Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

am intrat si noi in saptamana 38!!si ma simt greoaie, obosita...cel mai bine imi e cand stau intinsa...dorm noaptea, dar ma trezesc din 2 in doua ore si merg la toaleta..asa ca dimineata sunt franta...si nu am mai luat nimic in greutate...am ramas la plus 8 kg.eh, mai e putin si imi tin si eu fetita in brate.

ONUTZ ce noroc ai ca iti doarme asa de bine noaptea.sa continue la fel.

TNICOLETA nu te obosi!

ANGELIQUE sa inteleg ca poti naste saptamana viitoare. sa dea dumnezeu sa ai o nastere usoara, ca tare greu ai dus-o si tu.

MENA mult a fost si putin a mai ramas.

MAMI ce face Ivanż

BUBU au descoperit dr la ce exact faci alergieżar trebuie sa ti se desumfle picioarele!!cred ca iti uiti de toate cand iti privesti baiatul, dar prea te chinui...succes maine sa scapi de capse.ramai zen, ca de obicei si sa dea doamne doamne sa vina si laptic mai mult.e un dulce cum doarme.si eu ma gandeam la ideea de infasat noaptea ca am inteles ca dorm mai bine.ii iau sambata un sac de dormit sa vedem daca o sa ii placa,daca nu o infasam...

DENY bucura-te de timpul liber si odihneste-te.

DANNNAH asta da surpriza...o sa gasiti voi intelepciunea sa faceti ca mara sa il accepte pe mark..e normal sa fie putin geloasa...

IULIA sara are dreptate,pantalonii sunt pentru fratele ei...rochitele numai pentru ea...simpatica, nu gluma.e musai s aiesi din butoi!!sa iti treaca si raceala mai repede.si, te rog, sa faci tot posibilul sa nu lipsesti de la serbarea fetei!!!

A.C hai ca maine afli si parerea unui dermatolog.sa aduci vesti bune.

ANGIUTZA tin pumnii sa nu te chinuie tare dentistul.

PYAOLIANG super vestile. sa ai o nastere usoara!!

duminica am primit niste haine si sunt spalate, mai trebuie sa le calc imediat si sa pun lenjeria in patut.

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu maine ma termenul dar vad ca bb layla nu se grabeste ...mai vedem, mai facem un control si o mai asteptam...eu noaptea nu mai pot sa dorm, dorm spre dimineata putin....picioarele umflate , ma dor si gleznele f tare ..dar lasa ca trec toate astea soon...
la noi nu se face vaccinul ala pt tbc si oricum nu i l-as fi facut..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

salut fetele,
m-am uitat putin pe listutza si am vazut ca se scurteaza din ce in ce mai mult. am vazut si ca cineva mi-a trecut un 25 in paranteza in dreptul DPN-ului. asta era doar o dorinta de a mea de a naste pe 25, dar probabil nu se v-a intampla. in alta ordine de idei mai am 10 zile pana la termen, wow nu pot sa cred dar presimt ca il voi depasi din nou. am de cateva zile niste dureri la osul pubian... ma doare cand ma ridic si ma doare la primi pasi. noaptea e din ce in ce mai greu cu mutatul de pe o parte pe alta si mai nou miscarile lui bebe au devenit destul de puternice incat sa ma trezeasca din somn. in rest... stau si astept si imi petrec timpul cu flacaul cel mare si mereu ma intreb oare cum va fi cu doi si singura...

mami de ( iulie 2010) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

doura nu am stiut ca esti atat de aproape de termen. ma uitam pe lista si am vazut ca majoritatea fetelor au nascut la 38+ sau 39+, f putine au trecut de termen. dar acum daca vad ca esti si tu aproape de termen nu ma mai plang o sa astept si eu cu rabdare sa-mi vina randul.

