Black Friday sau Vinerea Neagra
Raspunsuri - Pagina 6
Letitia1 spune:
Citat: |
Androix: De cativa ani se "sarbatoreste". Si ca semnificatie orice de la ziua in care gasesti chilipiruri la mousi pana la black fraier day. Spre deosebire de ziua indragostitilor si halloween mi se pare o super chestie ca s-au luat si romanii dupa americani cu ziua asta. Dar au tinut totusi sa lase si o amprenta romaneasca cu niste procente de tot rasul |
Aici sint reduceri mai tot timpul, deci nu ne trebuie o zi speciala petru asta, de aia a trecut neobservata in uk. O fi in State, nu stiu.
Da mi-a placut la nebunie black fraier day! Bine spus.
Leditia spune:
ah..eu am luat-o undeva in primavara-vara(mai-iunie),factura nu o mai am,chiar m-am uitat in email sa vad daca mai e comanda de atunci si nu mai e,dar stiu sigur ca am dat ceva banuti pe ea,i-am luat 4 sau 5 carti,unele la reducere,altele nu si am dat 100 lei..nu ma oftic,ca lui i-a placut si a invatat-o pe de rost..
aschiutza spune:
Aici in Germania nu se prea practica Black Friday, noi avem alte sezoane pt chilipiruri . In schimb mi-am comandat pt colectia mea din Japonia niste chestii reduse bine de tot .
ela_04 spune:
Am cumparat si eu o jucarie de pe un site gasit pe aici
http://edukid.ro/jucarii/puzzle-lemn-ford-pebaro/
nu stiu daca reducerea e reala sau nu dar cautam ceva de genul asta pt baiatul meu.
Ma tot zapaceste cu lego. I-am cumparat dar s-a jucat taica-su cu el. Avea piesele pre mici oricum pt el. Asa ca l-am pus sus pt cand o fi mai mare si cautam ceva mai pt varsta lui.
Edit. Pretul nu mi s-a parut vreo afacere. Probabil ca e asemanator celui din magazin ...daca nu mai mare
& fetita
rall spune:
citat din mesajul lui carolinah Pe F64 au avut reduceri fantastice! E totul epuizat. |
Mie nu mi s-a parut. Adica un aparat foto la ei era de ex. redus de la 1900lei la 999lei. Ai zice wow dar pe alte siteuri se gasea lejer la 1300lei. Am verificat 3, poate au fost si oferte mai ok
J G spune:
Am vrut si eu azi sa iau ceva de pe F64 (niste softboxuri). Ca sa zic asa, cu reducere abia se apropie de preturile de afara....
rall spune:
citat din mesajul lui roxanaz e, sarbatorire cred ca e mult zis. anul trecut a fost prima oara... si tot cu rezultate fantastice de genul picat site-urile la ora 9 |
O, de la ora 12 sunt pe jos
lavi02 spune:
citat din mesajul lui ela_04 Am cumparat si eu o jucarie de pe un site gasit pe aici http://edukid.ro/jucarii/puzzle-lemn-ford-pebaro/ nu stiu daca reducerea e reala sau nu dar cautam ceva de genul asta pt baiatul meu. Ma tot zapaceste cu lego. I-am cumparat dar s-a jucat taica-su cu el. Avea piesele pre mici oricum pt el. Asa ca l-am pus sus pt cand o fi mai mare si cautam ceva mai pt varsta lui. Edit. Pretul nu mi s-a parut vreo afacere. Probabil ca e asemanator celui din magazin ...daca nu mai mare & fetita |
Ela, la varsta lui nu Lego cu piese mici ci Lego Duplo, pe care scrie 2-5 ani. Fetele mele la 10 si 7 ani inca se mai joaca cu Lego-urile alea. Au fost cea mai buna investitie in jucarii.
On topic: asta cu reducerile pt fidelizare, blabla eu nu o cred. Reducerile se fac majoritar ca sa se scape de marfa nevanduta intr-un sezon, sa se mai scoata totusi ceva bani pe ea. La cata lume s-a bulucit pe site-uri probabil magazinele au scos ceva bani cu ocazia BF.