Black Friday sau Vinerea Neagra
Raspunsuri - Pagina 3
Carra spune:
Mie Vinerea Neagra (sincer, mi se pare o denumire stupida si un pic sinistra, dar, na... ce stiu eu...) mi se pare o mare gogorita comerciala, ca multe altele importate artificial din SUA (vezi Valentine's Day, Halloween etc.). Si nu, nu sunt americanofoba. Dimpotriva.
Mi se pare trist, insa, ca romanilor le place sa se calce in picioare fara scrupule, indiferent de motiv. Ca-s moaste si sarmale, ca-s ieftiniri la lucruri care nu le trebuie... Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar saracia si lipsa de educatie isi spun cuvantul. Parerea mea. Mi-o insusesc.
PS: Cine crede, sincer, ca acei comercianti chiar au reduceri de 70-90%? Materia prima, mana de lucru, tehnologia si echipamenul de fabricatie, transportul, depozitarea etc.... toate astea cine le plateste? Nu cumparatorul? Luminati-ma, va rog frumos.
rall spune:
Carra, se pot vinde lucruri sub pretul de achizitie pt. fidelizarea clientilor, pt. promovare etc.
Dar nu s-a intamplat cu ocazia asta
Daca nu ati fost pe faza sa stiti ca ati pierdut nemaipomenita ocazie de a cumpara, de ex., un prajitor de paine redus de la 450lei la 299lei
Androix spune:
cine intreba de-un krups? are o oferta la emag dar habar n-am daca e site-ul picat sau nu au inceput inca, de la 429.99 la 257.99 E asta
http://www.shopmania.ro/cafetiere-filtre-si-rasnite-de-cafea/p-esspresor-krups-piccolo-agatha-ruiz-de-la-prada-kp100512-36853937
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
M-am uitat peste tot pe unde m-a interesat. BF in stil romanesc e o rusine. O sa vedem la stiri de cate milioane de euroi au vandut in cateva ore astia de le-au picat site-urile si zau daca inteleg ce anume a meritat la fabuloasele reduceri de 5%-17%
Androix Bijoux
sdcristian spune:
la ce cautam noi zero reducere
daca vedeti undeva air hogs zero gravity sub 179 sau skylanders starter pack pt wii sub 199 ziceti va rog
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorinne Padi, am inteles din primul tau mesaj ca aveai cateva carti in wishlist. Eu am reusit (cu greu) sa comand de pe librarie.net, unde reducerile ajung pana la 40%. Elefant.ro functioneaza execrabil si vad ca nici reducerile nu prea sar de 25-30-40%, iar pe libris nu depasesc 30% (cel putin nu la produsele pe care le aveam eu in wishlist). |
Ai dreptate, elefant merge foarte prost (si in plus nu sunt reduceri la cartile pe care le doream eu, nu este transport gratuit la comanda peste 120, ...), libris are maxim 30% reducere la ce doream eu, librarie.net nu mai are pe stoc cartile pe care mi le doream eu...
Imi pare rau ca nu am comandat in timpul saptamanii
dana vio spune:
Chiar nu stiu ce aveti cu elefant.ro, eu ma impac foarte bine cu ei. Si au transport gratuit peste 120RON.
Alexandra Maria
14.12.2007
Lorinne spune:
Nimeni nu are nimic cu elefant, doar ca :
1. O parte din produse au avut pretul mai mare comparativ cu restul saptamanii.
2. Personal, am fost putin dezamagita, deoarece cartile pe care voiam eu sa le cumpar nu erau la discount-uri atat de tentante (pe librarie.net erau preturi mai ok)
3. In ziua "Black Friday" nu se mai acorda transport gratuit, indiferent de cuantumul comenzilor. Si nici reducerea aferenta cardului de fidelitate nu se mai aplica.
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana vio Chiar nu stiu ce aveti cu elefant.ro, eu ma impac foarte bine cu ei. Si au transport gratuit peste 120RON. |
Dana, eu nu am nimic cu ei, chiar comand foarte des de la ei.
Doar ca azi noapte nu am reusit sa comand pentru ca nu a mers site-ul, iar pe cand am reusit sa intru produsele nu mai erau in stoc. Si in plus, pe perioada Black friday nu au facilitatea de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 120.
Acum rasfoiesc Litera, sper sa reusesc sa fac comanda. Au reduceri de 40% la foarte multe carti....
Androix spune:
la americani cumuleaza aia reducerile magazinului cu cupoanele de producator si cu mai stiu eu ce de le ies produsele gratis si la noi dupa ce ca reducerile sunt de tot rasul si produsele scumpite in prealabil nici nu se cumuleaza ofertele.
Ma bucur ca am vazut cu ochii mei ce teapa e BF la romani ca altfel daca auzeam pe la stiri ce vanzari record au fost ma ofticam ca n-am fost pe faza.
Androix Bijoux