mami de ( iulie 2010) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

s.elena aici in Germania vaccinul BCG nu se face. Eu eram ingrijorata cand am fost in Ro in concediu pentru ca tatal sotului meu a fost bolnav de tuberculoza cand sotul meu avea 12 ani. Asa ca am intrebat pediatrul daca nu ar trebui sa-i fac lui V vaccinul in Ro. El nu mi l-a recomandat absolut deloc si mi-a zis ca daca eu sunt asa ingrijorata ii pot face un test sa vedem daca exista riscuri. Testul se numeste Tuberculin test si a iesit negativ, ca urmare nu e nici un risc si nu are nevoie de vaccin. Testul il repetam de cate ori il cer eu, dupa ce facem concediile in Ro.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Fetelor, apropos de bcg, mama lucreaza la institutul de pneumologie din bucuresti si am pus-o sa se intereseze care e faza cu lotul asta de vaccinuri, care sunt riscurile daca-l refuz, sau daca-l face mai tarziu, etc. Cu toate ca mama e cea mai panicoasa fiinta de pe lume, mi-a zis ca una din variante ar fi o furtuna intr-un pahar cu apa, ca sa se redeschida Cantacuzino. Acum nu stiu... se mai intereseaza ea si va tin la curent... Poate reusim cumva sa facem rost de el din alta tara, daca o fi nevoie.

Ema de 35+

Mergi la inceput

LAURIKA maine e ziua cea mareżżż

embarazada de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bioana,hai sa vedem ce spun fetele din experienta lor cu sacii de dormit, ca la mine a tzipat ca din gura de sarpe bagat acolo, parca l-as fi comprimat, desi e super fain si lejer, insa in scutec tace malc si doarme de rupe, fara probleme.Important este sa nu faca pe avionul cu mainile.Eu as zice sa ramai la scutec:), dar sa vedem si alte pareri

Eu ma zbat cu umflaturile si azi iar aveam ochii umflati si buza de sus.Adevarul e ca acum iau un pumn de medicamente si la fier nu pot renunta, materna, acid folic, syntroidul meu de tiroida, fenugreek 2 capsule si inca o capsula alt ceai de lactatie, recomadat de asistenta de ieri,mai aveam un dezinflamator, nebunia de narcotic si unul pentru iesit afara..La astea ultime 3 am renuntat, dar tot mai am mari probleme..NU pot sa merg, nu pot, e un chin, gleznele parca sunt din tabla, nu se indoaie nimic, merg in niste dureri oribile..Genunchii iar sunt de elefant, dimineata..Alimentatie..nu am adaugat nimic nou, e clar ca e de la medicatie si ma omoara asta..
Cat am fugit eu de medicamente toata sarcina si uite ca acum m-au invadat..cele pe care le luam si inainte sunt ok, dar numai in spital cand ma gandesc ca tot veneau si imi dadeau pilule din doua in doua ore..brrrr, acum am scos niste liste cu efectele lor adverse si ma pun pe citit, ca gagiliciul tocmai a papat si face nani..neinfasat ziua, il las sa se joace..Se intinde maxim, cred ca acum recupereaza ingheuiala din burtica..ah, de ieri a inceput sa sughita, am crezut ca a uitat, dar nu! si-a reluat obiceiul, mititelul si imi e mila de el cand sare asa...exact cum va povesteam cand era inauntru!...
va pup pe toate si mai trec!

PS: Ref medic pentru picior,astept un pic sa se mai aranjeze toate si apoi ma duc la un flebolog.promit.

Mergi la inceput

BUBU ma bucur ca functioneaza infasatul in scutec.e binevenita. sa nu mai iau sac de dormit atunci... nici nu stiu ce s aiti mai zic cand vad cum te chinui..ca nu te pot face sa te simti mai bine... si o imbratisare!!!

embarazada de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Aschiutza, Bioana La dentist nu a fost rau, mi-a facut anestezie dar diferita de cea pe care o stiam, nici buza nu era amortita dar de simtit nu am simtit deloc durere. Mai trebuie sa merg poimaine sa se ocupe de inca 2 carii. S-au mancat dintii pe sub plomba . Ei, asta e...sper sa nu o afecteze pe bebelina anestezia mea dar o simt vioaie in burtica.
Maine merg iar la monitorizare..

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput