Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui meb

Ajutor!
Stie cineva unde se poate gasi in Bucuresti acest rucsacel Hello Kitty http://www.amazon.fr/gp/product/B000VPNKWE/ref=s9_simh_gw_p21_d2_i1?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1EZAFRMBHNTX4QNXYJPC&pf_rd_t=101&pf_rd_p=312233167&pf_rd_i=405320 ?

meb

Anii trecuti erau in supermarketuri si (ai sa razi) in localitatile mici in benzinarii. Toymania le importa, search pe google pentru situl lor, nu stiu daca il mai au in oferta. Fac abstractie de (ne)seriozitatea lor, eu le-am acordat circumstante atenuante ca erau depasiti de situatie de fiecare data....

Apropo...vezi ca-i micut rucsacul, mi-au trecut prin mana... e mai mult de fantezie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Buna seara!
Fetita mea (5 ani) i-a cerut mosului un fluturas cu telecomanda, mie mi-a mai detaliat cum ca isi poate misca aripile, capul si corpul parca. Cam de o luna stie clar ca asta vrea de la Mos. Nu stiu daca exista asa ceva sau e inventia ei... Si sa existe, nu sunt sigura ca Mosul l-ar achizitiona fara discernamant, desi a promis azi la serbare ca-l va avea sub brad.
Va rog, sugerati-mi ceva jucarie fluture cat de cat potrivita pentru varsta ei.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec. 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

I-fairy cu telecomanda.. e un soi de zana fluture..Anul trecut erau in Cora in Bucuresti. Aceiasi Toymania, search pe google pentru info suplimentare....Suna-i si vezi pe unde mai distribuie..

No, uite-asa fac eu reclama concurentei...

Hai ca incet incet imi revin (e 6 dimineata...). Similar dar cred cu baterii ceva am vazut pe amiva (tot asa, googleste). Au un site de cacao, calitatea pozelor e infecta, jucariile sunt import China si-s gangaiti tare la telefon.. Eu le=am luat alor mei doar chestii mari, de exterior. Preturile sunt foarte bune (au si comanda minima si parca o taxa de 15 lei livrare in Bucuresti...cel mai bine ii suni) dar nu stiu de calitatea produselor astea marunte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:

Buna seara!
Fetita mea (5 ani) i-a cerut mosului un fluturas cu telecomanda, mie mi-a mai detaliat cum ca isi poate misca aripile, capul si corpul parca. Cam de o luna stie clar ca asta vrea de la Mos. Nu stiu daca exista asa ceva sau e inventia ei... Si sa existe, nu sunt sigura ca Mosul l-ar achizitiona fara discernamant, desi a promis azi la serbare ca-l va avea sub brad.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Asta e:
http://www.hopa-sus.ro/aparate-de-zbor-162-c/zana-zburatoare-tinkerbell-4651-p
Acum ma gandesc ca sunt destule papusi-zane-fluture prin magazine. gasesti tu ceva, ca asta e o caruta de bani.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meb spune:

xxxwoman, stiu ca anii trecuti se gaseau peste tot. acum insa nu-l mai vad nicaieri. stiu ca e mic, asa si cautam, e micuta fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui meb

xxxwoman, stiu ca anii trecuti se gaseau peste tot. acum insa nu-l mai vad nicaieri. stiu ca e mic, asa si cautam, e micuta fetita

meb

De asta spuneam sa suni la ei (daca iti raspund - muuulti multi nervi aici pana ii prinzi) si sa intrebi... daca nu l-au mai adus, daca nu mai au unul ratacit (din benzinariile din tara le veneau retururi pe ce nu s-a vandut, ca aveau si aia un adaos de te ustura...). Daca chiar vor sa te ajute sau cel putin sa te informeze avizat iti vor spune ori ca-i neagra, ori ca in situatia lor le apar 2 bucati in Cora de la Cluj (nu stiu daca e Cora in cluj, era doar un exemplu) sau 3 in nu stiu ce OMV de pe soseaua de centura. Ideea e sa fie dispusi sa te ajute, si aici am eu retinerile mele din experientele anterioare...

Imi pare rau ca nu pot face mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:

Buna seara!

De fluture cu telecomanda nu am auzit pana acum (dar orice se poate,nu?) insa fiica-mea a primit un ursulet cu aripi care atarna de o sfoara. Aceasta sfoara se poate prinde de lustra si, cand apesi un buton de pe urs acesta incepe sa se invarta de parca ar zbura. Ceva de genul acesta:
http://www.onestop.ro/zburatoare-disney-tinkerbell--pid15270

Poate gasesti si un fluture....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

A sosit Shira!!!!!!!!!
Pentru cei care cred ca am innebunit: este vorba despre tigroaica Shira din Ice Age 4. Cand mi-am intrebat copila ce ar vrea sa ii aduca Mosul daca ar putea sa aleaga un singur lucru raspunsul ei a fost "un plus Shira". Ghinionul Mosului pentru ca nu l-am gasit decat pe Amazon dar.......cu ajutorul unui spiridus, xxxwoman, am reusit sa o aduc.
xxxwoman, dupa cum ti-am spus si pe PM, vei face un copil foarte fericit! Multumesc!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

....vad ca incep iarasi nocturnele la Carrefour de maine. Acum, ochii-n 4 sa vedem daca or baga in vreao zi si la jucarii.

Eu n-as prea mai avea de luat, dar...daca prind ceva la reducere buna, cine stie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

A sosit Shira!!!!!!!!!
Pentru cei care cred ca am innebunit: este vorba despre tigroaica Shira din Ice Age 4. Cand mi-am intrebat copila ce ar vrea sa ii aduca Mosul daca ar putea sa aleaga un singur lucru raspunsul ei a fost "un plus Shira". Ghinionul Mosului pentru ca nu l-am gasit decat pe Amazon dar.......cu ajutorul unui spiridus, xxxwoman, am reusit sa o aduc.
xxxwoman, dupa cum ti-am spus si pe PM, vei face un copil foarte fericit! Multumesc!!!!!!!!!

Cu drag!

Noi mai asteptam azi o livrare din tara si am inchis lista... N-o sa mai intru pe subiect sa nu ma "oftic" de vreun pret magic de pe undeva :)) Glumesc acu... Eu tot ce-am luat a fost la super-preturi si-s super mandra de mine Nu-s eu genul care sa bat supermarketurile pentru reduceri, mai ales cu 2 pitici mici codita... As fi mai mult stresata decat acaparata de "atmosfera sarbatorilor".

Sa vedem cum se descurca tati in noaptea de Craciun, ca are de montat cateva casute, bucatarii si alte alea. Eu dupa "prajiturelele cu ananas in forma de cerc" (comanda speciala de la Andrei, cica sa i le lasam sub pom mosului ca i-o fi foame) o sa bag un somnic. Sper sa nu le ratez expresiile de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Mama ce fel o fi sa fi terminat cu stresul pt cadoul de Craciun??? La noi de-abia de acum incepe..si habar n-am ce sa iau>>Serile Magice de la Carrefour nu sunt pt jucarii?? Eu n-am timp sa ma erind in fiecare seara doar=doar gasesc promotii la jucarii..

Mergi la inceput