Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Stati asa, ca nu mai inteleg nimic.

Ieri, la Noriel, era o papusa Lalaloopsy Jewel Sparkles cu pisica roz INTEGRAL DIN MATERIAL. Mi s-a parut naspa rau. Una singura parca era.

Pana la urma, cate variante de Lalaloopsy exista, ca dimensiuni si materiale?

Io le-am studiat ieri "pe viu" pe mai multe si nu-mi mai plac deloc, asa, pe Net, arata fain, dar, cand le pipai si le studiezi, parca au vicii de fabricatie. Alea din seria noua, de exemplu, au un inel (?) in talie, or fi construite din doua bucati, nu vad noima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

apropos : in mall-ul de la Baneasa, la imaginarium (cred) am vazut un set de creatie pentru fetite, puteau sa-si coasa propria papusa (rag-doll), care seamana destul de mult si e cam la fel de mare ca lalaloopsy.
din pacate, nu am fost atenta la pretul setului de creatie. dar cred ca o fetita s-ar atasa mai mult de o papusa facuta cu manutele ei, cu sau fara ajutorul mamicii.

Corina, avem deja o papusa de carpa facuta de mine, o iubeste mult, acum 2 sapt am terminat-o, sigur vom mai face. am vazut si kituri din astea pe site la Dtoys, in jur de 30 de lei, sigur sunt mai ieftine ca la imaginarium (la noi abia acum cateva zile s-a deschis imaginarium si au jucarii cam de bebelusi, din ce am vazut.)

Selene, verisoara fie-mii are 2 lalaloopsy cu cap tare de plastic si sunt dezechilibrate rau, le prefer pe cele integral "soft", mai ales ca nu stiu cum e la voi, dar eu dorm cu muuulte jucarii prin pat. I-am propus copilului de n ori sa-si foloseasca patul de fetita mare dar e ingrozita de idee, asa ca tot cu mine doarme si deci eu impart patul cu ele, n-as vrea sa ma trezesc cu un guguloi de 20 cm diametru in coaste seara de seara

Mie imi plac pentru ca... mi se par frumoase ?! da, asta e singurul motiv, chiar sunt frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

boticelu', la cum te stiu eu, poti face si tu la fel de frumoase... :) Chiar ma gandisem sa fac si eu asta pentru Daria, sunt curioasa ce mi-ar iesi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Doamnelor, a cumparat cineva copilului vreun proiector din acela cu desene? ca asta de la D-toys? L-am vazut in magazin si mi s-a parut interesant, dar m-ar interesa si experientele unui utilizator.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Cezara are un astfel de proiector, dar nu e deloc interesata de el. Ce-i drept ea nu prea are ca activitati preferate desenul, coloratul. E interesant la prima vedere, are mai multe imagini cu animalute, se poate regla pe inaltime si astfel imaginile sunt mai mici sau mai mari si copilul poate desena dupa contur. Creioanele din dotare, cerate, sunt cam groase pentru trasat contur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

A mea nu e innebunita dupa puzzle.Face,prinde repede,dar nu-i plac.Ei ii place sa citeasca,sa i se citeasca,ii place tot ce-i pune mintea la contributie,dar in alt fel.

M-a bagat de tot in ceata,acum vrea tren.Numai ca o sa-i iau ceva mai ieftin,oricum la cel pe care-l are arunca locomotiva,bate vagoanele ca nu au adus bomboane....si cele mai dorite sunt beados,alea.

Mergi la inceput

As vrea si eu niste carti aparute la adevarul din colectia aia disney clasic....cenusareasa,si Aladin.....aveti careva de vanzare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

As vrea si eu niste carti aparute la adevarul din colectia aia disney clasic....cenusareasa,si Aladin.....aveti careva de vanzare?

Nu stiu daca le-ar vinde careva, sunt asa de frumoase, dar le gasesti www.cartile-adevarul.com/disney-clasic-carti-17.html" target="_blank">aici, noi

Mergi la inceput

Nu-s alea...si alea cica nu ar fi pe stoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Eu sunt foarte incantata de mine. Le-am luat ieri nepoatelor ptr Craciun cercelusi din argint cu un fel de perluta alba, foarte frumosi, rezonabili la pret. Cadoul o sa fie aiurea de-a dreptul: o papusa si o pereche de cercei. Se cam bat cap-in-cap, nu? Stiu ca o sa le placa, asa ca e OK. Am luat si ptr Alex un compleu ptr gradi, mai trebuie sa iau o pereche de blugi subtiri. Ptr nepot am luat un robot si mai iau un DVD si gata.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Pe cele din colectia Adevarul le mai poti gasi la chioscurile de ziare. Inca mai au exemplare ratacite si poate le nimeresti pe cele dorite. Daca nu, aceleasi povesti, in acelasi format dar cu coperti diferite se gasesc in toate supermarket-urile sau in librarii. Eu am intrat aseara intr-o librarie si am vazut Regele leu in trei variante dar inauntru era acelasi text.

Mergi la inceput