Burtici de mai-iunie 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
VIOIKA76 spune:
Da Vicky nu mai dau cu el ,sotul se ocupa de treaba asta doar ca ,cateodata mai trebuie sa dau si eu si de-asta vreau unul usor pe care sa-l bag la etaj unde am dormitoarele si nu se face prea murdar decat scame si putin praf pe care l-as putea aduna usor cu un aspirator usor de 2 kg.Astept sa vad ce negociaza sotul ca tare-i place.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
mcoca spune:
Pai Vio, nu conteaza greutatea aspiratorului, ca ala merge dupa tine pe rotile lui, dar cand impingi peria aia pe covor, acolo depui efort ...
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Mony nu stiu cum lucreaza un astfel de aspirator.Mi-am dorit si eu unul dar cand am vazut cate e de mare m-am lasat pagubasa ca nu are cine sa-l care pe trepte pana la etaj. Si in plus eu prin casa nu am mochete am pus parchet peste tot si am doar cateva covorase mici sa le pot scoate usor.
Miche eu nu am avut dureri in gat dar am inteles ca de mare ajutor este sa faci gargara cu apa+sare.Cica iti ia cu mana durerea.
si acum15+
VIOIKA76 spune:
Vicky acum am priceput.Nu-i nimic o sa-l foloseasca si pe asta tot sotul.In primavara am zis ca o sa-mi caut o femeie.Am zis sa trecem de iarna ca iarna avem cheltuieli mari cu incalzirea si acum cu sarcina cheltuielile cresc mai mult.
si acum15+
VIOIKA76 spune:
Gata am stabilit! Marti la ora 11.00 am amnio.
M-au apucat emotiile.
si acum15+
mcoca spune:
Vio, tin pumnii!! Totul o sa fie bine. Un mic sfat de 2 bani : fa-ti un dus cu betadina inainte. De fapt cel mai mare pericol la amnio este infectia.
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Gata am stabilit! Marti la ora 11.00 am amnio. M-au apucat emotiile. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum15+ |
O sa vezi ca va fi bine! Dupa doi copii asa de frumosi ce poate urma? Inca un frumusel si evident sanatos tun. Te pup si lasa emotiile deoparte, incearca sa fii cat mai linistita si vesela si sa te bucuri de week-end impreuna cu frumoasa ta familie.
15+
VIOIKA76 spune:
Vicky cum sa fac cu betadina ?Sa ma ung cu ea peste tot sau sa o amestec cu apa? Scuze !Sunt cam grea de cap.
Multumesc pentru incurajari, dragele!
si acum15+
mcoca spune:
Vio, mergi la farmacie si cere betadina pentru dus, exista asa ceva. Se face o spuma cand te speli, ca un sapun... Aici inaintea oricarei interventii chirurgicale, trebuie a faci dusul asta cu betadina, chair si pe cap. Daca nu gasesti, ia si tu alt dezinfectant si dai pe tine, ceva neagresiv, gen Biseptine.
Vicky si Printzesone