Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 (cap 28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

buna fetelor
dupa 2 saptamani cumplite la munca... AM INTRAT IN CONCEDIU!!!!
si prima zi de concediu am inceput-o foarte dragut: sotul si-a schimbat sunetul la alarma telefonului si la 6.30 se auzea foarte tare o alarma de bombardament aerian am sarit amandoi din pat speriati ca ce se intampla si cand mi-am dat seama, l-am balacarit un pic pe sot... mai ales ca s-a speriat si bebelina... dadea din picioruse si manute sa ma faca sa plec, si am mangaiat-o sa se calmeze... si apoi a inceput sughitul asa ca pana a plecat la munca sotul si-a luat mustruluiala si si-a cerut scuze toata ziua
acum mergem sa mancam
vi pup si o seara frumoasa

30+ cu printesa

Uiii!!! Felicitari pentru concediu! Bravo! In sfarsit! Sunt sigura ca regreta, mai ales ca si el s-a speriat destul de rau. sa treaca

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

buna fetelor
dupa 2 saptamani cumplite la munca... AM INTRAT IN CONCEDIU!!!!
si prima zi de concediu am inceput-o foarte dragut: sotul si-a schimbat sunetul la alarma telefonului si la 6.30 se auzea foarte tare o alarma de bombardament aerian am sarit amandoi din pat speriati ca ce se intampla si cand mi-am dat seama, l-am balacarit un pic pe sot... mai ales ca s-a speriat si bebelina... dadea din picioruse si manute sa ma faca sa plec, si am mangaiat-o sa se calmeze... si apoi a inceput sughitul asa ca pana a plecat la munca sotul si-a luat mustruluiala si si-a cerut scuze toata ziua
acum mergem sa mancam
vi pup si o seara frumoasa

30+ cu printesa

Uiii!!! Felicitari pentru concediu! Bravo! In sfarsit! Sunt sigura ca regreta, mai ales ca si el s-a speriat destul de rau. sa treaca

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Neata,
si eu abia astept sa stau acasa, la inceputul lunii decembrie...asta la inceput,ca apoi sunt sigura ca o sa ma plictisesc...cand o sa fie frig si o sa ninga, iar eu o sa ma rostogolesc, nu cred ca o sa fie o asa fericire sa stai inchis in casa...dar o sa vedem,noroc ca se apropie sarbatorile de iarna

29s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Concediu placut Vikisor!

Anca, Stefan (13.01.2008) si 33+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Viki, concediu placut! Si eu stau de ieri acasa, e ciudat sincer.... Dar am multe de facut asa ca sigur nu o sa ma plictisesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Mys, felicitari pt gimnasta!
Viky, concediu placut. Eu intru de sapt viitoare, deci mai am cateva zile

Eu dorm tot mai rau. Ma trezesc de cateva ori pe noapte pt ca nu pot respira ca lumea. E oribil!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

Buna dimineata! Concediu placut fetelor! Sa fie cat mai odihnitor si relaxant! Eu insfarsit. imi beau cafeluta in liniste.... mi-am trimis sotul si maimuta la plimbare si 2 ore nu au ce cauta acasa,asa ca am profitat si eu sa va citesc putin. am intrat in 28de sapt. bb are aprox1100g iar placenta pare ok in ciuda faptului ca mereu il iau in brate pe piticu meu desi am interzis in a ridica... dar ce sa fac daca iubirea e mai dulce. cand e la mama in brate :). eu deja am inceput cu pregatirea garderobei si ce mai e nevoi de cumparat dar la nume nici nu ne-am gandit... sotu zice ca mai e timp dar eu tare a-si vrea sa ne hotaram sper sa reusesc sa il conving sa incepem sa ne gandim :d. va pupacesc si sa aveti o zi minunata! Fug sa pregatesc pranzul pe cand ajung barbatei acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Greieras si mie mi-a spus ieri ”Mosul” ca s-ar putea sa vina cu un tel nou, ca am unul de vreo 5 ani.
Blue eu ma gandeam sa mai intreb pe la farmacii, poate se gaseste si din alta parte, daca nu am zis ca il vom ruga pe cumnat sa ne trimita din Italia, dar presupun ca se cam tin la o anumita temperatura, deci nici asa nu merge.
Mys felicitari pt eco buna si pt bebelina maricica.
Mena ma bucur ca te simti mai bine.
Fetele care au intrat in concediu, odihna placuta.

25+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

multumesc mult de urari fetelor!
eu am inceput concediul un pic cu stangul ieri am spalat chestii, am arajat prin casa, m-am agitat prin casa... nesting in toata regula... mai aveam un pic si mutam mobila prin casa... si bineinteles ca azi m-am trezit cu durere de burta bebelina e super agitata si ma doare si mai tare asa ca azi am zi de stat in pat, uitat la TV, si relaxat

felicitari fetelor ce au avut eco

joi am fost si eu sa o vad pe bubulina si e un copil foarte cuminte dupa cum a zis doctorita eu aveam atunci 32 de saptamani si 6 zile, ea avea 33 saptamani si 5 zile, 2,283 kg si 48 cm si mi s-a mutat DNP-ul pe 29 decembrie 2012 deci... e posibil sa primesc cel mai frumos cadou de Craciun ever

spuneati de mers la film.. eu am fost la cinema la Skyfall si am vazut o groaza de filme acasa si bebelina a dormit linistita in timpul lor... doar la Prometheus s-a agitat de la inceput si nu am putut sa il vad oricum, nu prea eram eu atrasa de gen si a fost mai bine

33+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Concediu placut tuturor! Asa e ne mai alinam plictiseala cu sarbatorile!

Vikisor mai aveti putin, putin.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetelor stati linistite si lasati treaba si pentru soti, asa-s si eu a doua zi ma resimt. Am noroc in schimb cu pitica ca a inteles perfect situatia si nu cere in brate, din contra ma protejeaza foarte mult. Mititica cate imi mai suporta...., cand ma apuca crizele de nervi. Mi-e asa dor de munca, de fapt mi-e dor sa am o activitate. Dar asta e mergem inainte.

Aseara am vazut un reportaj pe digi despre celulele stem, se pare ca totul este doar o mare afacere fara nici un suport stiintific si ca nici in urmatorii ani nu se asteapta sa se descopere cum aceste celule vor reusi sa ajute pe cineva. Au fost exemple de oameni care au incercat operatii, plus interviuri cu dr care au recunoscut ca nu ne este de nici un folos si ca pe marginea acestui lucru profita altii.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 27 sapt

Mergi la inceput