Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 (cap 28)
Raspunsuri - Pagina 3
Blue_sea spune:
Greyerash, fetele tale de la HR nu stiu ce vorbesc. Dr ti-a dat bine CM-ul. Nu e voie sa se suprapuna 2 zile!
30+
greyeras spune:
Pai asa ma gandesc si eu. Cand vor face totalul zilelor nu vor iesi zile dublate?
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 27 sapt
Mys spune:
Hello fetelor, mult s-a mai scris zilele astea :)
Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara
Am fost azi la eco - morfo din nou :D dar la dr Hadi Rahimian de la RM. Deci fata e ok, s-a intors adik e cu capul in jos si avem si margele a.k.a. o circulara de cordon (dar neinteresant aspectul), vreoo 1514 grame, toate bune si frumoase (tot in urma cu 1 saptamana dar tot neinteresant ca asa a fost de la inceputul sarcinii). Ce credeti ca facea fata mea la eco??? Isi baga degetul mare de la picior in ochi
(incerc sa va citesc din urma dar nu cred ca voi reusi )
Avem 31 saptamani
lui Matei (15.12.2010) si 30+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
desert_rose spune:
Mami_papatot, urata treaba cu "preluarea" acelor randuri si a pozelor, eu am patit chestia asta de foarte, foarte multe ori si aproape niciodata nu s-a rezolvat cu vorba buna (mai departe nu am mers, ar fi fost doar bataie de cap si fara niciun rezultat, sunt convinsa). Doar de cateva ori vinovatii si-au cerut scuze, in rest nesimtirea e in floare! De la un punct incolo - nici nu m-am mai agitat...
Legat de vaccinarea BCG, inteleg ca nu se intrerupe imunizarea din cauza cazurilor raportate (si din ce am mai citit ulterior, astfel de situatii au aparut in mai multe tari, printre care si Anglia, Irlanda etc, cand si la ei a fost inlocuita tulpina folosita inainte - cu tulpina Copenhaga, mai agresiva.
Stiu ca BCG-ul e fabricat si in Bulgaria, la institutul lor (similar Cantacuzinoului nostru), dar nu stiu ce tulpina folosesc bulgarii, din ce am aflat - e posibil sa fie tot cea daneza....dar nu stiu sigur. Ca daca ar fi mai bun, l-as comanda din Bulgaria si l-as duce personal la spital, sa il foloseasca pentru vaccinul puiului, asta daca ar fi si doctorii de acord..
Am auzit de un caz cu un bebe cu reactii adverse care a trebuit sa stea aproape o luna in spital, i-au scos o gramada de puroi dintr-un ganglion inflamat, apoi a trebuit sa faca n analize, apoi sa revina la controale din 2 in 2 saptamani etc. Mi se pare horror. (nu selectati textul daca nu vreti sa va faceti sange rau...)
desert_rose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greyeras Ieri am iesit si eu, am profitat de vremea buna si am stat cu fata in parculet, iar spre seara ne-a scos sotul la cinema si la o pizza. A fost tare placut sa mai ies, desi in timpul filmului deja simteam ca tre sa ma intind. |
Cum a reactionat bebe din burtica la cinema? Am fost si eu de cateva ori, a fost ok, cu o exceptie: am prins la un moment dat un film de groaza si tare l-au mai agitat sunetele alea ciudate, date la volum maxim! Un sfert de ora l-am petrecut pe hol, afara din sala, ma speriasem si eu, era extrem, extrem de agitat De atunci nici ca m-am mai dus Si am mai auzit cazuri asemanatoare ... :)) Bine, presupun ca la voi a fost vorba de un film "normal", de vreme ce erati si cu fata
Ah, am mai citit pe ceva forumuri si s-ar parea ca nu te lasa sa vii cu vaccinul tau de acasa (chiar si transportat in conditii optime).... dar sunt numai pareri si pareri. In fine, om mai vedea ce va fi...
In alta ordine de idei, tin sa va anunt ca de vreo 3 ore sunt in prenatal .... deci anticipez plictis maxim ...
