Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 16
Cristina_OR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Caut si eu o jucarie, sper sa ma puteti ajuta s-o identific: E o masinuta de cascadorii, maricica, cu telecomanda, roti transparente cu leduri colorate la interior si musai ca rotile din fata sa pivoteze incat sa poata merge si cu capul in jos. Parca are si o rotita deasupra pentru mersul invers. Cunoasteti cumva jucaria, cum se numeste, unde o pot gasi? (am vazut-o la un prieten, a cumparat-o la un bazar... nu am absolut nici un element de identificare...) |
maria,eu am aceasta masinuta,de vreo 2 ani,dar din pacate acum cateva luni am aruncat cutiile,nu mai aveam loc sa le pun.m-am uitat acum pe ea, in afara de "made in china" si "car power" nu are alte inscriptii.stiu sigur ca este un no name, daca te ajuta cu ceva iti pot spune ca pretul era destul de piperat,80 ron acum 2 ani,avand in vedere ca nu e un brand ......(imi amintesc perfect,pt ca nu mi-am permis sa o cumpar eu,dar i-am "sugerat" soacra-mii )
o gasesti prin genul de mimimarketuri sau pe la tarabe,daca ai noroc(e bine ca macar stii cum arata,stii ce cauti )
------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
OanaRusu spune:
Buna
Caut pt fiica-mea pe MRs Potato din Toy Story.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2396729&prodFindSrc=rv#soldInStore
Ati vazut cumva in magazine?
Multumesc!
maria_alexia spune:
Multumesc, Cristina
(deci de asta n-ao gaseam pe siteuri... )
OanaRusu, google dupa "jucarii cap de cartof", exista si la noi, de la playskool.
delsim spune:
Din cate pricep de pe siteul Carrefour-ului nu o sa fie seri magice proprriu -zise ci doar chestia asta cu "pana la 50% reducere", evident doar pentru cele mai neinteresante jucarii.
Si voi ati inteles la fel , nu?
Cristina_OR spune:
maria,am vazut ca esti din sibiu.la voi in perioada asta sunt targuri frumoase,e foarte probabil s-o gasesti pe acolo
------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
OanaRusu spune:
citat din mesajul lui maria_alexia Multumesc, Cristina (deci de asta n-ao gaseam pe siteuri... ) OanaRusu, google dupa "jucarii cap de cartof", exista si la noi, de la playskool. |
sunt doar 3 seturi - nici unul nu e similar la jucaria de la linkul pus de mine
boticelina spune:
maria alexia, uite www.depozitjucarii.ro/jucarii-radiocomanda.htm" target="_blank">aici masinute din alea
Pe mister potato head, dar parca mai micut decat in descrierea produsului Hasbro l-am vazut cred tot printr-un magazin cu no-name-uri, erau f multe din toy story, chiar ma gandeam ca la noi nu e prea popular toy story de nu le ia lumea. Pretul destul de mic 20-30 de lei. Dar spun cred pt ca in ultima perioada am vazut atatea jucarii ca nu mai tin minte la fix care pe unde le-am ochit
io-s tot fara Lalaloopsy
grigutza spune:
citat din mesajul lui OanaRusu Buna Caut pt fiica-mea pe MRs Potato din Toy Story. http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2396729&prodFindSrc=rv#soldInStore Ati vazut cumva in magazine? Multumesc! mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie) Priveste partea buna a lucrurilor |
Oana, am vazut Ms si Mrs Potato la magazinul Jumbo de la Ruse (in august). Am vazut multe jucarii frumoase si cu preturi bune si ne-am propus ca inainte de Craciun sa facem un drum acolo. Din pacate nu prea ne mai tenteaza pentru ca pierdem o jumatate de zi si copii s-au orientat catre jucarii pe care le-au vazut prin hipermarket.
cristina30 spune:
citat din mesajul lui haircut A cumparat cineva jucarii de pe famous kids? Mi se par niste preturi cam mici, de exemplu aici http://www.famouskids.ro/index.php?route=product/product&path=81_59&product_id=80 nu inteleg prea bine nici daca poza este a produsului sau e generic. Ce parere aveti? Si o casuta asemanatoare era 150 ron la Lidl(mi s-a parut un pret f bun, acum vad aici cu 100) http://www.famouskids.ro/index.php?route=product/product&path=81_59&product_id=77 mami de fetita finuta |
Hi,
Exact casuta asta o am eu, am luat-o second in Germania si mi se pare f faina...bine pe langa mai avea si un garaj si foarte mult mobilier plus vreo 4 papusele...acuma nu stiu daca erau chiar toate de la original..eu am dat 25 eur pe ea folosita...si tot mi s-a parut un pret bun.
Cristin
roxanaz spune:
Oana, eu pe doamna cap de cartof am aduso- de la Londra acum 2 ani... tot asa la cerere expresa. nu o gasisem nicaieri prin Romania
oare daca o comanzi pe amazon nu mai are timp sa vina? ca de obicei in maxim 14 zile ajunge marfa.