Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *454*
Raspunsuri - Pagina 28
novus spune:
Hello !!!
Eu deja il astept pe Mosu' de oriunde ar veni el ![]()
!!!
Cred ca putem da drumul surprizelor ca sa fim sigure ca ajung pana pe 20 dec, nu?!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Dodo-pui spune:
dragelor
In primul rand
Pisik pentru reteta de tiramisu.Acest tort l-am facut de Sf .Andrei-ziua onomastica a lui Bogdi-Andrei.Familie declara multumita ,tort terminat f rapid si deja cerere mare..iar eu happy caci ei erau fericiti si ca n-am stat mult in bucatarie.
Cu posta un colet nu trebuie sa faca decat 3 zile max in orase si 5 in sate /comune.
Isabella abia astepta sa urce pe scena ...dar mai ales sa vina Mosu'.Am reusit sa fac prima perche de opinci ..."de proba"-opincile papusii...de maine incep sa-i fac mandrei .
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
novus spune:
Buna dimineata
!!!
Cafea mai doreste cineva ??! greu dupa wkd-ul prelungit
dar ne revenim noi rapid ca doar a inceput luna cadourilor
!!
Sa avem o zi si o luna frumoasa iar sfarsitul de an sa ne gaseasca cu zambetul pe buze
!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
silvi8 spune:
neata!
novus, asa sa fie!
cum ramane cu cadourile? in ce zi le trimitem? e Ok pe 6 - 7 decembrie, ca sa ajunga saptamana viitoare la destinatie. sau lasam saptamana viitoare ca sa ajunga chiar in saptamana premergatoare Craciunului?
Ilinca_M. spune:
Helooou!
Silvia, dar nu e o zi anume in care TOATA lumea trebuie sa trimita cadoul;)) Parca era vorba ca data limita sa fie 10 dec (de pus la poshta) ca in caz ca da zapada si-s probleme sau poshta suprasolicitata, coletul sa ajunga in timp util oriunde (in 2 saptamani n-are cum sa nu ajunga:))) Deci cand esti gata, poti sa-i dai drumul;)) Ideea e ca cine primeste, poate dezvalui ce a primit, dar nu si de la cine, pana nu primeste toata lumea.
novus spune:
Ilinco, f bine ai sintetizat regulile Mosului
!! eu il astept cu nerabdare ![]()
_
Floric spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui dragelorIsabella abia astepta sa urce pe scena ...dar mai ales sa vina Mosu'.Am reusit sa fac prima perche de opinci ..."de proba"-opincile papusii...de maine incep sa-i fac mandrei . all~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Iulia va creste mare! Doamne ajuta si lumineaza! |
Dodo, din ce sunt facute opincile?
oricum...te pricepi. Si sunt frumoase mai ales ca sunt facute de tine.
Dodo-pui spune:
Floric sunt din piele 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
silvi8 spune:
ilinca, eu nu am citit lamurirea asta cu data de 10, cred ca am sarit peste discutia in care s-a hotarat asa...deci multumesc.
eu nu il trimit pentru ca e prea devreme, din punctul meu de vedere. am sa mai astept putintel.