Black Friday sau Vinerea Neagra
Raspunsuri - Pagina 7
A_Iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Mie nu mi s-a parut. Adica un aparat foto la ei era de ex. redus de la 1900lei la 999lei. Ai zice wow dar pe alte siteuri se gasea lejer la 1300lei. Am verificat 3, poate au fost si oferte mai ok |
Bine, ideea e ca oricum e mai bine sa-l iei la 999 decat la cel mai mic pret de pe piata (1300) - in eventualitatea in care te intereseaza, desigur.
In rest, eu nu am avut asteptari de genul reduceri de 70%...decat la produse ce nu trebuiesc nimanui.
Dar am reusit sa iau un televizor pentru mama de la emag, ca am intrat de la ora 8. Nu-mi pare deloc rau inca si ma mir ca am reusit, ca majoritatea televizoarelor erau epuizate pe la ora 10.
ela_04 spune:
Citat: |
Ela, la varsta lui nu Lego cu piese mici ci Lego Duplo, pe care scrie 2-5 ani. Fetele mele la 10 si 7 ani inca se mai joaca cu Lego-urile alea. Au fost cea mai buna investitie in jucarii. |
De astea avem de mult...calc pe ele zilnic
Omuletul meu vrea lego. Masina de politie lego! Am invatat refrenul pe de rost.
I-am cumparat una... dar nu s-a descurcat cu piesele.
acum in loc de desene animate se uita la niste filmulete de pe net in care unii fac diverse legouri
Da` refrenul a ramas acelasi...
I-am explicat ca sunt pt copii mai mari...nimic. Acum, am vb ca daca rezolva ce ii cumpar eu mergem la magazin si isi cumpara ce vrea el
& fetita
Aqai spune:
citat din mesajul lui Carra Mie Vinerea Neagra (sincer, mi se pare o denumire stupida si un pic sinistra, dar, na... ce stiu eu...) mi se pare o mare gogorita comerciala, ca multe altele importate artificial din SUA (vezi Valentine's Day, Halloween etc.). Si nu, nu sunt americanofoba. Dimpotriva. Mi se pare trist, insa, ca romanilor le place sa se calce in picioare fara scrupule, indiferent de motiv. Ca-s moaste si sarmale, ca-s ieftiniri la lucruri care nu le trebuie... Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar saracia si lipsa de educatie isi spun cuvantul. Parerea mea. Mi-o insusesc. PS: Cine crede, sincer, ca acei comercianti chiar au reduceri de 70-90%? Materia prima, mana de lucru, tehnologia si echipamenul de fabricatie, transportul, depozitarea etc.... toate astea cine le plateste? Nu cumparatorul? Luminati-ma, va rog frumos. |
Cara, relax. si aici se calca in picioare de black friday :)
Dar aici citesc tot souil de artiocole care studiaza piata/ preturile si sfatuiesc cumparatorii ce sa cumpere si ce sa evite si care sunt perioadele reale in care anumite produce au cele mai scazute preturi.
In plus, din ce in ce mai multe magazine incep sa aiba cyber monday, care e replica lui Black friday online si atunci chiar nu vad avantajul de a te inghesui in magazin
andacos spune:
La noi nu-i nicio Black Friday!!!!
Chiar am fost astazi si m-am uitat special sa vad si eu poate e vreo diferentza minusculade pretz...dar nic'!!!!
Asa ca...nicio urma de vinere neagra in Germania!
Dana
Letitia1 spune:
Androix: De cativa ani se "sarbatoreste". Si ca semnificatie orice de la ziua in care gasesti chilipiruri la mousi pana la black fraier day. Spre deosebire de ziua indragostitilor si halloween mi se pare o super chestie ca s-au luat si romanii dupa americani cu ziua asta. Dar au tinut totusi sa lase si o amprenta romaneasca cu niste procente de tot rasul |
Ma mir ca nu s-a preluat inca Thanksgiving-ul, dar mai este timp. Poate de la anul.
grati.ela spune:
direct de la magazin am luat un ultrabook asus cu reducere 1000 RON. E foarte ok! De diferenta imi iau si telefon
catrinik spune:
Am urmarit o masina de spalat vase pt o prietena.
De la 1.300 lei era redusa la 1.000 lei.
Si pe price. ro si pe compari . ro tot cam 1300 era.
Deci mi se pare relativ ok, pt cineva care chiar are nevoie de anumit produs.
Am mai vazut si plite si cuptoare reduse cu vreo 30%.
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Ma mir ca nu s-a preluat inca Thanksgiving-ul, dar mai este timp. Poate de la anul. |
Bate-te peste taste!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
rall spune:
citat din mesajul lui grati.ela direct de la magazin am luat un ultrabook asus cu reducere 1000 RON. E foarte ok! De diferenta imi iau si telefon |
Reducerea a fost de 1000lei sau pretul final?
-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-