Fug sa mai trag o tura de bucatareala, vreau sa fac niste placinta de dovleac (am mai facut saptamana trecuta si mi-a mai ramas dovleac). Mancare nici ca mai gatesc astazi, am 3 feluri din ultimele zile de care aproape nu m-am atins.... pentru ca ieri (desi imi facusem ciorbita) am avut pana la urma chef de carnati prajiti, cu mustar, oua ochiuri si alte asemenea prajeli... iar aseara am comandat pizza
greyeras spune:
Am fost la Nemo, singurul lucru deranjant era volumul prea tare, in rest a fost ok. Sincer credeam ca e continuarea povestii, in schimb e aceeasi in format 3d, dar a fost placut.
Avantajul de a mai avea un copil, citim povesti in fiecare seara, asa ca din punctul asta de vedere stam bine, plus desene animate la greu.
Am mai vb la hr, se pare ca tanti aia se referea la data in care mi-a acordat concediul dr, trebuie sa le iau ianpoi sa vad exact ce si cum ca nu prea sunt lamurita, abia joi merg la dr.
Eu astept sa vina placinta de la socrela, e pe drum, plus turta calda de la cuptor, abia astept.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 27 sapt
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui desert_rose
Cum a reactionat bebe din burtica la cinema? Am fost si eu de cateva ori, a fost ok, cu o exceptie: am prins la un moment dat un film de groaza si tare l-au mai agitat sunetele alea ciudate, date la volum maxim! Un sfert de ora l-am petrecut pe hol, afara din sala, ma speriasem si eu, era extrem, extrem de agitat De atunci nici ca m-am mai dus Si am mai auzit cazuri asemanatoare ... :)) Bine, presupun ca la voi a fost vorba de un film "normal", de vreme ce erati si cu fata Ah, am mai citit pe ceva forumuri si s-ar parea ca nu te lasa sa vii cu vaccinul tau de acasa (chiar si transportat in conditii optime).... dar sunt numai pareri si pareri. In fine, om mai vedea ce va fi... In alta ordine de idei, tin sa va anunt ca de vreo 3 ore sunt in prenatal .... deci anticipez plictis maxim ... Fug sa mai trag o tura de bucatareala, vreau sa fac niste placinta de dovleac (am mai facut saptamana trecuta si mi-a mai ramas dovleac). Mancare nici ca mai gatesc astazi, am 3 feluri din ultimele zile de care aproape nu m-am atins.... pentru ca ieri (desi imi facusem ciorbita) am avut pana la urma chef de carnati prajiti, cu mustar, oua ochiuri si alte asemenea prajeli... iar aseara am comandat pizza |
ieri mi-am facut si eu o bucurie, mi-am tras niste sosoni geniali (sunt de fapt sosete impletite, cu blanita dedesubt, lungi, ROZZZZ si cu ganafiori) si o pereche de pantalorni si extra, m-a dus sotul la film. Mi-am incarcat bateriile pt o saptamana intreaga si mi-am ridicat mult moralul. A fost un film normal si bebe nu s-a agitat foarte rau. As da vina pe nachos cu salsa pt cateva lovituri de ale lui mai puternice, dar in rest a parut ok .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
desert_rose spune:
citat din mesajul lui greyeras Avantajul de a mai avea un copil, citim povesti in fiecare seara, asa ca din punctul asta de vedere stam bine, plus desene animate la greu. |
Eu sunt mai mult cu vorbitul si cantatul... Doar sotul i-a mai citit lui bebe din burtica povesti, pana acum (nu in fiecare seara, dar oricum).... chiar ma gandeam sa nu isi epuizeze cheful si sa se plictiseasca pana i se naste odorul
citat din mesajul lui mena1906 ieri mi-am facut si eu o bucurie, mi-am tras niste sosoni geniali (sunt de fapt sosete impletite, cu blanita dedesubt, lungi, ROZZZZ si cu ganafiori) si o pereche de pantalorni si extra, m-a dus sotul la film. Mi-am incarcat bateriile pt o saptamana intreaga si mi-am ridicat mult moralul. A fost un film normal si bebe nu s-a agitat foarte rau. As da vina pe nachos cu salsa pt cateva lovituri de ale lui mai puternice, dar in rest a parut ok . |
