Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Mamici si tatici, in cautare de cadouri!
Pe langa reducerile de hipermarket, mai e o varianta...grupurile de vanzari pe fb, de unde puteti cumpara diverse, noi sau sh (dar stare excelenta), la super-preturi.
Personal, am cumparat copie dupa faimosul Yogurtinis, cu...12 lei, fata de vreo 80, cat e originalul.

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Originalul a fost, initial, 64,90 in Carrefour, 59,90 in Noriel. Apoi la Carrefour a ajuns 32,45, cu reducerea initiala de 50%. La cei 32,45 s-au mai aplicat, sambata si duminica, 40%. Ajungea... cat, cam 20 de lei?

Copia aia e cumva bebelusul ala care face "ai-ai-ai", "mama" si care miroase a vanilie? L-am vazut la 15-16 lei pe Net.

Noi am intrat din intamplare intr-un SH azi si... l-am gasit pe John Lemon, dezbracat, ce-i drept, la 5 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu m am tot uitat la publicitatile la jucarii, pe canalele tv destinate copiilor.
Unele papusi mi se par ingrozitor de urate, sa nu zic gretoase, n as da banii pe ele niciodata.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draganleia spune:

Buna seara, pentru copii mai mari la magazinul Real sunt jocuri noi fata de cele pe care le stiam. De ex: Cluedo-jocul misterelor, Colonistii din Catan, Dixit , Reteaua energetica, Carcasonne si altele. Sunt pt copii peste 10 ani si unele sunt la reducere:Colonistii din Catan -jocul de baza -redus la 75 lei, Monopolly standard la 75 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am luat si eu Yogurtinis de la Carefour tocmai pt ca era f putin, 19 lei si ceva am dat, am luat Anna Banana
Am primit mail de la Noriel, reduceri pana la 40%, am intrar repede pe pagiina lor mai ales pentru ca la jucarii creative era in poza beados mare si cand colo.......teapa.
Reduceri la ce nu se vinde probabil, beados 149 de lei. Mda
Si yogurtinis la ei era vreo 50-60 de lei parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

nu stiu, nu ma pricep, nu-mi plac , dar am vazut ca le cautati: primit acum mail ca la noriel au reaprovizionat stocul de Monster High .

draganleia, multumesc pentru recomandare, pusesem si eu ochii pe Carcassone, e excelent ca se gasesc acum si la noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Poate intereseaza pe cineva...Catelul GOGO e redus de la 400 lei, la...239, la Cora Sun Plaza. Si Gogo mai are si pui, la alt raft (!), la 139 (sau 129? ceva pe-acolo...am ametit cat am stat azi printre jucarii si preturile de rigoare).

Eu am terminat cu goana dupa jucarii, astazi le-am luat pe ultimele. Sa se inteleaga, asa tantosa mergeam eu cu sacosile pline...

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Maine reduceri de 50% la jucarii in Cora. Prin tichet.
Pentru intarziati. (cum suna asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Azi si maine reduceri de 40% toata ziua la jucarii in Carrefour, inclusiv la cele aflate in alte promotii. Doar azi la Cora incepand cu ora 17 reduceri de 50% la jucarii. Atentie la cele aflate in alte promotii se va aplica doar cea mai avantajoasa. (scrie cu litere mici verzi, in partea de jos a afisului). La cora reducerea se da doar celor care au card cora sub forma unui voucer. Practic trebuie sa ai la tine banii pentru pretul neredus.La carrefour nu trebuie card de fidelitatea si trebuie sa ai bani doar pentru 60% din pretul afisat la raft.Sursa: paginile de facebook ale celor 2 magazine.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Deci, Moshul a venit, a lasat ceva si a plecat. Pareri, opinii?

Lalaloopsy asta mare este foarte incomoda , Alex s-a bucurat mult cand a vazut-o, dar dupa o vreme a zis "e grea" si gata, sta aruncata pe-acolo. Imi pare rau ca n-am luat variantele mai mici, poate erau mai usoare. Ne-a placut si jocul cu printese de turnat in forme etc. Si, din nou, cartile de la Cartea Copiilor, un mare succes.

Pana la urma, a fost bine.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput