Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Color me mine, e o chestie tare faina. Reclama nu m-a convins, de prin vara ruleaza la tv, si tot atunci fii-mea ma bazaia ca o vrea. I-am zis ca n-o s-o aiba, ca nu mi se pare cine-stie-ce, si e f scumpa. Intr-o zi, am vazut in parc, doua domnisorici cochete, surori...amandoua aveau centuta Color me mine, cea de umar...mi-au ramas ochii la ele, atat de dragute mi s-au parut...i-am zis si fie-mii ca-mi plac, si a doua zi am mers direct la magazin, si si-a luat-o cu banutii din pusculita. Am dat groaznic de mult pe ea..vreo 75 de lei...dar i-a placut mult, se coloreaza usor si e si incapatoare, comoda. Ea merge la gradi cu ea zilnic.
Acuma de Mos, am gasit-o pe cea de mana, mai mica la 28 de lei, si am luat-o, sa reeditez succesul primei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cand ma uit la calendar ma apuca groaza, parca nu s pregatita deloc, m am tot invartit si toate mi se par al naibii de scumpe.
Sper sa nu fie o dezamagire ce am luat pana acum, din lista initiala n am prea executat multe ...

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si eu sunt in galeta cu cadoul de craciun pentru ca am comanda de O MASINA CARE FACE PROSTII. ce inseamna asta? cica o masina care face accident si vine nenea politaiul si ii da amenda...
acu or fac copilul sa priceapa cu tot sacu de masini de il are pot fi incadrate in categoria asta or trebuie sa ma gandesc care ar fi masinuta care sa indeplineasca criteiile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuska22

Stie cineva pe unde mai gasesc o papusa Monster High - Draculaura ? Toate magazinele sunt cu stoc epuizat si fetita mea are papusa asta in fruntea tuturor listelor cu dorintele de Cracuiun !

am vazut-o ieri in Cora de Sun Plaza-Big-Berceni.Am fost cu o prietena sa-i cumpere fetei ei ceva asemanator si nu a gasit decat Draculara() si un ceva gen nene...
La Noriel erau rafturile goale la sortimentele cu celebritati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska22 spune:

Multumesc mult !
O sa dau o fuga astazi, sa vad daca mai gasesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Cand ma uit la calendar ma apuca groaza, parca nu s pregatita deloc, m am tot invartit si toate mi se par al naibii de scumpe.
Sper sa nu fie o dezamagire ce am luat pana acum, din lista initiala n am prea executat multe ...

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Si eu la fel. Iau dintr-o plasa si pun in alta si tot putine mi se par. Nu stiu cum sa le impart intre ziua ei si Craciun.
Plus ca ma puse necuratu sa-i comand tort si ptr gradi = 100RON. M-a luat cu ameteli cand am auzit.
Dar, ca sa inchei intr-o nota amuzanta, am gasit la Kaufland caciulita de Mos/Craciunita (ptr serbare) si scrie pe ea Merry Christmas (in dulcele grai romanesc ) si are beculete ce se aprind intermitent.
O sa fie simpatica, ea deschide serbarea. (na, c-am spus-o.)

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Sa va spun ca amu' o vrea pe Tura si ca m-a trimis sa lucrez ca sa i-o cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

A mai fost cineva recent la Auchan? Ati mai vazut ceva jocuri interesante gen Operation? Preturile cum sunt? Multumesc.

Dia,cu Miruna povestitoarea (15.07.2008) si Sofia exploratoarea (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vad ca au reduceri mari pe noriel.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Stie cineva daca se mai fac Seri Magice la Carrefour??

Mergi la inceput