Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *454*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Eu deja il astept pe Mosu' de oriunde ar veni el !!!

Cred ca putem da drumul surprizelor ca sa fim sigure ca ajung pana pe 20 dec, nu?!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor

In primul rand Pisik pentru reteta de tiramisu.Acest tort l-am facut de Sf .Andrei-ziua onomastica a lui Bogdi-Andrei.Familie declara multumita ,tort terminat f rapid si deja cerere mare..iar eu happy caci ei erau fericiti si ca n-am stat mult in bucatarie.

Cu posta un colet nu trebuie sa faca decat 3 zile max in orase si 5 in sate /comune.

Isabella abia astepta sa urce pe scena ...dar mai ales sa vina Mosu'.Am reusit sa fac prima perche de opinci ..."de proba"-opincile papusii...de maine incep sa-i fac mandrei .

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!

Cafea mai doreste cineva ??! greu dupa wkd-ul prelungit dar ne revenim noi rapid ca doar a inceput luna cadourilor !!

Sa avem o zi si o luna frumoasa iar sfarsitul de an sa ne gaseasca cu zambetul pe buze !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!
novus, asa sa fie!
cum ramane cu cadourile? in ce zi le trimitem? e Ok pe 6 - 7 decembrie, ca sa ajunga saptamana viitoare la destinatie. sau lasam saptamana viitoare ca sa ajunga chiar in saptamana premergatoare Craciunului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helooou!
Silvia, dar nu e o zi anume in care TOATA lumea trebuie sa trimita cadoul;)) Parca era vorba ca data limita sa fie 10 dec (de pus la poshta) ca in caz ca da zapada si-s probleme sau poshta suprasolicitata, coletul sa ajunga in timp util oriunde (in 2 saptamani n-are cum sa nu ajunga:))) Deci cand esti gata, poti sa-i dai drumul;)) Ideea e ca cine primeste, poate dezvalui ce a primit, dar nu si de la cine, pana nu primeste toata lumea.

Mergi la inceput

Ilinco, f bine ai sintetizat regulile Mosului !! eu il astept cu nerabdare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

dragelor

Isabella abia astepta sa urce pe scena ...dar mai ales sa vina Mosu'.Am reusit sa fac prima perche de opinci ..."de proba"-opincile papusii...de maine incep sa-i fac mandrei .

all

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!

Dodo, din ce sunt facute opincile?

oricum...te pricepi. Si sunt frumoase mai ales ca sunt facute de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric sunt din piele

Iulia va creste mare!

Mergi la inceput

ilinca, eu nu am citit lamurirea asta cu data de 10, cred ca am sarit peste discutia in care s-a hotarat asa...deci multumesc.
eu nu il trimit pentru ca e prea devreme, din punctul meu de vedere. am sa mai astept putintel.

Mergi la inceput

tot eu?
cand veniti puteti sa ne admirati:

http://www.webshots.com/assets/me

Mergi la inceput