Foarte bine ati facut, ca ati iesit si ati incarcat bateriile! Am iesit si noi week-end-ul asta, dar am evitat filmul (eu ma tot gandesc sa nu se mai agite puiul din cauza sonorului), desi sotul tot ar fi vrut sa intram si la cinema Ca sa compensez, aseara am comandat pizza si le-am devorat in timp ce vizionam 2 filme la domiciliu - si l-am lasat pe el sa aleaga ce vizionam, ca sa se simta bine
Apropo de grija pentru picioruse :D mi-am cumparat si eu sosete acum vreo 2 saptamani - mai multe perechi, de purtat prin casa... la recomandarea MF. Desi nu mi s-au umflat deloc gleznele pana acum, mi-a zis sa evit sa mai port sosete fixe (cam asa le am pe toate cele de iarna, ba au elastic care ar putea jena circulatia, ba sunt un pic rigide, ba sunt stramte etc)... si m-am conformat. Desi perechile pe care le aveam nu ma strangeau deloc, din ce am observat eu, nu se vedea nici macar o urma pe piele de la ele... in fine. Am luat, deci, mai multe perechi extra-pufoase si foarte colorate, parca zici ca sunt motanul incaltat
ionelu spune:
Buna seara, dragi burtici! Imi cer scuze ca intervin in odiseea voastra. Eu sunt o mamica de floricica mai-iunie 2012 si am cateva articole noi sau in stare excelenta de vanzare, poate va intereseaza :)
1. Saltea centru de activitati Bright Starts Pretty In Pink – Baby’s PlayPlace. Produsul este aproape nou, in stare impecabila, folosit doar de 2-3 ori, are cutia, factura si instructiunile originale, in garantie, inca 8 luni - pret 250 lei
Descrierea completa a produsului si poze gasiti pe site-ul importatorului: http://www.bebebrands.ro/centre-de-activitati-si-jucarii/centre-de-activitate/bright-starts-9010-pretty-in-pink-babys-playplace
2. Oaie tip comforter, ce se prinde cu arici de carut, scoica sau pat. Are lumina rosie de veghe si 4 moduri sonore - sunetul din uter, harpa, ploaie si aspirator. Timer 20 minute. A fost premiata "gift of the year 2011" in UK - noua, in cutie - pret 50 lei
Descrierea completa a produsului si poze gasiti aici (produsul este adus din UK): http://www.amazon.co.uk/Easidream-Ewan-the-Dream-Sheep/dp/B0040JSN7Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353165811&sr=8-1
3. Incalzitor si termos petru voiaj Tommee Tippee, nou, in cutie - 60 lei
Mai multe detalii si poze aici:http://www.forbebe.ro/Accesorii-biberoane/Incalzitor-si-termos-pentru-calatorii-Tommee-Tippee.html
4. Set huse termoizolante pentru bibetoane Tommee Tippee, nou, in cutie - 50 lei
Mai multe detalii si poze aici:http://www.forbebe.ro/Accesorii-biberoane/Husa-biberon-termoizolanta-x-2-buc-Tommee-Tippee.html
5. Set zornaitori Lamaze pentru maini (bentite cu arici) si picioare (sosetele), stare impecabile, in cutia originala - 30 lei
Mai multe detalii si poze aici: http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Gardenbug-Wrist-Rattle-Footfinder/dp/B000I2Q0C2/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1353229476&sr=1-1 (produsul a fost adus din UK)
Eu sunt din Bucuresti, unde pot asigura predare personala. Pentru provincie, transportul este contra cost prin posta sau curier. Pentru detalii suplimentare, imi puteti trimite un PM.
Multumesc si numai bine, sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara :)
vikisor spune:
buna fetelor
dupa 2 saptamani cumplite la munca... AM INTRAT IN CONCEDIU!!!!
si prima zi de concediu am inceput-o foarte dragut: sotul si-a schimbat sunetul la alarma telefonului si la 6.30 se auzea foarte tare o alarma de bombardament aerian am sarit amandoi din pat speriati ca ce se intampla si cand mi-am dat seama, l-am balacarit un pic pe sot... mai ales ca s-a speriat si bebelina... dadea din picioruse si manute sa ma faca sa plec, si am mangaiat-o sa se calmeze... si apoi a inceput sughitul asa ca pana a plecat la munca sotul si-a luat mustruluiala si si-a cerut scuze toata ziua
acum mergem sa mancam
vi pup si o seara frumoasa
30+ cu printesa