MONTIGNAC (180)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20
puisorul spune:
Lorelei, mersi de reteta, musai o incerc. Cheescake-ul il fac dupa reteta asta si intotdeauna mi-a iesit http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2869/new-york-cheesecake . Incearca si editeaza mesajul anterior ca s-a latit pagina foarte tare. Cred ca din cauza linkurilor.
Ninha, faina de castane nu am auzit inca, nu stiu daca e in Romania. Ce fain arata aperitivul ala cu sfecla rosie, dar sincer mi se pare greu de facut sa arate asa bine. E mai usoara rulada pe care am facut-o anul trecut si arata cam la fel de bine. Numai sa gasesc reteta si o pun aici.
puisorul spune:
Uite ce bine arata si astea http://www.lauraadamache.ro/2011/02/pancakes-cu-sfecla-si-ricotta.html . Numai ca trebuie mancate intr-o zi, maxim doua pt ca dupa-aceea se coloreaza si branza in rosu si nu mai arata asa frumos. Si poti sa le faci cu branza de capra nu cu ricotta ca in reteta.
lorelei_19 spune:
Puisorule, neaparat am sa incerc, arata bestial reteta.
Am modificat pagina cu linkurile, acum poti sa vezi si pozele mele
Somleac spune:
Salut slabute, viitoare si mai slabute.
Iaca sontac sontac mai pe monti mai pe langa se termine azi maine si postul. Important e ca am iesit pe minus din toata treaba asta. M-am cantarit azi dimineatza si aveam 68 kg 
Brindusik acuma vad ca tu n-ai mai modificat la mine in tabel , apar cu 67 cat aveam cand am ramas cu Ilinca.
Ninha , stiu ca e o perioada grea acum , dar sa vezi peste vreun an ca n-o sa mai vrei sa se insoare. Cresc si va fi mult mai usor. Ce sa mai zic ca pana or fi de insurat o sa tii cu dintii de ei sa nu ti-i ia fetele. Mai ales ca pana atunci o sa-ti piara cheful si de sex si de iesit.![]()
Lorelei
, chiar nu stiu ce sa-ti spun, greu moment, dar important este ca va intelegeti voi doua.
Gena cum stai cu depresia?
Brindu ai cazut in oalele mamei?
Andanii astept curioasa sa ne spui rezultatul dupa o luna de regim strict.
Puisorule pentru mine esti un miracol. Cum gasesti tu retetele alea? Si sa le mai si faci!!!!!! Nu ma primesti si pe mine o saptamana la tine sa ma rasfeti culinar? Promit sa vin singura![]()
Eu in asa hal am ajuns ca manac cate un cartof fiert il tin asa in mana si musc din el, mai o felie de paine, mai o varza murata cu ulei. De gatit gatesc dar ma tin sa mananc sa le ajunga lor. Mancarea asta de post e tare cu cantec ca te mosmondesti mult pana o faci, se termina repede si nu tine de foame.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!