Mos Craciun la gradinita...

Mos Craciun la gradinita... | Autor: x_ggg

Link direct la acest mesaj

In calitate de "presedinte al comitetului de parinti" am fost abordata de educatoare. Sa organizam o sedinta cu parintii sa vedem ce facem cu Craciunul.

Deci: ce se ia cadou de la Mosu` la gradi? In ce bani ne incadram? Cine se ocupa de achizitionarea lor?

Mentionez ca e o gradinita de stat obisnuita,program prelungit, step by step, cu copii si parinti cu venituri medii spre mici, avem si fetite si baietei in grupa.E o grupa mica mica, cu copilasi intre 2,5 si 3,5 ani(22 de copii).
Deja un tatic s-a oferit sa o faca pe Mosul, urmeaza sa vedem cu ce umplem sacul.
Idei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

In calitate de presedinte tu aduni banii si tu cumperi si faci sacul :-)
Cel putin eu asta am facut 4 ani.
Pt cadou si suma va puneti de acord la sedinta, oricum nu trebuie mare tam-tam, copiii se bucura de orice primit de la Dl.Mosh :-)

(noi aveam un joc de societate si portocale si ou kinder si Mosh de ciocolata, daca bine tin minte, ne incadram in 25 lei / copil )

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Pentru a-ti da idei ar trebui sa stim cam ce suma se aloca pentru fiecare copil. Cred ca ar trebui sa stabiliti la sedinta aceasta suma si apoi sa cautati cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Cadourile trebuie sa fie identice: de ex. papusi ptr fetite si masini ptr baietei (ce cliseu!), poate diferi culoarea, dar mai mult nu. Copii compara si se supara. Nu sariti la cadouri scumpe, o jucarie de 7-10RON si ceva dulce ajunge. Ei se bucura oricum, Mosul e important. Vezi sa nu fie un Mos bleg, am avut noi unul care n-a deschis gura!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si eu fac asta de doi ani deja. Mie nu-mi place treaba cu papusi pt fete si masini pt baieti, asa ca in fiecare an le-am luat cadou unisex. Eu am propus sa ne incadram in 20-25 de lei/copil.

In primul an le-am pus un dvd ieftinut (cu acelasi film pt toti, Mikey il salveazaa pe Mos Craciun), ceva dulce si o cutie cu 3 puzzle-uri de 6-9-16 piese de la Dtoys, anul trecut le-am luat 2 jocuri, "nu te supara frate" si "jocul cantarului".

Eu am propus si o carte de www.teora.ro/descrieri/Ma%20joc%20cu%20magneti%20-%20Numerele_6607.htm" target="_blank">genul asteia, dar n-au fost de acord parintii

Eu incerc sa iau la gradi chestii mai "educative" pt ca oricum acasa vine Mosul cu jucarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu am o intrebare : de ce trebuie sa se faca mos la gradi? Ce semnificatie are mosul ala inaintea mosului?
Nu ma intelegeti gresit, ador Craciunul, copilul meu are un mos in carne si oase care vine de 3 ani, il asteapta cu nerabdare etc. Dar un mos in plus, pe la gradi ar bulversa-o.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Pentru ca e serbarea de Craciun, d`aia !
Si nimeni nu sufera in vreun fel ca vine si la gradi Ar fi culmea sa fie bulversati de cadouri

Btw, Mcoca, voi dice n aveti 2 mosi ? Unu` de Nicolae si unu` de Craciun ?

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Mergi la inceput

PAi in principiu mosul e unic ...., vine in seara de Craciun, nu aiurea in tramvai cand se face serbare la gradi

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Si de MoshNicolae nu merge la voi niciun Mosh ??? Uoof, nu steti bulversate ?

_

Mergi la inceput

PAi ba da, dar ala e Mos Nicolae, are rolul lui

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

PAi ba da, dar ala e Mos Nicolae, are rolul lui

Vicky si Printzesone

Sa nu mi zici ca aveti un Mosh Nicolae imbracat divers de Mosh Craciun ca atunci chiar mi-e ciuda si schimb cei 3 moshi pe asta al vostru

_

Mergi la inceput