Fii Mosh Craciun pt acesti copii!
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Anca, scriu si aici, esti fenomenala
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
miremia spune:
Hello inimoashe si inimoshi de pretutindeni!
Am vorbit cu mama celor trei copilasi din Bucuresti, sa ii spuna Andreei (fetita cea mare), sa scrie o scrisoare pentru Mos, in numele ei si al fratiorilor ei.
Din cate am inteles:
Andreea (8 ani) isi doreste un laptop de jucarie, pe care sa poata scrie litere si cifre;
Claudita (6 ani) isi doreste o papusa si dulciuri;
pentru Mircea (3 ani si jumatate), o masinuta ar fi potrivita, el inca nu si-a exprimat dorinta.
O sa revin si cu scrisoarea, imediat ce intru in posesia ei. :)
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Am trimis si eu scrisorica copiilor de la Blejoi lui Gabi si Alinuk,ca eu nu ma pricep sa o incarc .
De abia astept sa o cititi si voi,pe mine m-a impresionat f mult ac .scrisorica.
Va pup si o seara frumoasa va doresc tuturor.
gabby2011 spune:
Mika si pe mine m-a impresionat pana la lacrimi scrisorica copiiilor nu ar tb sa existe in zilele nostre copii cu atat de multe lipsuri,dar e o realitate.........
O las pe Alinuk sa incarce scrisorica sa vedeti cat de modesti,umili sunt acesti copii si cat de putin ne costa sa i facem fericiti si sa creada in Mos Craciun
eumada spune:
Revin..in sfarsit am izbutit sa vorbesc cu Gabi,baiatul Monicai,numai ca a trebuit sa-i explic ca Mosul trebuie sa ajunga departe si al toti copiii asa ca multe nu poate sa aduca.
Isi doreste mingea de fotbal si o masina cu telecomanda,din alea..stiti voi.
Iar Monica...pampers pentru cel mic...
Bine ,Gabi mai vrea si calculator,dar deja i-am spus ca Mosu` e batran si nu poate cara asa ceva.
Plus ca Monica s-ar putea sa nu fie ce Craciun acasa.Situatia este foarte complicata,voi spune mai multe la momentul potrivit.Credeti-ma as zice dar am fost rugata de alte membre Dc sa tac pana la momentul in care totul va fi decis si complet.
Asa ca ..Mosu` va face tot ce se va putea.
Spunea cineva ca o fetita isi doreste laptop jucarie...ei eu am unul...care nu e nou,e in engleza....dar e exact ca si un laptop obisnuit.
Nu cred ca va corespunde.Insa pe de alta parte....nu stiu,voi spuneti.
Alinuk,daca incer sa expediez hainutele saptamana viitoare le mai primiti?Nu am avut timp efectiv,e o perioada aglomerata.Rau de tot.
alinuk spune:
da, este o scrisoare emotionanta a unui copil care spune ca la ei nu a venit niciodata Mos Craciun si ca de rusine le spunea colegilor ca a venit...atunci cand toti discutau despre asta, despre cadourile primite
..acest copil de 12 ani il roaga pe Mos Craciun sa le aduca lui si celor 4 fratiori pe care ii are o pilota sa nu le mai fie frig si sosete
pg1
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/8212346309/in/photostream
pg2
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/8213432964/in/photostream/
acesta familie se afla in grija Mikaeelei, membra desprecopii.com
in cadrul campaniei noastre
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret SANTA
Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
gabby2011 spune:
Pentru Robert din Blejoi,o sa fiu eu Mos Craciun, ca sa primeasca masinuta cu telecomanda dorita
alinuk spune:
Eumada, cum scrie si in planul campaniei (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175574&whichpage=1)
pana pe 30 nov se pot transmite colete
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret SANTA
Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mikaeela spune:
Gabi,Michela ,va multumesc f mult.
Bradut s-a oferit sora mea sa le cumpere cu ornamente,instalatie ,cu tot.