Mos Craciun la gradinita...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

LOL, ala vine noaptea. Dar il avem pe père Fouettard:). Asta e the best :))).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fi-mea vede in fiecare an cel putin 3-4 mosi care-i dau cadouri si se emotioneaza de fiecare data. Dar stie ca aia sunt doar ajutoare de Mos, pe Mosul cel adevarat care vine cu renii, noaptea, de Craciun, pe ala nu-l vede, adevaratul mos doar lasa nevazut cadourile .

Am ales varianta asta din cauza inflatiei de mosi din fiecare decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la subiect: de obicei suma e de 20-25 lei de copil. asta inseamna ou de ciocolata sau altceva dulce, plus cadouasul. la noi la scoala anul trecut Mosu a fost deosebit de practic, le-a adus culegerile de lectura . unii au fost cam amarati, noroc cu jucaria si joaca de dupa

mai, copiii se obisnuiesc ff repede cu avalansa de Mosi. mai ales ca in afara de ala de la gradi/scoala mai apare si cate unul la parinti la serviciu... deja stiu ca astea-s doar ajutoare, bla bla, ala adevaratu vine acasa.... daca are noroc si-l prinde

Mergi la inceput

Fie-mea nu a vrut sa meraga sa vada un mos in Satul de Craciun cu bona, anul trecut, ca ala nu era mos adevarat, ca nu stia romana :)).

Aici primaria le da cate o punga de dulciuri de Craciun, au masa de Craciun inainte de vacanta, dar atat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adica el ne aduce de astea: http://ovisversek.freeblog.hu/files/2010/11/virgacs001.gif
nici n ustiam, ce tare

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Noi am romantat povestea :). Pere Fouettard vine in fiecare seara la 9 sa vada daca copiii dorm. El este prietenul nostru, si al lui Mos Craciun, Mos Nicolae, Iepurasul de PAsti. El scrie pe un catastiv ca Maya a fost cuminte, si il cumunica apoi mosilor :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Noi am romantat povestea :). Pere Fouettard vine in fiecare seara la 9 sa vada daca copiii dorm. El este prietenul nostru, si al lui Mos Craciun, Mos Nicolae, Iepurasul de PAsti. El scrie pe un catastiv ca Maya a fost cuminte, si il cumunica apoi mosilor :).

Vicky si Printzesone

La noi asta fac ingerasii.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Ah, la noi ingerii nu sunt in ecuatie :). Deja am mari probleme cu Doamne Doamne, ce e, cum e etc :). Trebuie neaparat sa cumpar o biblie de copii.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

la subiect: de obicei suma e de 20-25 lei de copil. asta inseamna ou de ciocolata sau altceva dulce, plus cadouasul. la noi la scoala anul trecut Mosu a fost deosebit de practic, le-a adus culegerile de lectura . unii au fost cam amarati, noroc cu jucaria si joaca de dupa

mai, copiii se obisnuiesc ff repede cu avalansa de Mosi. mai ales ca in afara de ala de la gradi/scoala mai apare si cate unul la parinti la serviciu... deja stiu ca astea-s doar ajutoare, bla bla, ala adevaratu vine acasa.... daca are noroc si-l prinde

Anul trecut de Mos Craciun la scoala nepoatei mele (clasa1 atunci) mamica resp le-a cumparat o cutie in care era: praf de budinca+zahar vanilinat+praf copt ! Pe langa ce suparati au fost copii, parintii erau s-o linseze.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Ah, la noi ingerii nu sunt in ecuatie :). Deja am mari probleme cu Doamne Doamne, ce e, cum e etc :). Trebuie neaparat sa cumpar o biblie de copii.

Vicky si Printzesone

Noi avem si de-asta, dar ma depasesc intrebarile despre rastignire si am lasat-o balta. Ii citeam intr-o vreme, dar m-a cam incuiat.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput