Black Friday sau Vinerea Neagra
Raspunsuri - Pagina 5
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz nici Apple n-a facut mari reduceri de Black Friday.... (Boti, vezi totusi ca ai 100usd reducere la macbookpro.... |
Rox, la cati bani am io "disponibili" pt un computer, Apple nu-mi poate da decat maxim un iPad generatia anterioara Probabil voi cauta loco ceva la mana a doua, asta daca nu reusesc sa ma scobesc pana la 1 martie de 600 de para pt un Mac mini (pleaca niste colegi in state si scap de transport+taxe). Ureaza-mi sa fiu stransa la punga
Black Friday romanesc: o www.librarie.net/carti/85904/Cum-iubeste-mami-puiul-Leslie-Kimmelman-Lisa-McCue" target="_blank">carte, foarte frumoasa de altfel, o gasim azi la oferta la 12.5 lei, desi pe siteul editurii este 8,5 in orice alta zi .
Way to go!
Leditia spune:
boti nush cum apare cartea aia undeva cu 8 lei,eu o am,am dat 24 lei pe ea cand am luat-o..la vremea aia am cautat-o pe mai multe site-uri sa vad ce preturi au,cel mai ieftin am gasit-o la 24 lei(prin iunie i-am luat-o)..O recomand,e dulce foc,fii-miu o stie pe de rost..12 lei e ok..
Eu am vrut niste carti mai ieftine cu aceasta ocazie..atat..au pus la una singura 10% pe elefant in conditiile in care nici nu-ti scoti transportul cu aceasta reducere.
Laura25 spune:
Cand ajung acasa, ma uit pe factura. Carticica asta am cumparat-o eu acu 2 saptamani de la ei si nu cred ca am dat mai mult de 15 lei. Cred ca tot asa, in jur de 12 era si atunci.
Ba nu, rectific! de pe elefant.ro am luat-o, nu de pe librarie.net
aschiutza spune:
Eu mi-am luat asta "PACHET TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE + CONDIMENTE + CARNETELUL UNUI OM CU TOTUL DEOSEBIT - SOTUL MEU" , de mult il pindeam!!! Si cum m-am tot uitat de luni in sir la pret nu am vazut mai ieftin decit am dat astazi pe pachet (75 lei).
Letitia1 spune:
Alinuk: Eu consider o mare nebunie ziua asta. |
Da de cind se sarbatoreste in Romania si ce semnificatie are pentru romani aceasta zi? Aici n-am auzit de asa ceva.
roxanaz spune:
e, sarbatorire cred ca e mult zis. anul trecut a fost prima oara... si tot cu rezultate fantastice de genul picat site-urile la ora 9
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Da de cind se sarbatoreste in Romania si ce semnificatie are pentru romani aceasta zi? Aici n-am auzit de asa ceva. |
Cum n-ai auzit dar pe ce lume traiesti?
De cativa ani se "sarbatoreste". Si ca semnificatie orice de la ziua in care gasesti chilipiruri la mousi pana la black fraier day. Spre deosebire de ziua indragostitilor si halloween mi se pare o super chestie ca s-au luat si romanii dupa americani cu ziua asta. Dar au tinut totusi sa lase si o amprenta romaneasca cu niste procente de tot rasul
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui Leditia boti nush cum apare cartea aia undeva cu 8 lei,eu o am,am dat 24 lei pe ea cand am luat-o..la vremea aia am cautat-o pe mai multe site-uri sa vad ce preturi au,cel mai ieftin am gasit-o la 24 lei(prin iunie i-am luat-o)..O recomand,e dulce foc,fii-miu o stie pe de rost..12 lei e ok.. |
www.nemira.ro/nemi/cum-iubeste-mami-puiul---1099" target="_blank">Uite-o cu 8 lei cincizeci.
ingridnen spune:
ha, eu sant inainte de salariu, deci cu finante zero, asa ca nu ma pasioneaza aceasta zi
Ingrid si Cristi 9 ani