Piersicute de iulie august (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ha! Hai sa va oripilez de tot... Da,eu daca imi scapa mancarea pe jos la mine acasa sau chiar in parc, intr-un loc curat, o ridic si o mananc. Si slava Donmnului, nu am avut niciodata infectii intestinale nasoale... Si copiii mei la fel, daca le scapa un biscuite,mo bomboana, o bucata de paine pe jos, o ridica si o mananca. Ei au regula ca trebuie sa fie doar la noi acasa sau in casa la cineva, nu pe strada, nu in locuri publice, asta pentru ca nu sunt non stop cu ochii pe ei si ei nu pot judeca daca e curat locul respectiv sau nu. Pe bune ca nu inteleg de ce atata fobie de germs... Nu face decat sa ne slabeasca sistemul imunitar...

PS sunt mame care fac greseli nu pentru ca nu merita sa fie mame, ci pentru ca sunt dezinformate sau speriate peste masura... Tot ce e mult strica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Iuli , nu era vb despre mancare , vorbeam de suzeta si DA , chiar si mancare daca v-a fi cazul , o sa ia biscuitele sau un colt de paine ce D-zeu va fi si va manca , nu este nici o problema . Cu asta am incheiat

Carmen si eu am tot auzit prin jurul meu de copilasi care s-au imbolnavit cu rotavirus .Am cateva cazuri in bloc . Doamne Fereste !
Ii recolta sange pt ca am plecat cu el din spital deshidratat si cu toate analizele la limita . Din pacate in spitalele de stat ne tot lovin la momentul asta de medici rezidenti , trebuie sa porneasca si ei de undeva , nu ?

Fetelor , stiti vre-o firma de biscuiti care nu contin gluten ?

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fetelor am trimis pe mail-ul comun cantecelul de leagan. Am reusit sa gasesc si fisierul, are vreo 11 mb. Uitati-va la el, e suuuper simpatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Holaaa.
Porumbita ma bucur ca a#539;i trecut cu bine si peste cea de a 3a opera#539;ie si ma rog incontinuare ptr voi.
Muraturica si ptr voi ma rog
Fleur nici nu vreau sa ma m#259;rit si nici gheata nu a fost pe jos.nu stiu cum am reu#537;it asa o tranta dar cum zicea si Maria bine ca denis nu a patit nimic.
Eu as īncerca si nurofen daca zici ca plānge saracutul.cred ca,chiar am sa īncerc si eu sa ii dau maine sa vad daca nu il linisteste ca e tare tare agitat si marait de ne scoate din minti.ma enervez cateodata pe el si apoi imi pare asa de rau ca ma gāndesc ca eu ma enervez si el cine #537;tie de ce sufer#259;.si eu cred ca ii ies dintii dar nu se vede nimic.apropo nu #537;ti#539;i cu cat timp īnainte de a pusca ii doare?
Da ii place lp dar nu stiu daca nu regurciteaza mai mult de la el.i am dat si gris ii place si ala si de ieri i am dat si morcovel.asta ii place cel mai mult.azi nu mai il puteam opri din māncat.cum ma opream cum plangea.am inceput sa ii dau morcovel ptr ca si noi f#259;ceam kk la 2 3 zile si a avut efect ca azi a facut de 2ori.
Balanta prea multe ptr o zi.iti īn#539;eleg nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ali , a papat Denis gris cu lapte ? Cu ce lapte l-ai facut ? poate este stupida intrebarea , dar nu imi dau seama ? ma gandeam si eu la aceasta varianta , pot sa-l fac cu lapte de pe piata ? sau lp merge fiert ? hai ca te-am zapacit ... scuze

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

http://clubulbebelusilor.ro/articol/321/cele-mai-intalnite-mituri-despre-alaptare.html

Este interesant articolul , daca are cineva rabdare sa-l citeasca .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Laura misto articolul. Interesant

Fi-meu n-are somn. L-am pus in pat de 45 de min si n-are niciun gand de somn. Numai de cand incerc sa scriu aceste 2 randuri l-am intors de 3 ori de pe burta pe spate . Ma duc iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura biscuiti fara gluten am folosit Plasmon si Milupa. Ali vorbea de cereale din grau care se prepara cu apa, LM sau LP . Grisul cu lapte se da dupa 10 luni iar mie dr. Imi spunea sa nu il dau prea des, max. o data pe saptamana ca influenteaza absorbite de calciu din organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Acum ca mandra mea doarme am si eu timp sa palavragesc pe aici.
Va felicit pentru copilasii care se intorc sau se ridica in fund, a mea nu se intoarce decat de pe o parte pe spate (pe burta nu sta nici pusa de mine dar nici nu o pun, nu stiu daca gresesc) iar de ridicat doar daca o tin eu de manute.
Glob nu avem nici noi, dar deloc, ....Laura crek eu sunt si mai denaturata ca tine. Noi am primit vizite de cand am ajuns acasa (de laudaroasa ce sunt am vrut sa imi vada lumea frumusete de fata), decat in prima luna am insistat cu dezinfectatul mainilor inainte sa fie atinsa. Nu sterilizez nici biberoane nici suzeta (am sterilizat in primele 2 luni), in brate o poate lua oricine si la botez s-a plimbat in bratele tuturor si nu a deranjat-o deloc (ii place in centrul atentiei). Am scos-o afara zilnic cateva ore bune pe orice vreme imbracata corespunzator (doar pe ceata nu), ca sa nu mai zic ca doar de vreo 3 sapt ii pun caciula si ea nu are deloc par. Nu am avut probleme sa raceasca doar a tusit de vreo 2 ori si atunci am rezolvat-o cu panadol. Eu nu spun ca nu e bine cum face Iuli doar povestesc de ce fel e la noi. Bineinteles ca avem alte probleme de genul: vrea mereu sa fie cineva cu ea eventual sa ii stea in suflet sa se joace cu ea, daca nu o scot cel putin o ora afara nu doarme decat foarte tarziu. In rest ma laud cu un copil ce doarme de la 8 la 10 cu 3 treziri pt papa.
V-am innebunit de cap si cate mai aveam sa va povestesc da va iau usor, sper de acum sa reusesc sa intru mai des.
Va pop
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Acu m-am prins...fi-meu de fapt dadea party de ziua lui . Nu s-a linistit pana n-am ciocnit un paharel...de lapte. A adormit in sfarsit, cu tzitzi in gura dupa o ora jumate de foiala, rasuceala, gangureala....

O noapte usoara va doresc.

Mergi la inceput