Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxyyyyyyy!!?? i-a crescut parul Anastasiei de pus clamite ? hai ca mi-ai facut ziua mai frumoasa eu as iesi, ce are daca e ceata ? juma de ora e numa buna de obosit si luat aer curat inainte de nani

Ally, ma bucur ca ai revenit pe la noi, daca nu te-am strigat de mi-a ajuns gura pana la urechi imi pare rau ca nu mai muncesti si l-ai retras de la gradi, dar e mai bine asa, nici tu nu puteai merge la munca si el era mai mult racit si ma gandesc ca oricum plata la gradi trebuia sa o faci integral, chit ca el nu mergea mereu din cauza ca statea acasa cu muci/tuse hai ca de acum vii mai des la povesti cu noi despre mamosul Duracell zic si eu ca si Roxy, s-o fi mamosit asa tare din cauza gradinitei, i-o fi frica ca pleci si il lasi singurel ?

andreea, tu pe unde disparusi ? ai luat jobul si o tii tot intr-o petrecere ? sau te pregatesti de ziua ta ?

oaaaa ce tarziu s-a facut, ma duc sa dau papa la piscot si sa iesim ca tot am lalait-o si acusi se face 10 si noi tot in casa suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza pai ma gandeam asa ca am si nasul infundat...ceata nu mi-l face si mai si? dar ies, ca doar nu-i prima data.

gata, merg sa termin vasele alea si iesim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

wow ce de iconite noi si de craciun apar in fereastra de mesaj

Azi sutn si eu tare obosita. Azi-noapte nu am putut sa dorm din cauza tusei nu stiu ce spanac am..nu am amigdalele inflamate dar seara ma gadila ceva in gat in dreapta de nu pot dormi cum ma intind in pat, cum ma apuca. Intr-un final am coborat in living si am dormit ridicata pe muulte perne. Acum sunt rupta. Sotul a plecat pana la tara la ai lui sa poneasca centrala...sa baga antigel sa nu inghete..treburi din astea.
eu am facut o manacrica si nu mai am timp s aies cu cat afara ..deh, daca am fost zombi si nu m-am apucat mai devreme...diseara e sedinta cu parintii la gradi si nu am cu cine sa las copii..nu stiu cat o sa se inteleaga din sedinta...ca ii iau cu mine
Nah ca a inceput si Cata sa tuseasca
Tb sa treaca si tata pe la mine..asa de o cafelutza ca e in Bucuresti si parca vad ca vine exact dupa pranz cand as putea si eu sa dorm

Strumph, pe Cata am mutat-o in pat maare, adica 140x200, luat din ikea, este un pat f jos, imi vine undeva mai jos de genunchi. la fel are si cristi. Camerele lor sunt destul de mari cat sa incapa si pat dublu si de loc de joaca.

yvy, felicitari inca o data!

cami, of nasol cu dintii. Si eu am 2 masele scoase mai de mult. Am mers si mi-am facut implant, apoi tb sa ma duc sa-mi pun si coronite peste implant...am ramas gravi cu cata in timpul asta..si nici in ziua de azi nu le-am facut...

roxy, distracti eplacuta diseara

delia, spor la cumparaturile de Mos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s am fost sa vb la gradi si pana in toamna la anu nu o va primi cica sa aiba m,acar 2 ani jumate ...pana atunci o duc la mama ...cand ma gandesc mi se rupe sufletul ca nu av fi langa mn

Dorina nu a nins inca dar e foarte frig acum am fost pana afar cu ea si peste haine de acsa am pus fasul si cand am venit in casa ardea pe spate ......deci e super fasul

Mergi la inceput

toate fara nici o exceptie sa aveti o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Roxi , ia cate 5 bobita de 4 ori pe zi.

Dorina ma bucur ca nu te mai doare spatele.

Djalaura imi pare rau ca asa nasol e la voi cu banii. Dar ciubuc nu exista? Noi avem prieteni de familie, ea e chelneritza si nu scoate niciodata salariul de pe card. Cred ca nici nu stie cat are.

Cami si pe fetele tale frumoase.

Ally cu inceputul vietii in colectivitate asa e. Si eu am platit in continuare femeie la copil si daca mergea la gradi ca sa am cu cine sa-l las daca se imbolnaveste. Asta numai in primul an, ca dupa ai a venit frtior N-ai putea sa-l dai totusi o zi pe saptamana ?

Miki ma bucur ca ne-ai impartasit din experienta voastra. Adevarul e ca pare mai usor sa nu vorbesti despre durerile din suflet, dar e usor doar pe termen scurt, pe termen lung e un dezastru si pentru viatza de famile tacerea e distrugere curata. Noi acu de 1 noiembrie ne-am plimbat prin cmitir si am discutat despre cruci care ne place si care nu, piticii si-au ales niste impopotonaturi de ne-am spart de ras, de alea de-ale tiganilor si apoi am discutat de ultimele dorinte si le-am zis cum ii voi bantui eu daca nu le respecta pe ale mele, apoi fiecare ne-a zis cum ne va bantui daca nu-i respectam dorintele. Bineanteles ca baietii mici si-au dorit jucarii si post mortem.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Somleac acolo unde este el in varf de munte nu prea au a la cart au multe grpuri care au meniu fix ....ceva sindicalisti petrom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutrare fetele

am putin timp ca doarme petra si tre sa fug sa intind rufele ca am deja doua masini spalate

strumph ce tare e gaza ta
pai e super tare daca sta la citit de povesti
si daca asculta cat de cat comenzile date de tine
la mine antonia a fost tare cuminte
\se juca singura si imi faceam treaba cat de cat singurica
fara nici un ajutor
darrrrrrrrrrrrrr
petra nu e asa
vrea numai cu mine
si vrea sa ii explic multe
imi cere tot felul de lucruri
si asa cum a zis mada
deja este momentul
sa stam siu sa le explicam in detaliu orice obiect
repetand la nesfarsit aceleasi cuvinte
sa stii ca eu am vb f mult cu antoniqa
conversatie normala dar nu si-a dat drumul la vorba
e bine sa o iei usor
cu cuvinte usoare
care sa descrie lucruri
apoi povesti
si altele
sunt totusi inca prea mici
cel putin raportand la fetele mele
poate sunt copii mai iuti e adevarat

Mergi la inceput

roxy da stii bine
ceata nu face bine nici la muci nici la copii
dar si daca am sta in londra lui strumph
unde permanent e asa ce ne-am face?

Mergi la inceput

mada e bine sa mergi cu copii la inceput la slujbele de dupa masa numite vecernii
care preced o sarbatoare mare
sau care se fac sambata inainte de duminica seara
atunci nu e prea aglomerat
de aceea e mai indicat
initial
si apoi daca se obisnuiesc f ok
eu merg cu ele da ne alergam ceva vreme in biserica
si apoi venim acasa ca abia le stapanesc pe amandoua

Mergi la inceput