Burtici de mai-iunie 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Simcri, sper sa scapi cat mai repede de virus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Piticutz si eu sper sa scap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Va pup si eu fete dragi in miez de noapte ca acum am putin timp liber si nu mai am nici somn!
Am reusit in sfarsit sa va prind din urma, m-am intristat cu voi (imi pare rau Maria pentru pierderea voastra, cuvintele sunt de prisos, dr sa dea DD sa auzim curand de voi ca v-a vizitat barza), m-am bucurat cu atatatea rezultate bune la eco.
Si eu zic ca este epoca baietilor ca toate gravi pe care le stiu acum su baieti si din cate vad si pe-aici sunt la putere. Si la noi tot baiat "pare" a fi.

Ma bucur ca ai revenit pe baricade Vio!

Somnic usor va doresc, ca asa fac oamenii normali la orele astea.

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Exact asta-i si problema mea, cu gatul
Acum nu pot dormi pt ca nu pot respira, si "servesc" lamaie taiata bucatele si scaldata in miere...

O fi epidemie....forumista?

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Deci m-au virusat, ma doare in gat
Am bagat repede doua cani cu ceai fiebinte cu miere si lamaie sper sa-mi treaca, si cu masca si tot virusul a fost mai tare.

Si am avut asa un eveniment cu o gravida, deci unii is chiar incostienti...

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Irinukaaa, la cateva min distanta in noapte !

Piticut , "batranetea" ta forumista , compenseaza cu "batraneatea " mea
Deci suntem egale.

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu tocmai am mancat niste resturi de salata orientala

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

nici pe aici nu e somn de vreo ora jumate...ce s-a intamplat in noaptea asta??

Mergi la inceput

pai era ora perfecta pentru asa ceva !
Eu o "alint" si-i spun salata "orientata" :))

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata fetelor. E vineri!!!!!!!!!! Cea mai indragita zi din saptamana.
Luni imi iau si eu rezultatele de la analizele generale si apoi ma programez la doctor.
Bun venit noilor burticute si felicitari mamicilor care si-au aflat sexul copilului. Nu stiu de ce dar de data asta nu sunt curioasa deloc: daca va fi baiat voi fi fericita sa am 2 baieti (stiu deja cum e cu baietii si intr-un fel ar fi mai usor asa) daca va fi fata voi fi fericita sa experiemntez si partea asta si sa se echilibreze familia. Deci... nu ma deranjeaza daca se mai prelungeste momentul. Ba chiar il mai tin pe sot in sah (care isi doreste baiat... cica cu fetele nu stiu cum sa se poate -- intr-un fel mi-as dori o fetita care sa fie topita dupa el asa cum e baiatul dupa mine)
Piticutz si Miche... sunteti grozave! (ma amuza jocul asta al numerelor )
Referitor la stirea cu vaccinul TBC, eu am fost foarte atenta si am cautat si detalii. De ce? Pentru ca ma gandesc serios sa nu vaccinez bebelul deloc; iar la baiat am refuzat vaccinul de 4 ani. E o decizie asumata... am studiat inainte si pana la urma intra in responsabilitatea mea ca parinte. Imi pare foarte foarte rau de bebelusii care sufera acum de boala pentru care trebuiau sa fie imunizati; daca citesti mai amanuntit sunt multe reactii vizibile si altele mai putin vizibile la toate vaccinurile. Exista o singura parte buna in toata povestea asta: asa afla tot poporul ca vaccinarea nu e obligatorie ci o alegere asumata si ca exista si multe reactii nedorite.
In fine... m-am intins mult. Am ceva materiale pe tema asta... daca e cineva interesat le trimit sau mai pun linkuri aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata

Noi suntem bine. Nimic nou deocamdata. Asteptam rezultatele de la trombo.

Cred ca am racit si eu, nitel. Am nasul infundat si stranut des.
"Repar" eu repede, cu lapte caldut si miere. Ceai cu lamaie.

Ieri am fost la dentist, sa-mi puna plomba la o masea ca o aveam gaurita inca din martie, nu am avut durere atatea luni, pt ca am nervul scos la acea masea.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

13+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput