Fii Mosh Craciun pt acesti copii!
Raspunsuri - Pagina 6
alinuk spune:
Deni, pana pe 30 nov tb pus pachetul
daca ajunge pana in 10 dec e ok, noi dupa 10 decembrie emrgem la copii
orice incaltaminte sau hainuta in stare buna, chiar daca nu sunt noi si nu le vom pune in cadoul propriuzis de Mosh, le vor prinde bine
Noi le vom duce si lucruri de necesitate...pe care in general copiii nu le asteapta in cadoul de la Mos, dar de care au nevoie.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret SANTA
Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deni_de As vrea sa trimit incaltaminte pentru copii din Blejoi. Dar pachetul nu are cum sa ajunga pina pe 30 noiembrie. Daca ar ajunge saptamina viitoare cindva ar fi o.k? Pachetul pleaca din Germania si inca nu stiu sigur cum. Sper sa pot sa-l trimit zilele astea spre Romania si de acolo spre voi prin posta. Ar fi varianta cea mai ieftina. Daca nu pot asa, credeti ca ar putea cineva sa-l ia de la o agentie Atlassib? Daca unele cizme sint second hand (marca buna si in stare buna) e o.k? Sint multe intrebari, stiu, dar as vrea tare mult sa ajut si eu si e mai greu din departare. Daca nu reusesc cu pachet, o sa va transfer oricum bani. Dar, poate as gasi aici incaltaminte mai ieftina si mai buna. In pachet as mai pune si alte lucruri pe care le am puse deoparte pentru astfel de actiuni. Va rog sa-mi raspundeti cit de repede puteti. o sa merg azi la cumparaturi. Daniela |
Daniela, multumim mult ca te-ai gandit la copilasii astia necajiti. Sigur ca sunt ok incaltari second hand in stare buna. Incaltamintea e probabil cea mai scumpa cheltuiala.
Adresa unde poti trimite este:
==================
ADRESA DE COLECTARE:
Modrescu Oana Gabriela
POST RESTANT Oficiul Postal nr. 55, sector 1 / Bucuresti
=======================
Tot din Germania a trimis Helbi cu AMAD...si miremia a luat pachetul de la sediul lor.
Atalassib astia pe unde au sediul in Bucuresti, ai idee?
aniela23 spune:
citat din mesajul lui alinuk Aniela multumim pt gandul tau si pt implicare iata detaliile contului: ========================= Iata si CONTUL in care se vor strange fonduri pt cadourile copiilor din campania umanitara: RO70FNNB000502971386RO01 deschis la Credit Europe Bank Asociatia Umanitara Mihai (este un cont fara comisioane de depunere, retragere, deschis special pentru aceasta campanie prin stradania Mihaelei770) pt cei din afara CONT PAYPAL: mihaela77oprea@yahoo.com la detalii treceti 'Spiritul Craciunului DC' ========================= aici sunt prezentate mai multe detalii despre campanie: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175574&whichpage=1 Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Secret SANTA Tombola "Spiritul Craciunului" ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Mersi Alina, trimit azi si o sa hotarati voi la care copii se duc banuti ca sunt convinsa ca mai sunt o gramada de amarati in afara de cei care au scris scrisorelele. Pup
boticelina spune:
Am primit si eu ieri scrisorica de la copiii nostri din Constanta. Ei isi doresc cu totii niste dulciuri si jucarii, dupa cum urmeaza:
Bianca - castel cu papusi (Selene )
Daniel - un camion si o macara (Lulu77 )
Raluca - un ponei si o pisicuta Lulu (of,of)
Tavi - un calut (Miriluta ) si un pistol (am luat eu un camion moale)
Eu am deja in depozitul lui Mos Craciun aici la mine la birou o papusa cenusareasa tip barbie, inca o papusa mare de 80 cm si un bebelus parfumat, cateva caiete si seturi de pictura, cuburi (donate de Selene ), in loc de pistol am luat ieri un camion de copii mici din cauciuc moale cu 2 masinute mai mici tot moi pt Tavi. In loc de calut eu ma gandeam sa luam pentru cel mic (dar se pot juca toti) un magarus din acela gonflabil...
Am strans din donatii:
- hainute (Selene , Ralcat , Miremia , Leditia , eu)
- incaltari noi (ralcat )
- jucarii (Selene, eu, prietena mea Adriana)
Am trimis scrisorica lor pe mail la Mihaela 007 si la Alinuk, eu nu gasesc niciun buton sa o pot atasa la acest mesaj.
Multumesc tuturor pentru implicare si sunt convinsa ca vom avea si sprijinul fetelor din Cta pt dulciuri
blackgirl0 spune:
Incaltaminte si imbracaminte baietei 2-3 ani daca trimit isi gasesc proprietar? Recunosc ca nu am citit intreaga lista de destinatari.
alinuk spune:
iata scrisoarea de la Constanta
aici
in prima postare a acestui topic la galerie imagini am incarcat scrisorile primite
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret SANTA
Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
manuelacrina spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Incaltaminte si imbracaminte baietei 2-3 ani daca trimit isi gasesc proprietar? Recunosc ca nu am citit intreaga lista de destinatari. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Multumim mult blackgirl ! Avem in grija si baietei de 3 ani, carora le-ar fi binevenite hainute si incaltari in stare buna !
Daniel 3 ani din Dambovita
Andrei 3 ani din Dambovita
Marius 3 ani din Cluj
Mircea 3 ani jumate din Bucuresti
Octavian 1 an din Constanta
Adresa unde poti trimite este:
==================
ADRESA DE COLECTARE:
Modrescu Oana Gabriela
POST RESTANT Oficiul Postal nr. 55, sector 1 / Bucuresti
=======================
Miriluta spune:
O sa ma uit si eu ce mai am pe acasa de la copiii mei (lucruri si jucarii in stare buna) si le voi trimite. Mai am de dat un cal asa http://www.yoomcom.de/images/4105steckpf.jpg
si inca unul asa (nu e nou, insa arata bine)
http://www.nunon.de/images/produkt_knorr_schaukelpferd_40502.jpg
manuelacrina spune:
citat din mesajul lui Miriluta O sa ma uit si eu ce mai am pe acasa de la copiii mei (lucruri si jucarii in stare buna) si le voi trimite. Mai am de dat un cal asa http://www.yoomcom.de/images/4105steckpf.jpg si inca unul asa (nu e nou, insa arata bine) http://www.nunon.de/images/produkt_knorr_schaukelpferd_40502.jpg |
Foarte frumosi calutii Miriluta ! Sunt sigura ca isi vor gasi calareti foarte entuziasmati de ei !
Multumim mult !!!
Laura25 spune:
Am primit si eu 2 scrisori de la Alina si Catalin, 2 frati la care le-am tot din din lucrusoarele adunate de mine sau trimise de voi cu ocazia campaniilor anterioare. Alina are 8 ani si isi doreste "o pausica si ce ai mai vrea tu". Catalin are 9 ani si ar vrea "o masinuta cu telecomanda".
nu am aparatul acum la mine, dar fac poze si va arat scrisorile in original.