Black Friday sau Vinerea Neagra

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Cand ajung acasa, ma uit pe factura. Carticica asta am cumparat-o eu acu 2 saptamani de la ei si nu cred ca am dat mai mult de 15 lei. Cred ca tot asa, in jur de 12 era si atunci.

Ba nu, rectific! de pe elefant.ro am luat-o, nu de pe librarie.net

Cum iubeste mami puiul, cumparata de pe elefant.ro in aprilie 14 mai cu 3 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

gataa,a trecut
la mine a fost prima data cand am "probat",dar nu la modul calcat in picioare la miezul noptii,si pot sa spun ca sunt super-entuziasmata,desi am destabilizat rau bugetul familiei.dar,vorba aia....o data pe an e black friday

ideea e ca am reusit sa profit pe bune de aceste reduceri,si stiu ce vorbesc, pentru ca vanez cateva produse de saptamani bune, nu mi-am permis sa le cumpar, in plus am comparat imediat pretul cu cel la acelasi produs,de la alte magazine care nu ofereau aceasta reducere.

e adevarat ca am pierdut cateva ore bune ieri, aproape toata ziua,si in magazine, si online, pentru ca mergeau foarte greu site-urile,dar.....daca perseverai,reuseai sa prinzi o comanda ceva.

telul meu era un monitor pt PC, insa, in final, am prins diferente mari la alte maruntisuri,si am reusit sa economisesc cateva SUTE de lei,ceea ce pt familia mea, e enorm.pe langa electrocasnice si mici componente PC,am facut si o comanda consistenta pe libris.ro, pentru mine 30% reali si transportul gratis e o suma.....

din punctul meu de vedere,pacaleala nu e,toata chestia este sa stii exact ce vrei, si sa fii pe faza la momentul potrivit

------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Si eu facut o comanda pe libris.ro, reducere 30%. Am fost foarte multumita, cu atat mai mult cu cat cunosteam preturile reale, abia astept cartile. O parte dintre ele sunt cadouri de Craciun si Mos Nicolae. Am mai cumparat un robot de bucatarie pe care mi-l doream de vreo doua luni, am avut reducere de 90 de lei (de la 390 la 299). Pretul il cunosc pentru ca am tot comparat preturile de prin mai multe magazine lunile astea. La Domo mai sunt si maine reduceri, la Altex am vazut ca nu e mare sfaraiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

si la mine o parte din comanda de pe libris e facuta la comun cu comitetul de parinti al clasei,si va fi cadou de Mos Nicolae pt copii(toate povestile sunt diferite,iar ideea este ca elevii sa le pastreze in clasa,pentru ora de lectura,si sa le roteasca intre ei)

------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu toata lumea a auzit de BF.
Si nici nu e apreciata de toti care au auzit.
Evident, sunt destule motive.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

no, c-au inventat si "Cyber Monday" - doar pentru cumparaturile online. n-am priceput daca se aplica si la noi sau doar in State.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu sunt tare fericita ca mi-am gasit cuptorul pe care il vroiam, la super reducere de black saturday, nu friday, dar ce mai conteaza daca tot a fost reducere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

mai BF ca a mea nu cred ca ati avut.

sotul a incercat sa schimbe un intrerupator si a ars panoul electric. am ramas fara curent (si caldura) aproape toata ziua, iar reparatia m-a costat $700

beat this!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, cum faceti cu cartile astea comandate on-line ? Le platiti cu credit card inainte de livrare ?

Ca parca am intrat si eu pe "elefant" asta si nu m-am dumirit cum se plateste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carra
Mi se pare trist, insa, ca romanilor le place sa se calce in picioare fara scrupule, indiferent de motiv. Ca-s moaste si sarmale, ca-s ieftiniri la lucruri care nu le trebuie... Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar saracia si lipsa de educatie isi spun cuvantul. Parerea mea. Mi-o insusesc.

PS: Cine crede, sincer, ca acei comercianti chiar au reduceri de 70-90%? Materia prima, mana de lucru, tehnologia si echipamenul de fabricatie, transportul, depozitarea etc.... toate astea cine le plateste? Nu cumparatorul? Luminati-ma, va rog frumos.

Nu, nu ... gresesti. Reducerile chiar sunt reale.

Exista niste studii economice si de marketing care se fac inainte de o promotie de genul acesta si reducerile sunt reale. Calculele din spatele lor sunt urmatoarele :

- reducerile cele mai mari le au produsele mai vechi, in sensul ca sunt modele mai vechi, colectii mai vechi, care se afla in stoc cu sansa de vanzare minima.

- reducerile mai mici sunt la produse cu cerinta medie pe piata, la care magazinul isi micsoreaza profitul cam cu procentul reducerii, bazandu-se pe a vinde cantitativ mai mult.

- exista cu siguranta produse care nu sunt reduse - acelea sunt cele mai noi sau cele care in studiile de marketing se vand cel mai bine.

Realitatea este ca toata lumea iese din BF multumita desi putin shifonata de trezitul de dimineata sau calcatul in picioare. Tinand cont de aceste doua dezavantaje, merita ciufuleala, mai ales la produsele scumpe, de genul electronice, mobila, masini ...etc, ca doar n-o sa te inghesui pentru o pereche de tanga pe care nici n-o mai vezi dupa ce ii pui pe tine . Sigur, asta e parerea mea scrisa cu plancarda de "puturos" agatata de gat, dar fie ca le ei pentru folosinta proprie, sau ca sa le revinzi pe ebay, este o oportunitate si nu o pacaleala.

Mergi la inceput