Burtici de mai-iunie 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Eu tocmai am mancat niste resturi de salata orientala

Vicky si Printzesone

ne faci pofte

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

13+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata si de la mine!
Fetele nu va tenteaza black friday?
Eu urmaresc un aspirator vertical dar n-am gasit pe nicaieri reduceri la ce ma intereseaza.Sotul a sunat la firma unde am comandat uscatorul si a obtinut o reducere de 180 de ron cu conditia sa se duca sa-l ridice.A luat duba si a plecat dupa el si i-am zis sa incerce sa obtina reducere si pt aspiratorul vertical.Am nevoie de un aspirator usor pe care sa-l pot urca usor la etaj ca ce am eu acum ma rupe de mijloc.
Vad ca toata lumea a racit.Si noi am fost saptamana trecuta toata familia.
Insanatosire grabnica!
O zi buna!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

si eu caut un aspirator bun.
Am acum unul din ala minimal dar nu face ce trebuie... vreau unul "adevarat". Acum am intrat pe site-uri sa vad ofertele... Deja multe sunt cu "lichidat"

Mergi la inceput

Paulinio asa e ,plus ca multe site-uri sunt blocate.
Ce aiurea!Eu de o saptamana tot caut si ieri deja incepeau sa mearga greu tare site-urile.

si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,am intrat sa va salut ca plec iar la tara sa-mi iau fetita care a dormit aseara acolo.
Sa aveti o zi buna!

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Vioika , ce ce te-ai tratat de raceala?
Eu pap intr-o veselie lamaie cu miere, si azi dimineata mi-am cumparat niste paracetamol simplu . A mai luat cineva?
Simcri , medicul nostru grijuliu, ce parere ai?

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Buna Miche !
Am baut doar ceai de tei cu multa miere si lamaie ,altceva nu am luat.Aveam si eu o cutie de paracetamol cumparata dar o tineam numai pentru cazul in care faceam febra.Eu nu am facut, sotul meu a facut asa ca i-am dat lui paracetamolul.A fost vreo 2 zile cam urat dar mi-am revenit repede.Acum mai am doar o nara infundata.
Sanatate!

si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Mai fetelor, eu va banuiesc ca ati stat la shopping azi noapte!
Apropo de aspiratoare: mi-as dori si eu un aspirator cu spalare (samponare), dar unul professional e o avere, iar ce se gaseste pe la magazine cum ar fi Selgros mi se pare ca numai il uda, e drept ca nu am vazut unul in functiune, dar nu imi pare ca l-ar flocai si sampona calumea. Are cineva cumva asa soi de aspirator?
Eu am mocheta gri deschis si maxim la 2 saptamani trebuie sa o samponez cu Vanish sau alte asemenea si ma gandesc ca va veni o vreme cand nu voi mai putea sta in 4 labe sa fac asa ceva, si nici nu are cine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Pe mine ma deranjeaza tare gatul, ustura tare. Vorba lui Darius: 'parca am praf in gat'
In plus,de maine incepem sa il serbam pana luni, si trebuie sa fiu in forma.
Sa vad cum fac rost de tei, am o gramada de ceaiuri, dar de tei n-am .

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai fetelor, sanatate multa, ca vad ca umblu un virus prin odisee!
Vedeti si cum stati cu umiditatea din camera ca ajuta si asta la vindecare.

Vio, nu mai da cu aspiratorul, e o munca grea asta, desi nu s-ar parea. Noua ne-a zis moasa la curs.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput