Fii Mosh Craciun pt acesti copii!
Raspunsuri - Pagina 5
alinuk spune:
asadar, familia pe care o are in grija Miremia are trei copilasi, ale caror dorinte din scrisorele nu trebuie sa le ..pierdem din vedere:
Andreea (8 ani) isi doreste un laptop de jucarie, pe care sa poata scrie litere si cifre;
Claudita (6 ani) isi doreste o papusa si dulciuri;
Mircea (3 ani si jumatate), o masinuta ar fi potrivita, el inca nu si-a exprimat dorinta.
scrisoarea lor..e pe drum
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret SANTA
Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
teolinda spune:
Am eu laptop de dat. Spuneti-mi unde il expediez/duc.
Mai am cizmulite mas. 22, negre, cauciuc+mat. impermeabil si banita in interior, luate anul trecut de la Leonardo. Stare f.f buna. Si o pereche de pantofi Adidas cu siret, originali insa putini juliti in botic. In rest sunt in stare f. buna. Tot mas. 22. Daca aveti copilasi care au nevoie vi le dau cu mare drag.
Mai am si un puzzle de 60 piese cu Mos Craciun.
Raman cu ochii pe voi!
COSMIN (28.01.2010) si NICOLAS (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Laura25 spune:
Voi fi eu mos Craciun pentru Claudita lui Miremia. Oricum trimit un pachet cu ceva hainute si incaltaminte, pun si o papusa si dulciuri.
Am transmis si eu copiiilor la care am mai dat lucrusoare (cei 2 baieti de la Izvoare, si celor 2 frati, baiat si fata) sa scrie cate o scrisoare mosului. Sper sa o faca si sa ajunga la mine in timp util.
ancadragoman spune:
A venit scrisorica si de la copii din Teleorman:
Fata cea mare ,cea de 15 ani care are 1,75 m isi doreste o geaca si niste ghete pentru iarna(poarta marimea 40)
Baietelul de 7 ani ,118 cm,33 la picior isi doreste :trening,ghete,geaca,elicopter,masinuta,carte cu dinozauri si dinozauri de cauciuc
Fetita cea mica ,5 ani ,110 cm si 31 la picior isi doreste trening,ghete,geaca ,catelus de jucarie si o papusa.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Andreea_AS spune:
Am primit si eu scrisoarea pentru Florina si Alex, cei doi copii din Silistea Teleorman.
Florina vrea de la Santa -- inghetata si o papusa cu care sa se joace si sa o imbrace. Nu a vrut sa vorbeasca cu mine, dar mami a ei mi-a transmis mesajul catre Mos Craciun.
Alex, fratele ei de 8 ani, vrea un bay-blade, caiete de romana si de matematica pentru ca sa aiba pe ce scrie la scoala. Si ar mai dori si o ciocolata.
Alex a mai adaugat ca vrea ca Nina (Florina) lui sa fie bine.
Amandoi au nevoie de imbracaminte (gecute, helanci, pulovarase, dar mai ales de incaltat). Florina poarta 22-24, iar Alex 34.
alinuk spune:
m-am vazut azi cu Aralia si am primit calutul pt Andrei si alte cateva jucarele
Alinuk
Secret SANTA
Nimic nu-i intamplator!
gabby2011 spune:
Seara buna
Am primit detalii despre masurile copiilor din Blejoi,familia [b]mikaeelei[/b
Gabriel 12 ani -are 1,71cm si poarta 39 la incaltaminte
Robert-10ani -are 1,42cm si poarta 36 la incaltaminte
Andrreea -9 ani -are 1,35cm si poarta 35 la incaltaminte
Maria-6 ani-are 1,19 si poarta 32 la incaltaminte
Marius -5 ani ,are 1,15cm si poarta 30 la incaltaminte.
Multumim
aniela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk da, este o scrisoare emotionanta a unui copil care spune ca la ei nu a venit niciodata Mos Craciun si ca de rusine le spunea colegilor ca a venit...atunci cand toti discutau despre asta, despre cadourile primite ..acest copil de 12 ani il roaga pe Mos Craciun sa le aduca lui si celor 4 fratiori pe care ii are o pilota sa nu le mai fie frig si sosete pg1 http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/8212346309/in/photostream pg2 Fetelor, scuzati-ma pt ignoranta dar cum pot trimit si eu niste banuti pt copiii astia? PayPal? Cui? Chiar nu am timp sa intru des si sa citesc tot pe aici, de asta sunt asa aeriana http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/8213432964/in/photostream/ acesta familie se afla in grija Mikaeelei, membra desprecopii.com in cadrul campaniei noastre Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Secret SANTA Tombola "Spiritul Craciunului" ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
deni_de spune:
As vrea sa trimit incaltaminte pentru copii din Blejoi. Dar pachetul nu are cum sa ajunga pina pe 30 noiembrie. Daca ar ajunge saptamina viitoare cindva ar fi o.k?
Pachetul pleaca din Germania si inca nu stiu sigur cum. Sper sa pot sa-l trimit zilele astea spre Romania si de acolo spre voi prin posta. Ar fi varianta cea mai ieftina. Daca nu pot asa, credeti ca ar putea cineva sa-l ia de la o agentie Atlassib?
Daca unele cizme sint second hand (marca buna si in stare buna) e o.k?
Sint multe intrebari, stiu, dar as vrea tare mult sa ajut si eu si e mai greu din departare.
Daca nu reusesc cu pachet, o sa va transfer oricum bani.
Dar, poate as gasi aici incaltaminte mai ieftina si mai buna. In pachet as mai pune si alte lucruri pe care le am puse deoparte pentru astfel de actiuni.
Va rog sa-mi raspundeti cit de repede puteti. o sa merg azi la cumparaturi.
Daniela
alinuk spune:
Aniela
multumim pt gandul tau si pt implicare
iata detaliile contului:
=========================
Iata si CONTUL in care se vor strange fonduri pt cadourile copiilor din campania umanitara:
RO70FNNB000502971386RO01 deschis la Credit Europe Bank
Asociatia Umanitara Mihai
(este un cont fara comisioane de depunere, retragere, deschis special pentru aceasta campanie prin stradania Mihaelei770)
pt cei din afara CONT PAYPAL:
mihaela77oprea@yahoo.com
la detalii treceti 'Spiritul Craciunului DC'
=========================
aici sunt prezentate mai multe detalii despre campanie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175574&whichpage=1
Alinuk
Secret SANTA
Nimic nu-i intamplator!