Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Oana, eu pe doamna cap de cartof am aduso- de la Londra acum 2 ani... tot asa la cerere expresa. nu o gasisem nicaieri prin Romania
oare daca o comanzi pe amazon nu mai are timp sa vina? ca de obicei in maxim 14 zile ajunge marfa.

Roxana - n-am comandat niciodata pe Amazon - fac livrari in RO?
Daca vine in 14 zile ar mai fi inca timp...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ce face madama asta de cartof si pt ce varsta ar fi ok?

merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Scrie acolo 2+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Oana, daca faci comanda pe Amazon ma bag si eu. Am vazut acolo un plus tigroaica Shira pe care il vrea fiica-mea dar costa mai mult transportul decat jucaria. Ce zici, impartim taxele de transport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

copiloi, e foarte distractiva jucaria - scoti nas, pui alti ochi, etc. plus ca daca copilul e fan Toy Story - cum sunt ai mei... e si mai si.
(Oana, mi-am adus aminte ca am luat-o pe doamna dintr-un Debenhams mare din centrul Londrei.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Si eu am tot cautat "cartoful", dar cum nu l-am gasit, am luat altceva asemanator de la Miniland: maximix se numeste.

Are 4 corpuri gen cartof( dimensiuni de 9-10 cm) si muuulte accesorii (maini, picioare, palarii, ochi, mustati...total vreo 50 buc).
Scrie ca e pt 3-6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Cartoful asta mi s-a parut si mie foarte interesant si l-am pus in lista de dorinte pentru o alta ocazie pentru ca dorinta primara a copilului era alta si ne-a ros creierii cel putin o jumatate de an. I-am luat ce si-a dorit si abia astept sa ii vad reactia :D , adica Quercetti - Marble run cu elevator 180. Si pe langa acesta, un joc, Gainusa buclucasa, pentru ca ea e mare fan jocuri din astea de societate. 9are 4 ani)

Pentru cea mica l-am luat pe Domnul mii de culori - Tomy si inca mai mesteresc la niste oua, pizze si alte fructe si legume din fetru pentru ai completa bucatarioara ca tare ii place sa gateasca :)

Legat de acel cartof, l-am vazut la ookee. ati verificat daca il au in stoc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Multumesc pt lamuririle privind cartoful!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Primul Mos de iarna a sosit (si plecat ) cu bine. Alex a primit sirena cu coada stralucitoare ( a gasit-o Mosul la HelpNet) si este foarte incantata de ea. A mai primit carti (Povestea Primelor daruri de Craciun si Pozna lui Jackie, de la Cartea copiilor) si o rochita si o bluza si ciorapei si dulciuri si inca 2papusi. Asta este Mosul combinat de la parinti+bunici+matusi.

Sapt viitoare este ziua ei si apoi celalat Mos.

Plus ca , a nins! Si acum este foarte frig. A venit iarna!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput