Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noa

Stiti vreun site de jucarii unde o gasesc pe Spectra -Monster high, fara sa scrie ,,STOC epuizat"?

M-am facut mare!

O caut si eu cu disperare pe Toralei, daca gasesti pe undeva anunta si aici, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Alexandra Maria
14.12.2007

Fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu mine Daca nu te prind vineri pe la vreun subiect, La Multi Ani, ALexandra!

Mergi la inceput

Io am intrat numai sa ma laud ca am terminat cumparaturile de Craciun. Sambata am cumparat toate jucariile mari (si ceva maruntisuri) si duminica am mai cumparat carti si 2 puzzle si (edit ca uitasem) 2 jocuri de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Alexandra Maria
14.12.2007

Fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu mine Daca nu te prind vineri pe la vreun subiect, La Multi Ani, ALexandra!

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Multumesc
La multi ani si tie!
De maine am 2zile libere (ca sa ma pot ocupa de diverse chestii ), asa ca m-ai prins bine,

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

caut un catel care mananca si cand e apasat pe lesa...face kk. Ce e asta ??? Aveti idee??? Fim'iu mi-a zis ca-l cheama doggie dog....

Thx !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

caut un catel care mananca si cand e apasat pe lesa...face kk. Ce e asta ??? Aveti idee??? Fim'iu mi-a zis ca-l cheama doggie dog....

Thx !!!

se numeste doggie doo, il gasesti la noriel sau pe net, cum ar fi aici :
http://jucariimagice.allshops.ro/produs/2046667/Joc+Catelul+Nazdravan+++Doggie+Doo+-+Noriel.html

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna seara!
Fetita mea (5 ani) i-a cerut mosului un fluturas cu telecomanda, mie mi-a mai detaliat cum ca isi poate misca aripile, capul si corpul parca. Cam de o luna stie clar ca asta vrea de la Mos. Nu stiu daca exista asa ceva sau e inventia ei... Si sa existe, nu sunt sigura ca Mosul l-ar achizitiona fara discernamant, desi a promis azi la serbare ca-l va avea sub brad.
Va rog, sugerati-mi ceva jucarie fluture cat de cat potrivita pentru varsta ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Buna seara!
Fetita mea (5 ani) i-a cerut mosului un fluturas cu telecomanda, mie mi-a mai detaliat cum ca isi poate misca aripile, capul si corpul parca. Cam de o luna stie clar ca asta vrea de la Mos. Nu stiu daca exista asa ceva sau e inventia ei... Si sa existe, nu sunt sigura ca Mosul l-ar achizitiona fara discernamant, desi a promis azi la serbare ca-l va avea sub brad.
Va rog, sugerati-mi ceva jucarie fluture cat de cat potrivita pentru varsta ei.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec. 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Of, da' Mosu ala nu se uita la parinti sa-i fi putut face semn daca da sau nu?

Mergi la inceput