Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46
Raspunsuri - Pagina 10
aschiutza spune:
Bubu, Bioana, sunt copii ca ai mei si ca al tau Bubu, care dau din miini rau chiar si in somn si se tot trezesc. Pt ei e ideal infasatul. Sunt altii care dorm linistiti si la ei e de ajuns sacul de dormit, ca ii lasa totusi sa se miste liberi. La noi a functionat infasatul numai in primele 2-3 luni, pe urma se elibera. Cindva ne-am luat inima in dinti si l-am mai lasat sa doarma pe burtica si a dormit asa de linistiti si frumos! Dupa ce a inceput sa se intoarca, oricum a dormit cum i-a placut si nu cum sta in carte . Si acuma il bagam in sac pt ca galopeaza prin tot patul noaptea.
aschiutza spune:
Angiuta, la cit sunt doctorii de precauti aici, precis anestezia e fara probleme. Bine ca nu ai simtit nimic. Eu daca treceam prin ce a trecut Mena la dentist, nasteam acolo .
A propos vaccinul TBC, am mai citit pe paginile in Germana. Aici nu se mai recomanda pt ca imbolnavirile sunt sub 0,1% si deci sunt mai multe efectele proaste ale vaccinului decit foloasele lui. Se pare ca pt copii f mici TBC e periculos, am citit ceva despre complicatii care pot duce la un tip de meningita... Cred ca trebuie bine cintarit ce pericol e pt copii vostri mici sa vina in contact cu asa ceva. Daca ramineti cu ei acasa si nu il dati la cresa si nici frati mai mari nu are la cresa + nu aveti cazuri de imbolnavire in familie, poate sunt sansele destul de mici si merge si fara vaccin? Oricum am inteles ca vaccinul asta nu tine toata viatza si ca imunitatea nu ar fii totala ... Intrebati poate mai multi pediatrii .
Ma supara ca nu primiti informatii scrise despre vaccin, aici primesti intotdeauna o brosura ,plus ca avem destula informatie serioasa de la casele de sanatate + institut specializat...
Bubulina42 spune:
repede:
Dragelor, ganditi-va la noi un pic, avem nevoie de ganduri pozitive.
Tocmai a plecat asistenta de la noi, ne trimite la spital urgent: a spus ca nu mai e normal sa fiu in halul asta dupa atatea zile, ca intr-un top de la 1 la 5 picioarele mele sunt in top 5, nu a avut curaj sa indeparteze capsele fiindca operatia mea nu e ok, e un cm rosu si umflat in jur, uterul la 1 cm sub buric, fatza mea se vede ca e umflata -, ca a vazut zeci de tipe dupa cezariene dar nici una atat de umflata, pubisul umflat, - bebe are icter si e prea somnolent, chiar daca nu e intr-o forma grava, intr-un cuvant:nu suntem ok asa ca mi-a dat trimitere de urgenta la spital.
Il asteptam pe tati.Pregatim bagajul si plecam.
Ganditi-va la noi.Va pupam si revenim cu vesti (mai bune, sper)
angiuta spune:
Bubu sa dea Domnu sa nu fie nimic grav! Va uram multa sanatate si ne gandim la voi !
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+
mena1906 spune:
Bubu, sa dea Dzeu sa fiti ok. Ma rog pentru voi. Imi pare tare rau ca treceti prin atatea. :(
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
IuliaCospy spune:
Bubu, o pt tine si pt Nicholas! Sa fie doar un episod trecator si sa va intoarceti bine sanatosi acasa.
Nu pot sa nu ma bucur totusi ca in tara in care totul e normal cineva se sesizeaza totusi ca ceva nu e in regula. Multa sanatate si suntem cu gandul alaturi de voi! O imbratisare stransa stransa!
Iulia, mami de Sara Andreea si 36+
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bioana LAURIKA maine e ziua cea mare¿¿¿ embarazada de 38+ o minune de fetita...Irina Andreea |
DAAAAAAAA
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 38+ cu
douradoudou spune:
bubu, ne gandim toate la voi...ohhh chiar vroiam sa citesc doar vesti din ce in ce mai bune de la tine ca prea ai suferit...macelari aia , nu doctori...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
bioana spune:
BUBU imi pare rau ca treceti prin atatea.dar bine ca mergeti la spital si nu veni acasa paan nu sunteti bine!!fa scandal, daca e cazul...nu erai tu bine deloc...bine ca si-a dat seama cineva ca nu esti bine.hai ca ma gandesc la voi sa va intoarceti sanatosi acasa amandoi!!!!
ASCHIUTZA am inteles ca daca la un bebe functioneaza de minune infasatul nu inseamna ca merge la toti...o sa iau si sac de dormit.vedem noi ce va prefera printesa.am gasit in ikea la 8 euro.
embarazada de 38+
o minune de fetita...Irina Andreea