Bobocei de septembrie-octombrie 2012!(4)
Raspunsuri - Pagina 8
Olivette spune:
Ela, nu stiu daca contine antibiotic, dar i-am mai dat si la 6 sapt. Dra a evitat sa-mi dea antibiotic chiar si cand i-a gasit klebsiella in intestine, asa ca nu cred ca i-ar fi dat.
ramona7575 spune:
Cred ca o pun in seara asta de-o noapte lunga... a dormit aproape toata ziua Natalia. S-a trezit la 9 apoi somn de la 10-13; 14-15; 16- doarme si acum , cine stie ce ma asteapta la noapte , deja mi-am pregatit psihicul
Ma duc sa mananc ceva ca nu se stie cat stau dupa fundul ei
Mirabelac spune:
Mihaela al meu dupa 2 luni a inceput sa intinda mana dupa jucariile din patut, la inceput am zis ca mi s-a parut mie, apoi din ce in ce mai mult. Insa nu reuseste sa prinda nik dar mainile in gura le duce mama mama... uneori scoate sanul si baga ambii pumni.
Eu am mai zis cu limbutza, din experienta mea nu e de ajuns sa pui glicerina boraxata, totul e sa cureti, usor sa nu lezezi gurita, circular sa dai peste tot, se ia pe tampon de obicei.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
Mirabelac spune:
La David am calcat pana la 2 luni, la Frichi deloc, spalare la 60 gr cu clatire suplimentara. N-am avut probleme. Parca Simonix spunea ca la ei nici macar nu sterilizeaza obiectele care se baga in guritza, doar spalare buna cu apa si sapun.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
stella87 spune:
Olivia, hai ca m-ai linistit daca asa ti-a zis pediatrul, Matei a mai facut o data azi :)) Deci de 5 ori, dar jur ca e mai linistit. Prefer asa, chiar daca schimb multe suctece. Inainte, cm zicea si Corinuk, se chinuia saracutul o zi intreaga si plangeeaaa...
Azi l-am luat in marsupiu la plimbare, a dormit bine in el. Totusi, se cam balangane capul daca nu pun maina pe el, deci l-am sustinut si eu. Cred ca tre s amai creasca totusi nitel. Chiar daca il tin nitel inclinat pe spate mi-e frica sa nu-i tasez coloana cumva Dar cand o sa mai am chef de iesit afara, nu doar pe tarasa asa il scot, e mai usor decat cu carutul.
Olivia, interesant ce zici tu sa doarma mai ridicat, eu azi noapte i-am pus pernita aia subtire de la pat, desi stiu ca nu-i indicat, dar am zis ca o noapte n-o fi foc, ca a tot regurgitat si s-a tot inecat in ultima vreme. Si brotacul mi-a dormit 5 ore.. Cine stie, poate s-a simti el mai confortabil. Patul lui l-as putea inclina, dar nu prea doarme in el... Cu patul nostru mare cum sa fac? Nu stiu, dar cand sta asa pe spate, parca are ditamai burta si capul e prea lasat in spate si chiar regurgiteaza destul de des in pozitia pe spate, ori eu numai asa il pun sa doarma ca stiu ca e cea mai sigura pozitie de dormit.
Carmen, Olivia si al meu a inceput sa faca kk in cantitate mai redusa de cand face mai des
Kytanutz, Olivia, sper sa va treaca repede raceala, iar bebeii sa fie sanatosi tun!
stella87 spune:
Fetelor. multumesc de lamuriri cu glicerina! deci o sa-i sterg cu o compresa sterila infasurata p deget, am una mai compacta care nu se scamoseaza. si pe mine ma deranjeaza scamele
ela_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivette Ela, nu stiu daca contine antibiotic, dar i-am mai dat si la 6 sapt. Dra a evitat sa-mi dea antibiotic chiar si cand i-a gasit klebsiella in intestine, asa ca nu cred ca i-ar fi dat. Mami de Maya Cristina (06.09.2012) |
Eu asa stiu de la baiat. Mi-a dat si mie dr dar am preferat sa nu ii dau. Nurofenul iar daca ii dai mai mult de 7 zile ataca stomacul. flora intestinala. eu am patito. Si daca nu are febra...de ce sa-i dai?! Daca iti face febra ce ii mai dai?
iar vitamina C picaturi nu se da parca pana la 6 luni sau 1 an.
Tot pe motiv de stomac.
Baiatul meu are probleme cu fierul si trebuie sa-i dau fier aproape de cand l-am nascut dar mult timp nu am putut sai dau cu vit C. desi se asimileaza mult mai bine de organism...
Se vede ca sunt obosita... iar vorbesc ca o baba... dar nu am zis cu rautate...am zis si eu...
& fetita
Kytana spune:
Am dormit si eu cu pingu mic de amiaza. In patut a motait dar cum s-a inecat si a tusit s-a trezit, asa ca l-am luat cu mine in pat si am dormit amandoi 2h.
De 2 zile si el face cacuta cam dupa fiecare masa mai ales dupa-amiaza.
Oli, ai grija sa nu iti schimbe nurofenul gustul laptelui.
Ma gandesc cu teama ca eu nu stiu cum sa il adorm altfel decat la san. Sper sa reusesc si eu sa il adormaltfel...
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Olivette spune:
Ela, vitamina C i-am mai dat si stiu ca si mami Ilinca ii da Anei. Nurofen mi-a zis doar 2 zile.
Kytana, eu nu mai iau nimic de raceala, doar ceaiuri. A trecut punctul culminant. Acum doar expectorez de-mi dau si stomacul afara si suflu nasul la greu. Spusesem de Nurofen doar ca idee, sa vedeti ce mi-a recomandat mie. Si Adina zicea ca i s-a schimbat gustul laptelui de la paracetamol. Vad ca pe pitica mea nu au deranjat-o cele 6 paracetamoale luate.
Olivette spune:
Kytana, se mai schimba lucrurile. Acum de ex Maya rar de tot mai adoarme la san. In rest doar plimbata adoarme.
Pitica mea doarme fb pe burta. Am mai culcat-o asa cand dormea in patut, dar ziua, supravegheata. Dra m-a intrebat azi de ce n-o culc seara pe burta, mai ales acum cand e racita. I-am zis ca mi-e frica sa nu se sufoce. Mi-a zis sa stau linistita ca ea isi intoarce capul. Adevarul e ca am vazut-o si eu cum face: daca isi baga nasul in pat, si-l intoarce la un moment dat. De cateva ori dormea pe tati, tot asa cu nasul in el si de-o data se intorcea si tragea aer!