Black Friday sau Vinerea Neagra
Raspunsuri - Pagina 4
dana vio spune:
Eu ma refeream la site-ul resp la modul general, nu special ptr BF.
Off-topic. Imi plac emoticoanele noi.
Alexandra Maria
14.12.2007
Lorinne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana vio Eu ma refeream la site-ul resp la modul general, nu special ptr BF. Off-topic. Imi plac emoticoanele noi. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Pai...am adus in discutie elefantul in cadrul unui subiect unde se vorbeste despre Black Friday...hmm..as spune ca vorbim despre elefant "special pentru BF", nu "in general". Daca s-ar fi discutat despre site in cadrul vreunul subiect de tipul "nu recomand", as fi inteles concluzia ta. In cazul asta, nu
dyannna spune:
As avea si eu o rugaminte pentru cei care au urmarit reducerile de Black Friday...sotul a cumparat aparatul foto de aici
http://www.cameredigitale.ro/nikon-d90-body6 Dar inainte cu 2 zile de BF,toata lumea il intreaba de ce nu a asteptat reducerile si sunt curioasa daca ati vazut pe undeva un pret mai mic...acum numai avem ce face ca aparatul e in posesia noastra deja dar ,asa,sa stim pe viitor
alinuk spune:
Eu consider o mare nebunie ziua asta.
Si acest marketing care uneori frizeaza...bunul simt.
Adica sa majorezi preturile inainte cu 2-3 sapt si apoi sa pui mega reduceri care de multe ori sa ajunga la preturi mai mari decat cele din perioade obisnuite... imi da asa un sentiment ca suntem tratati ca o mare masa de manevra..numa buna de prostit.
E o opinie personala, sa ma iertati cei care chiar beneficiati in favoarea bugetului familiei voastre de aceasta zi. Nu stiu exact cu ce eforturi.
Ar fi interesant sa facem cumva o lista cu ce a cumparat fiecare la mega pret.. si cat a lasat in total in mag respectiv.
prefer sa cumpar oricand inainte cu 3 saptamani sau dupa aceasta zi
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret SANTA
Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Pe F64 au avut reduceri fantastice! E totul epuizat. La Domo la fel... Caro |
Domo e cazut, cum or fi epuizat?
Alinuk, nu se compara reducerile de la noi cu ce am vazut eu la televizor ca e la americani de ziua asta. Dar or fi doar povesti, mai stii?
Insa un lucru e sigur: presa a facut reclama mascata la greu, imi intareste convingerea ca BF e o pacaleala.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
boticelina spune:
Eu am cumparat de la emag (pt gradinita) o masina de tocat cu 99 de lei (scotocesc de o luna, stiu preturile, cea mai ieftina vazuta on-line sau fizic era 175 de lei, deci am scutit minim 75 de lei) si un aspirator (tot pt gradinita) de 1600W cu sac textil cu 125 de lei. Vazusem unul cam la acelasi pret intr-o promotie la Metro, in rest aspiratoare similare incepeau de la 180 de lei, deci inca 60 de lei scutiti (din banutii dati de parinti).
Eu sunt multumita. Sculele au 2 ani garantie, la 225 lei cat am dat pe ele, si la modul intens in care sunt folosite la gradi, e o (mica) afacere.
Pt mine personal nu voi lua nimic la acest BF, nu-mi place sa iau decizii doar pe baza preturilor/reducerilor.
Ramonika spune:
alinuk - perfect de acord. si se pare ca ne trateaza ca o masa de manevra pt. ca li se permite tocmai de catre populatie...
din partea mea, tratez BF cu cea mai mare indiferenta posibila.
danyalo spune:
Eu am urmarit-o pe Avia ( Evolio) dar pana m-am sucit/ invartit sa o iau sau nu de pe Emag s-a epuizat stocul.Stiu ca dadeau in 12 rate pe card avantaj dar ce m-a facut sa dau inapoi cand aproape am finalizat comanda nu ziceau decat max 6 rate asa ca am zis pas ma incarc cu prea multe pe card... maybe next time:) Mi-am luat in schimb cizme cu 10 % reducere:) oricum le-as fi luat si nereduse ca aveam nevoie!
roxanaz spune:
Domo e cazut de dimineata... cah. si Altex la fel. pe mine ma supara ca nu au invatat nimic de anul trecut, cand tot asa le-au cazut site-urile.
nici Apple n-a facut mari reduceri de Black Friday.... (Boti, vezi totusi ca ai 100usd reducere la macbookpro....