca nici ca o sa mai prind momente de chiul (azi ma duc la epilat, ieri am fost la targul de carte).
O s-o chemam pe soacra-mea, dar mai peste o saptamana asa, cand se termina mancarea pe care o sa ne-o lase mama .
Si apropos de carte, ce cititi/recitati bebeilor? Eu am pescuit niste carti cu poezele si am inceput sa-i mai citesc din ele, dar mai mult de 3 secunde nu pare a fi interesata de ritm/rima. Si nici in rest nu ma asculta cine stie ce - imi racesc gura de pomana non stop si fi-mea pauza - mai saluta partos din cand in cand.
Am reusit sa mai potolim monstrul la masaj. Pana acum statea potolita doar la picioare. Acum am ajuns si la burtica si maini. Si pe spate foarte putin ca o apuca bazdacii. E miscacioasa maxim si ma tem ca in 2-3 saptamani nu o sa o mai pot lasa sa doarma nesupravegheata decat in patut sau in landou (pana acum o mai lasam pe canapea in sufragerie, pe floricica ei (o salteluta de joaca). Dar mai nou o gasesc mereu sucita si daca e treaza si o pun pe burta se chinuie sa se tarasca si o apuca nervii cand nu-i iese.
Saptamana usoara fetele!
adriana15 spune:
Buna iubitele!
In primul rand FELICITARI DOURADOUDOU SI PYAOLIANG!!!BEBEI SANATOSI SI MULT LAPTIC!
Am citit si eu asa rapid cate putin din urma, noi suntem acasa de sambata, incercam sa ne acomodam, papam doar laptic de la mami, in principiu deocamdata e cat de cat cumintica, acum sa vedem. eu sunt cam zombie, de nesomn, emotii si toate cele.
sa va dau toate datele: deci pe langa cele care apar deja completam ora nasterii 02:37, la 40 sapt fix fix.cand mai am timp promit sa pun si eu poze si sa scriu povestea nasterii.
Va pup mult de tot pe toate, tin pumnii la fetele cucuietele care inca sunt cu burtica!!!
Adriana, 39+, mamica de Raissa
IuliaCospy spune:
Ioana multumim mult pt urari!
Tare dulcica printesa ta! E minunat ca ai putut fura niste clipe pt tine. Incearca sa pastrezi obiceiul ca tare bine e. Eu deveneam extrem de anxioasa, desi aveam mare nevoie de mici pauze.
Iulia, mami de Sara Andreea si 36+
irilac31 spune:
Buna fetele,
Multumesc de sfaturile legate de siropele pt colici. Imi trimit azi sotul sa ia ceva sa am in casa. Evident ca prima data voi incerca sa potolesc colicele cu masaj sau cu ceva caldut, dar Doamne fereste daca vad ca il ia mai tare sa am ceva sa-i pot da, mai ales ca vine si perioada asta a sarbatorilor cand va fi nebunie mare, prefer sa ma stiu acoperita.
Aseara pana pe la vreo 3 am visat ca am nascut si eram dupa operatie....offf se vede ca-s stresata rau.
Biona, nici al meu nu s-a intors si dr zicea ca nici nu crede ca se va mai intoarce, tinand cont de uterul meu care e f iritant si strans pe copil....ca sa zic asa. In schimb la sora mea cand a nascut s-a intors fetita atunci. Ea era f stresata ca o apucase travaliul si cu cateva zile inainte facuse eco si nu era intoarsa si tipa la asistente sa ii faca ceva ca fata inca nu e intoarsa....dar mititica s-a intors atunci pe loc
Tnicoleta, hai ca-ti faci tu curaj si faci si bagajelul. Pe mine m-au luat niste dureri duminica trecuta in timpul noptii si mi-am dat seama ca daca e sa ma apuce n-am bagajul facut si ce fac atunci....asa ca ieri le-am pus pe toate intr-o valijoara mica. mai am cate ceva de completat dar in mare e gata....ma asteapta
Haideti sa va mai zic o chestie....in seara cand a nascut Doura...am visat-o ca nascuse si ea si Pya. Erau in saloane alaturate, Doura a fost prima si peste cateva ore a urmat-o si Pya si Doura parca se stresa ca fetita ei plangea f tare si sa nu-l trezeasca cumva pe baitelul Pyei ca se auzea dintr-o camera in alta....si tot ii zicea " putin mai incet ca trezesti tot spitalul si deranjezi lumea"
Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti parte numai de bucurii de acum inainte, copilasi cumintei si laptic mult pt ei
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
Intram poe fuga sa felicitam mamicile Pya si Doura!!!
DE sambata e doar pe laptic de la mine ,azi am fost lapediatra sa-lvada,ma mergem joi, cca lapte e mult si mai trebe muls,bebe face caca int-o veselie, cred ca i-am dat eu tata prea des:)).concert noaptea, recupereaza cumntenia lu fra-su:)).acu astept trezirea pentru tzatza si mi fac de cap pe net:).
va pup!!
bioana spune:
IPOPICA ce bien ca s-a obisnuit Mara cu masajul...esti multumita de scutecele textileżdaca imi amintesc bine ai cumparat si ziceai ca le probezi...nuż
ADRIANA acomodare usoara!!asteptam poze si povestea nasterii...
IRILAC
embarazada de 38+
bioana spune:
IPOPICA ce bien ca s-a obisnuit Mara cu masajul...esti multumita de scutecele textileżdaca imi amintesc bine ai cumparat si ziceai ca le probezi...nuż
ADRIANA acomodare usoara!!asteptam poze si povestea nasterii...
IRILAC
embarazada de 38+
mena1906 spune:
Ioana esti geniala tu la povestit asa, eu cred ca nici nu ar trebui sa ii citesti fete ci doar sa ii spui povestioare scurte asa, cu modul tau de a povesti. Talent ai, poate le concepi pe loc si i le spui.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x