Copiii nimanui
Raspunsuri - Pagina 2
Lorinne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Din ce am mai auzit(atentie, nu e o cercetare sau experienta personala) multi dintre copii devin 'marfa' in sistem In multe cazuri, dosarele lor medicale sunt deliberat 'mai rele' decat in realitate... asta pt intimidare si descurajare a celor care ar dori sa-i infieze. Dosarele devin transparente atunci cant cineva are un interes. Mai stie cineva despre astfel de 'practici'? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Secret SANTA Tombola "Spiritul Craciunului" ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alinuk, care ar fi scopul pentru care cineva ar distruge, in mod deliberat, sansele acestor copii amarati la o viata normala?
szivarvany spune:
Spaga. asta ar fi unu.
si doi: dosarul medical arata "rau", nu merita sa declanseze procedura stufoasa sa poata fi adoptat ... pt ca atunci ar avea de lucru si de lucru si de lucru ...
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
szivarvany spune:
Sunt atat de multe povesti in spatele adoptiilor, din pacate foarte multe atat de adevarate :(
Dar au fost si multi norocosi care nu s au lasat invinsi de sistem.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
Selene_Bunny spune:
De ce sa fie agasat personalul medical de interesul oamenilor vizavi de acesti copii, ca iar ma enervez? Adica faci o lista de cerinte, dupa care tratezi binevoitorii cu indiferenta?
Acum vreo 2 ani, mi-am manifestat si eu interesul vizavi de un posibil ajutor pentru copiii abandonati in maternitatea de aici, sunt aproape de maternitate. Nici n-am apucat sa fac ceva concret, ca mi s-a spus... asa... ca o pala de vant... n-am ce face? Ca doar asistentele or sa plece de acolo cu pungile pline...
salcia spune:
Doamne, e mai ingrozitor decat credeam, chiar nu mi-as fi inchipuit ca exista astfel de "manevre" prin care sa-i refuzi orice sansa la un viitor mai bun unui copil doar ca sa nu fii tu deranjat din cafele!
Din pacate acesti copii vor ajunge sa aiba probleme fizice si psihice serioase pentru ca stau numai in patut si nu comunica deloc, puteti citi aici (e un subiect mai vechi de la "Cabinetul Psi") despre cum evolueaza un copil neglijat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168885&nm=Copilaria-ca-o-rana-deschisa
Eu am transmis povestea unor prieteni care lucreaza in presa, ma gandesc ca daca se pune presiune pe sistem poate se schimba ceva. Nu inteleg de ce copiii nu au voie sa fie vazuti si de ce spitalul se opune oricaror incercari de a se face ceva...
Cat despre legea adoptiilor, s-a schimbat la inceputul acestui an, dar se pare ca lucrurile tot nu merg asa cum ar trebui.
Intre timp s-a creat si un grup de FB dedicat acestor copii:
http://www.facebook.com/groups/112720935552434/
salcia spune:
Organizatia Ador Copiii se ocupa de acesti copii, si iata pe pagina lor un reportaj ProTV care vorbeste fix despre faptul ca, desi legea adoptiilor s-a schimbat, in realitatea lucrurile stau la fel ca inainte, pentru ca functionarii de la Protectia Copilului nu isi fac treaba (in reportaj chiar se spune ca numarul adoptiilor aflate in derulare in Iasi este acelasi si dupa schimbarea legii, adica intre timp nu a mai inceput niciuna ). Aici puteti vedea reportajul (e scurt):
www.adorcopiii.com/implica-te/" target="_blank">http://www.adorcopiii.com/implica-te/
elara spune:
Din reportajul PRO tv reiese ca problema este la Asistenta sociala si protectia copiilor din Iasi.
Asadar si legea a fost modificata si imbunatatita. Voi incerca sa aflu care e motivul intarzierilor in procesarea dosarelor.
cipcipcip spune:
Da, bineinteles ca acei copii vor ajunge sa aiba probleme si fizice si psihice daca sint lasati asa! Si vor face si ei copii la rindul lor pe care/i vor abandona si situatia se perpetueaza! Incredibil cit de impietrite sint sufletele unora care lasa sa se petreaca asa ceva! Sint sigura ca resurse se gasesc daca bunavointa exista, dar din pacate la noi nu exista! Adoptiile sint ingreunate pentru ca multi asteapta spaga! Este incredibil cit de multa mizerie umana exista la noi! Of, Doamne!