Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 24
oana_lex82 spune:
Declaram si noi incheiata goana dupa cadou de anul asta!!!Am reusit sa luam tot ce ne-am propus..am luat si pt prieteni...Au mai ramas de luat dulciurile dar asta mai aproape atunci...Uff...FF aglomerat nu mi s-a parut, intr-adevar reduceri de 40% la Carrefour. Ma bucur ca nu m-am grabit pt ca am reusit sa iau doua jucarii deosebite cu care rupeam in doua bugetul, dar asa de banii aia am reusit sa iau cadouri si pt prietenii lui fi-miu si finuta mea!!Super!
grigutza spune:
Am fost si eu seara trecuta la Carrefour, abia treceai printre rafturi de parinti dornici de achizitii la reducere ca si mine , dar la casa nu am asteptat mult.
Am luat o gramada jucarii, toate la pret redus cu 40%.
_Ralu_ spune:
Eu am fost in Carrefour Militari, si a fost mai mult decat decent...nu a fost aglomeratie mare, am gasit lucruri frumoase, la preturi excelente, am luat cateva care erau deja reduse mult, si s-a aplicat inca 40%.
De exemplu set Blingles, care la inceput era peste 100 de lei, l-am luat cu 30, Mineez Starters Pack (l-am luat mai mult pt bilute, ca peste o luna, doua cand i se vor termina bilutele de la setul mare ar fi trebuit sa iau rezerve) cu 17 lei...si multe altele.
Ah, si seara a fost completa, pt ca l-am gasit pe Rainbow Dash (din My Littele Pony), pe care il cautam cu disperare de vreo 2 luni, si nu-l gasim...si nu din ala simplu, ci unul cu functii, luminite...de la 65 cat fusese initial si cat erau ceilalti poney similari, l-am luat cu vreo 12 lei, ca avea cutia lovita si era redus la vreo 23...
Doar doamna de la casa mi-a stricat bucuria, s-a infipt in mine ca am lasat-o cu mana intinsa cu niste umerase, si nu am sarit imediat sa i le iau...eram ocupata sa pun lucrurile in carut...
eumada spune:
mDA,Pacat ca nu a citit nimeni mesajele mele disperate ..pentru cine merge in Carrefour la seara magica...vroiam setul mare de Beados...
Se pare ca fiecare este preocupat de el,nicicum si sa-i ajute cu ceva pe ceilalti...si toata lumea se lauda cu ce a cumparat din Carrefour.....
Cloreta spune:
Mada, sa stii ca nu aveau setul mare de beados, eu am gasit doar chestii mici de fetite, nu te necaji
asa?
http://www.comanda-online.ro/produs/beados-beados-activity-set-500-301022.htm
dana vio spune:
Eu cadouri nu mai iau, sunt gata si din ce am dat deja (Mos Nic si ziua ei) doar jocul cu Troia ( http://www.jucariidinlemn.com/product/boardgame-legenda-cetatii-troia_67473.aspx )mi se pare o prostie. Are o tabla si pioni ce n-au nici un rol , povestea e scrisa de parca ar fi instructiuni si 60cartonase cu intrebari. Dupa ce raspunzi la intrebare gata jocul. Foarte aiurea. Chiar imi pare rau c-am dat banii pe el. Dar jocul Ana si Manole a fost un succes , la fel si cartile de la Cartea Copiilor, mai ales Povesti cu printese. Acum sa vad daca-i place Lalaloopsy .
Alexandra Maria
14.12.2007
Leditia spune:
Madalina,ce vrei tu,nu prea mai este..unele jucarii nu mai sunt de mult prin magazine.
Eu am luat de luna trecuta ce si-a pus pe lista si bine am facut,ca uitandu-ma pe site-ul respectiv acum o sapt am vazut ca nu mai erau..si poate n-or mai fi fost de mult,dar n-am mai intrat eu.
Ieri in carrefour era nebunie,eu am mers la pranz,mai mult sa iau mancare si multe rafturi erau goale..ba mai mult,multe din jucariile care sapt trecuta erau..acum nu se mai gaseau.Lumea cumpara..si cumpara..o nebunie..pt ca multe erau deja reduse,iar reducerea de 40% se aplica si celor reduse deja.
Raza de soare spune:
Mamici si tatici, in cautare de cadouri!
Pe langa reducerile de hipermarket, mai e o varianta...grupurile de vanzari pe fb, de unde puteti cumpara diverse, noi sau sh (dar stare excelenta), la super-preturi.
Personal, am cumparat copie dupa faimosul Yogurtinis, cu...12 lei, fata de vreo 80, cat e originalul.
www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xxxwoman
I-fairy cu telecomanda.. e un soi de zana fluture..Anul trecut erau in Cora in Bucuresti. Aceiasi Toymania, search pe google pentru info suplimentare....Suna-i si vezi pe unde mai distribuie.. No, uite-asa fac eu reclama concurentei... Hai ca incet incet imi revin (e 6 dimineata...). Similar dar cred cu baterii ceva am vazut pe amiva (tot asa, googleste). Au un site de cacao, calitatea pozelor e infecta, jucariile sunt import China si-s gangaiti tare la telefon.. Eu le=am luat alor mei doar chestii mari, de exterior. Preturile sunt foarte bune (au si comanda minima si parca o taxa de 15 lei livrare in Bucuresti...cel mai bine ii suni) dar nu stiu de calitatea produselor astea marunte.... |
Multumesc pentru raspunsuri, nu se potrivesc cu ce zice ea, deci concluzia mea initiala ca e o inventie de-a ei, e corecta. Ma gandeam ca l-ar fi vazut pe vreun canal de desene, dar sigur m-ar fi chemat sa-l vad si eu. Ideea finala: o scaldam noi cumva.
Am retinut site-ul, chiar am vazut chestiuni inedite e-acolo.
Vreau sa fac si eu o mare anti-reclama papusii Ioana cu mp3.
I se duce integratul, sau cel putin noua asa ni se intampla. In mai putin de 1 saptamana de folosire a inceput sa scartaie, nu citea toate mp3-urile de pe stick, am incercat cu 2 stick-uri, la un moment dat ne-am bucurat ca i-am prins figura si formatam stick-ul inainte sa scriem pe el, a ajuns ca amesteca franturi de cantece si povesti + preinregistrarea ei.
Noi suntem tare necajiti pentru ea, nu mai gasim bonul, si nici garantie nu cred ca ar avea cu tot cu el. Era deosebita ideea, toata familia eram incantati de ea, chiar speram la o viata mai lunga la pretul ei.
Poate Ioanele celelalte cu melodiile lor inregistrate or merge mai bine, dar asta cu stick, bani la canal.