Copiii nimanui

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Am citit acum ca asociatia Ador Copiii a facut ca 20 din copii sa fie plasati la asistenti maternali sau in familii de urgenta, bravo lor, celor cu suflet, care s/au implicat si se implica in situatia acestor copii si a altora ca ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Da, asociatia Ador Copiii se zbate din greu in lupta cu sistemul asta oribil!

Uitati aici un reportaj extrem de dureros si revoltator care explica de ce acesti copii sunt tinuti in patuturi minuscule, fara sa vada vreodata lumina soarelui si sa simta caldura vreunei alte fiinte alaturi de ei (si sunt tinuti acolo cu anii, desi e ilegal):
http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html

Spitalele incaseaza bani buni pentru acesti copii - in jur de 2-300 lei/zi/copil - insa banii nu ajung la ei, ci sunt refolositi. Iar Protectia Copilului nu da doi bani pe soarta copiilor. Si atunci cand apar reporterii, cele doua institutii isi paseaza reciproc vina. Si uite asa s-a intamplat sa si moara copii cu probleme de sanatate (sa vedeti explicatii aiuritoare din partea purtatoarei de cuvant a spitalului )! Incredibil si revoltator!

Eu una am donat bani, alimente, hainute si jucarii asociatiei, si vreau sa incep cat de curand sa-mi donez si timpul, adica sa vad cum pot ajuta si altfel decat cu bani si obiecte, pentru ca e clar ca statul isi bate joc de copii si daca noi nu ne implicam, nu stiu ce se va intampla cu ei!

Intre timp ajuta foarte mult sa raspandim povestea, sa contactam jurnalisti daca avem posibilitatea, sa facem tot ce putem pentru a face cunoscute lucrurile si pentru a pune cat mai multa presiune pe sistem, altfel nu se va schimba nimic!

Mergi la inceput